taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
super je neobavezno caskanje ali da li biste imali petlju da se sa nekim zaista upoznate
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel to ima veze sa temom ljubav i sex?...neshto mi se chini da nema... :?taja:super je neobavezno caskanje ali da li biste imali petlju da se sa nekim zaista upoznate
kosmopolit:nisi iznela svoje misljenje taja, da li bi ti imala petlju .... recimo sa mnom ... i onda mi lepo svima ispricamo o nasem iskustvu 8)
-> ajd da povežemo ovu temu sa sexom :wink:Margott:a jel to ima veze sa temom ljubav i sex?...neshto mi se chini da nema... :?taja:super je neobavezno caskanje ali da li biste imali petlju da se sa nekim zaista upoznate
Zaboravih. Ne verujem da neko sa tako izabranim imenom moze da bude bas mnogo los. A i primer iz crtaca nam pokazuje da ti treba samo jedna lepotica pa da se pretvoris u ...kosmopolit:jesam, prava sam ZVER :wink:
taja:
Ma snaci ces se ti vec. Takva ZVERkosmopolit:nema mi lepotice, nesto su sve zauzete ovih dana ...
kosmopolit:ali ranjena ... nisu ni lepotice ono sto su nekad bile... nego nesto se plasim da ne bude i moja sudbina poput SHREKOVE
kosmopolit:mozda ja i jesam zapravo zver ali u ljudskom obliku , pa poljubi me neka lepotica kad ono eto ti, postanem i ostanem zver do kraja zivota... sta onda ... da li bi me neko voleo .... sumnjam... ali sta ces vredi rizikovati mozda
kosmopolit:hrabri su ostavili svoje kosti u sloveniji, hrvatskoj , bosni, kosovu tako da ops:
E previse si uozbiljio temu. Kad smo vec kod toga pitanje da li je to bio njihov izbor. Lepotice biras sam pa sad verovatno sta trazis to i dobijes, mozdakosmopolit:hrabri su ostavili svoje kosti u sloveniji, hrvatskoj , bosni, kosovu tako da ops:
Sad mi vec vise licis na malo mace nego na strasnu ZVERkosmopolit:ja preziveo tako da ... ne znam ... sta je to hrabrost ... i ima li uopste takvih ?
E ako si samo jednom pogresno izabrao ti nisi zver ti si car. A sa tako negativnim stavom mozes da privuces samo taj kic i sundkosmopolit:ma biraju one mene, ja birao jednom i izabrao pogresnu, ne cinim istu gresku dva puta... a i nema neki izbor lepotica zar ne ?
lepotice su bile zene pedesetih i sezdesetih ... ovo sad to ti je sve kic i sund ...
izvini ali ako cemo iskreno to ti je to :wink: