Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 27.147
Da, ali ovaj je u Indiji bio hit.imaš brate takvih i evropskih. :
Iako volim azijsku kinematografiju, ali indijsku ne.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali ovaj je u Indiji bio hit.imaš brate takvih i evropskih. :
ok,bolivud je užas, istina.Da, ali ovaj je u Indiji bio hit.
Iako volim azijsku kinematografiju, ali indijsku ne.
Meni su indonezijski akcijski super recimo.ok,bolivud je užas, istina.
Ima i ona japanska serija pa su i korejanci iskopirali neku verziju. Popularna , kao neke igre ali ginu ako ne urade zadatak.Meni su indonezijski akcijski super recimo.
Nedavno sam gledao jedan tajvanski, njihov pogled na strip Crossed.
Ali sve u svemu je solidno ispalo, bez obzira koliko ekstreman bio.
Ziveo sam skoro tri godine sa Indijcima.Zene su stvarno prelepe , i podatnePrema svjetskoj procjeni atraktivnih i zgodnih naroda na prvom mjestu je Indija. U to smo se mogli uvjeriti, tokom prikazivanja indijskih sapunica. Poznati pjevac Robert Plant je bio ozenjen prelijepom Indijkom.
Da li bi ste usli u brak sa Indijkom/Indijcem?
Taj film govori o mladima koji su se venčali iz ljubavi, ali se mlada zaprepastila kada je shvatila da mladoženja živi u selu bez kanalizacije i ostavila ga. Da bi povratio svoju ljubav, mladić kreće u borbu sa birokratijom da modernizuje svoje selo i između ostalog u njega uvede kanalizaciju.
Pozivam cijenjene forumasice i forumase da pogledaju film iz trailera, u slobodnom prijevodu "Ljubavna prica o WC solji", koji je sufinancirala indijska vlada s ciljem da narodu priblizi tu magicnu napravu, a ne da se svako jutro ide na kolektivno sranje u polje.
"The film stars Akshay Kumar and Bhumi Pednekar, with campaigns to improve sanitation conditions in India, with an emphasis on the eradication of open defecation, especially in rural areas."
Ima toga i u našim selima.Zar se to radi? Tako mikrofonom objavljuje?
To sam videla samo u Crna mačka-beli mačor…
Jao, usracu se.Taj film govori o mladima koji su se venčali iz ljubavi, ali se mlada zaprepastila kada je shvatila da mladoženja živi u selu bez kanalizacije i ostavila ga. Da bi povratio svoju ljubav, mladić kreće u borbu sa birokratijom da modernizuje svoje selo i između ostalog u njega uvede kanalizaciju.
Indija je ogromna zemlja i ima krajeva koji su vrlo siromašni i u kojima se živi isto kao pre 200 godina. Kao narod su spori i prilenji, a ležernost, nezainteresovanost, navike i korupcija često sprečavaju napredak u takvoj zajednici.
Forumašima preporučujem seriju Panchayat, o mladom prilenjom momku koji je zbog loših ocena završio kao službenik upravo u jednom takvom selu. Vrlo zabavna serija (pogotovo prva sezona) sa lepom porukom.
Postoje i kvalitetni indijski filmovi, ali nije ova tema za takve preporuke...ok,bolivud je užas, istina.
Jao, usracu se.
Ne zanima me ciganska televizija.