Truman
Elita
- Poruka
- 23.191
Zar i Boris?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima takvih po strankama lopatama da se izbacuje. Nadam se da se ne srvrstavas bas u te, stare, besposlene koje bi da budu nove tacherke, sta li? One su u mojoj stranci bile gori laktashi od mladih nesvrsenih studenata. Da vidis samo te konkurencije, tetka protiv omladinca, ogovaraju se, smestaju jedan drugom, bore se za istu funkciju, tuzhakaju se centrali ... Uzas. Bolje odustani pa da bar budes simpaticna tetica jer gospodjama ne stoje bas lepo rogovi i kandze.
![]()
Dok sam bio mlađi drugi su se bavili romantičarskim iluzijama u koje sam možda tada i mogao da verujem, ampak sam u vreme kad sam se lično bavio promenama uveliko bio svestan da institucionalizovano bavljenje politikom nije za čoveka s integritetom, koji drži do sebe.niko nije rekao da je imao romantičaske iluzije kao mlađi i idealistički verovao da stvari mogu da se promene, a jedan dobar deo nas je učestovao u "promenama"..
mnogi ljudi mi se žale da su, maltene, izopšteni jer ne pripadaju "krugovima", a sve su to mladi i cenjeni stručnjaci...
Ne bih jer je za to potrebno biti ljigav. E sad, ne mislim ljigav u smislu prevarant, nego se treba praviti da veruješ ostatku bande i da si zaista srcem u toj..... organizacijipod tim podrazumevam i uslovljavanje napredovanja u karijeri, pripadništvom nekoj pol. stranci...to je i te kako prof. bavljenje politkom, .ali pod tim mislim i na one koji nemaju posao, pa konkurišu na mesto npr. političara - pripravnika u nekom humanitarnom fondu ili sličnoj organizaciji, pa tu radite u nekom političkom sektoru, ili kako se to zove ..krilo..
ako ste nekad bili u nekoj stranci, kakva su iskustva...
sve na temu političkog angažmana
.