Da li biste se oženili/udale za Indijke/Indijce

Poruka
19.450
@Jugoslav Čvarak

qgWNQup7v43INpgSe24WlGcSo0G.jpg
:mrgreen: :
Ali ovo su iznimke i ocito su njeni preci bili Brahmani ili Ksatrije, ostatak tog naroda je crna pogibej.

d1c9e6c1-ca75-4e8c-8f0e-eb085a77c271-1.jpg

ooooo.gif

Poruka
19.450

Pozivam cijenjene forumasice i forumase da pogledaju film iz trailera, u slobodnom prijevodu "Ljubavna prica o WC solji", koji je sufinancirala indijska vlada s ciljem da narodu priblizi tu magicnu napravu, a ne da se svako jutro ide na kolektivno sranje u polje.

"The film stars Akshay Kumar and Bhumi Pednekar, with campaigns to improve sanitation conditions in India, with an emphasis on the eradication of open defecation, especially in rural areas."

🐈

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580

Pozivam cijenjene forumasice i forumase da pogledaju film iz trailera, u slobodnom prijevodu "Ljubavna prica o WC solji", koji je sufinancirala indijska vlada s ciljem da narodu priblizi tu magicnu napravu, a ne da se svako jutro ide na kolektivno sranje u polje.

"The film stars Akshay Kumar and Bhumi Pednekar, with campaigns to improve sanitation conditions in India, with an emphasis on the eradication of open defecation, especially in rural areas."

🐈

Poklon za svadbu- WC šolja 😂

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580
Ovo uopce nije losa ideja, recimo nekoj rodbini koju ne volis u svatove donijeti WC skoljku i pred svima ponosno raspakirati poklon sa crvenom masnom preko nje, pogotovo tamo gdje bude prikazivanje.

Zamisljam caju kako na mikrofon vice: "A mladencima od Davora na poklon nova WC skoljka!"

🐈

Zar se to radi? Tako mikrofonom objavljuje?

To sam videla samo u Crna mačka-beli mačor… :eek:

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580
ovi na frontu kulturniji,nose dasku sa sobom zbog radi komoditeta:lol:
potrebe i pokloni su vrlo različiti u različitim situacijama🤷‍♀️

Za moju svadbu sa Indijcem neka svi članovi foruma ponesu ili dasku ili wc- šolju pa neka podele mojoj budućoj familiji (da imam na šta da sednem kad im odem u goste, nisam navikla na livade).
Unapred hvala! :flert: