Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimanje kao i svako drugo.Ne vidim smisao postavljenog pitanja
Evo sad chu da ti prevedem:
Zzene zanima samo novac.
Mushkarci koji su uspeshni su neposhteni i mali im je ****.
Sigurno su sve zzene kuchke koje ne cene rad i poshtenje
Aj chik el mene neka oche, nemam para i mali mi je?
I uvek se upeca neka samarichanka. Uvek.
Pravichemo se i dalje da ne znamo
vojimo mi njih
Evo svaki dan neko kuka sa sela da nema zena za udaju..nema ni za muzu krava..sve emancipovane oce vide more
Upravo mi je to rekao covek koji je danas dosao kod mene u kancelariju.Nije spominjao krave,vec svoj poziv koji ga kako kaze unazadjuje,jer mu prvenstveno oduzima skoro sve slobodno vreme na prolece,leto i jesen,i uz to je komunikacija svedena na minimum.Evo svaki dan neko kuka sa sela da nema zena za udaju..nema ni za muzu krava..sve emancipovane oce vide more
Upravo mi je to rekao covek koji je danas dosao kod mene u kancelariju.Nije spominjao krave,vec svoj poziv koji ga kako kaze unazadjuje,jer mu prvenstveno oduzima skoro sve slobodno vreme na prolece,leto i jesen,i uz to je komunikacija svedena na minimum.
Jos mi se pozalio da se vicevi o njima smisljaju.
Inace se i ogrubi pre vremena jer si izlozen svim vremenskim prilikama,pa kad se sve to sabere,nahebali su
Za tukija ne znam koliki mu je,slabo procenjujem muskarce![]()
Prevescu ti ja:da li bi se udala za traktoristu?PIPI,prevod molim![]()
Upravo mi je to rekao covek koji je danas dosao kod mene u kancelariju.Nije spominjao krave,vec svoj poziv koji ga kako kaze unazadjuje,jer mu prvenstveno oduzima skoro sve slobodno vreme na prolece,leto i jesen,i uz to je komunikacija svedena na minimum.
Jos mi se pozalio da se vicevi o njima smisljaju.
Inace se i ogrubi pre vremena jer si izlozen svim vremenskim prilikama,pa kad se sve to sabere,nahebali su
Za tukija ne znam koliki mu je,slabo procenjujem muskarce![]()
Prevescu ti ja:da li bi se udala za traktoristu?
To sam i ja danas pomislio,coveka je bilo sramota sto je radnikMa,kakve bre veze ima da li je neko traktorista ilii nije???Mrzelo me da odgovaram na takvo pitanje jer je apsurdno.Sta,kao upoznam ga negde ,zaljubim se ali kad mi kaze da je traktorista ja odmah odgovaram:"E,prijatelju,bilo mi je drago..ali odlazim"
To su tricarije.Posao kao i svaki drugi.Sto,jer postalo mozda sramota biti radnik?
Ma,kakve bre veze ima da li je neko traktorista ilii nije???Mrzelo me da odgovaram na takvo pitanje jer je apsurdno.Sta,kao upoznam ga negde ,zaljubim se ali kad mi kaze da je traktorista ja odmah odgovaram:"E,prijatelju,bilo mi je drago..ali odlazim"
To su tricarije.Posao kao i svaki drugi.Sto,jer postalo mozda sramota biti radnik?