- Poruka
- 10.343
A po koverta od svakog? 😂😂😂Pa kad joj dođe 1457 članova najuže familije na svadbu 😂
A po koverta od svakog? 😂😂😂Pa kad joj dođe 1457 članova najuže familije na svadbu 😂
Zar nije lepa?Pa kad joj dođe 1457 članova najuže familije na svadbu 😂
Toooo, bebo kućo!A po koverta od svakog? 😂😂😂
A po koverta od svakog? 😂😂😂
Zar nije lepa?:
Mislim da oni ne praktikuju koverte
Vodi je kući da ti sija u mraku![]()
Ali ovo su iznimke i ocito su njeni preci bili Brahmani ili Ksatrije, ostatak tog naroda je crna pogibej.
Bjutifl, Ružo.Odoh da se udam za Indijanca, ubedili ste me! Indijca, svejedno! Zovem celu Krstu na svadbu, da ne bude samo njegova familija nego mešano![]()
Gle šta sam ti našao a ti me polivaš naftom. C,c,cAli ovo su iznimke i ocito su njeni preci bili Brahmani ili Ksatrije, ostatak tog naroda je crna pogibej.
![]()
Pogledajte prilog 1306458
Bjutifl, Ružo.:
Biće mi čast.Kumstvo se ne odbija Panči! Idi da nabaviš šareno odelo, da se uklopiš u buduću familiju! Odabran si za kuma!![]()
Pozivam cijenjene forumasice i forumase da pogledaju film iz trailera, u slobodnom prijevodu "Ljubavna prica o WC solji", koji je sufinancirala indijska vlada s ciljem da narodu priblizi tu magicnu napravu, a ne da se svako jutro ide na kolektivno sranje u polje.
"The film stars Akshay Kumar and Bhumi Pednekar, with campaigns to improve sanitation conditions in India, with an emphasis on the eradication of open defecation, especially in rural areas."
🐈
Kako će bebice da vam budu slatke ko karamela 😃😃😃Odoh da se udam za Indijanca, ubedili ste me! Indijca, svejedno! Zovem celu Krstu na svadbu, da ne bude samo njegova familija nego mešano![]()
Nisam gledao, ali cak ima dobre recenzije.Poklon za svadbu- WC šolja 😂
Ovo uopce nije losa ideja, recimo nekoj rodbini koju ne volis u svatove donijeti WC skoljku i pred svima ponosno raspakirati poklon sa crvenom masnom preko nje, pogotovo tamo gdje bude prikazivanje.Poklon za svadbu- WC šolja 😂
Nisam gledao, ali cak ima dobre recenzije.
![]()
Ovo uopce nije losa ideja, recimo nekoj rodbini koju ne volis u svatove donijeti WC skoljku i pred svima ponosno raspakirati poklon sa crvenom masnom preko nje, pogotovo tamo gdje bude prikazivanje.
Zamisljam caju kako na mikrofon vice: "A mladencima od Davora na poklon nova WC skoljka!"
🐈
ovi na frontu kulturniji,nose dasku sa sobom zbog radi komoditeta
potrebe i pokloni su vrlo različiti u različitim situacijama🤷♀️