Jugoslav Čvarak
Elita
- Poruka
- 19.450
Da, ali ovaj je u Indiji bio hit.imaš brate takvih i evropskih.:

Iako volim azijsku kinematografiju, ali indijsku ne.
Da, ali ovaj je u Indiji bio hit.imaš brate takvih i evropskih.:
ok,bolivud je užas, istina.Da, ali ovaj je u Indiji bio hit.
Iako volim azijsku kinematografiju, ali indijsku ne.
Meni su indonezijski akcijski super recimo.ok,bolivud je užas, istina.
Ima i ona japanska serija pa su i korejanci iskopirali neku verziju. Popularna , kao neke igre ali ginu ako ne urade zadatak.Meni su indonezijski akcijski super recimo.
Nedavno sam gledao jedan tajvanski, njihov pogled na strip Crossed.
Ali sve u svemu je solidno ispalo, bez obzira koliko ekstreman bio.
Ziveo sam skoro tri godine sa Indijcima.Zene su stvarno prelepe , i podatnePrema svjetskoj procjeni atraktivnih i zgodnih naroda na prvom mjestu je Indija. U to smo se mogli uvjeriti, tokom prikazivanja indijskih sapunica. Poznati pjevac Robert Plant je bio ozenjen prelijepom Indijkom.
Da li bi ste usli u brak sa Indijkom/Indijcem?
Taj film govori o mladima koji su se venčali iz ljubavi, ali se mlada zaprepastila kada je shvatila da mladoženja živi u selu bez kanalizacije i ostavila ga. Da bi povratio svoju ljubav, mladić kreće u borbu sa birokratijom da modernizuje svoje selo i između ostalog u njega uvede kanalizaciju.
Pozivam cijenjene forumasice i forumase da pogledaju film iz trailera, u slobodnom prijevodu "Ljubavna prica o WC solji", koji je sufinancirala indijska vlada s ciljem da narodu priblizi tu magicnu napravu, a ne da se svako jutro ide na kolektivno sranje u polje.
"The film stars Akshay Kumar and Bhumi Pednekar, with campaigns to improve sanitation conditions in India, with an emphasis on the eradication of open defecation, especially in rural areas."
🐈
Ima toga i u našim selima.Zar se to radi? Tako mikrofonom objavljuje?
To sam videla samo u Crna mačka-beli mačor…![]()
Jao, usracu se.Taj film govori o mladima koji su se venčali iz ljubavi, ali se mlada zaprepastila kada je shvatila da mladoženja živi u selu bez kanalizacije i ostavila ga. Da bi povratio svoju ljubav, mladić kreće u borbu sa birokratijom da modernizuje svoje selo i između ostalog u njega uvede kanalizaciju.
Indija je ogromna zemlja i ima krajeva koji su vrlo siromašni i u kojima se živi isto kao pre 200 godina. Kao narod su spori i prilenji, a ležernost, nezainteresovanost, navike i korupcija često sprečavaju napredak u takvoj zajednici.
Forumašima preporučujem seriju Panchayat, o mladom prilenjom momku koji je zbog loših ocena završio kao službenik upravo u jednom takvom selu. Vrlo zabavna serija (pogotovo prva sezona) sa lepom porukom.![]()
Postoje i kvalitetni indijski filmovi, ali nije ova tema za takve preporuke...ok,bolivud je užas, istina.
Jao, usracu se.
Ne zanima me ciganska televizija.
🐈