- Poruka
- 7.093
Suviše banalizujete i glorificirate to "ebanje ".to ako ne moze da ebe pa da ima neke vajde od njega
Suviše banalizujete i glorificirate to "ebanje ".to ako ne moze da ebe pa da ima neke vajde od njega
Svatko zaslužuje bolje. Ne sudimo o nepoznatima.Smesno, mozda ovaj june i ne zasluzuje boje![]()
Ma, kako da ne! Za pozere ti nije potreban nikakav sud. Sami se odaju, najvise zbog toga sto im je moc rasudjivanja ionako premala.Svatko zaslužuje bolje. Ne sudimo o nepoznatima.
Mlad je momak. Danas cure furaju keš vrednote.Ma, kako da ne! Za pozere ti nije potreban nikakav sud. Sami se odaju, najvise zbog toga sto im je moc rasudjivanja ionako premala.
Isto razmišljamo. Srodne duše.Iz ljubavi...ako odlucim da nekog volim, znaci da mi ta osoba odgovara na bitnim poljima i da su mi njegove mane prihvatljive..
Isto razmišljamo. Srodne duše.
Slažem se. Sloboda nema cenu.Radije biram da skromnije živim, nego da bilo kome polažem račune.Sad,da sam baš skromna i nisam... ali to opet nema veze sa parama. Takođe više cenim ljude koji sami sebe i svoju porodicu izdržavaju, nego bogataše koji su opterećeni tuđim(nasleđenim) bogatstvom i zbog toga pate od kompleksa više(umišljene) vrednosti.Najgore je ipak kad je čovek siromašan duhom, pare se i mogu zaraditi. Ugled, poštovanje i ljubav moraš da zaslužiš.Kao neko ko potiče iz ispodprosečne porodice u Srbiji, sigurno da nikad ne bih pristao na neku vezu a kamoli brak wa nekom bogatašicom. Čak i da je volim ne znam koliko i da voli ona mene i da je sve sjajno, ako zbog ničeg drugog onda zbog toga što je iz bogate porodice.
Prvo što su žene inače u fazonu - moja porodica su svi zlatni, porodica mog muža su sve slepci.
Još ako su njeni bogatiji.... Uuuuu pa jebaće te u mozak dan i noć.
A drugo, što bi verovatno njeni roditelji nju finansijski pomagali a samim tim i mene, a ja to nikako ne bih hteo da prihvatim i onda bi to bio problem.
Meni inače pare ne znače ništa. Ja sam se davno pomirio sa tim da nikada neću zaraditi onoliko koliko meni treba. Ovako, zadovoljan sam kada nikom nipta ne dugujem, poplaćam šta moram i imam vrlo malo za neke osnovne sitnice. Na putovanja, letovanja, automobile, skupa odela, skupe izlaske, brendiranu tehniku i slično, sam totalno ravnodušan. Tačnije, ne razmišljam o nečemu što nikada nu moći sebi da priuštim. Niti bih ikada pod bilo kojim uslovima prihvatio da mi bilo šta od toga bilo ko pokloni.
Nije da ih nemaI koji "crni" bogataši na Balkanu? To je opšte narodna parodija!
Razumeš se u to,znači da dosta razmišljaš o njima,znači....asdasdas ban dva dana,puffffffNije da ih nema
To su uglavnom krimosi.Daleko im lepa kuća!Nije da ih nema
ljubavAutorska tema....mnogi imaju taj životni košmar.
Jaz i dubok kanjon izmedju ljubavi, koja je siromašna ili ful života koji može da Vam netko priušti, a da Vam ne znači ništa ili vrlo malo.
Okažite se u komentiranju. Osobna ili ako vas je blam onda pod krinkom "nekog treceg".
Ima dosta bogatuna, i nisu svi iz obrta, biznisa, vec ima puno kradica iz sstava jkp, agencija, policije, carine, inspekcije, tkoji lapaju milijune godisnje.Nije da ih nema