Da li biste se dali Putinu?

U skladu sa danasnjom posetom velikog Cara, mislim da je ok tema.

Pitanje je i za muske i za zenske, posto znam da u Srbiji ima mnogo vise muskaraca koji bi dali da ih Putko povali, nego zena.

Јбг...оде ти на пар дана....али...

ако је болдовано истина, зашто си тему поставио на ПДФ "жене" а не на ПДФ "Мушкарци"?

Што сте сви толико оптерећени Путином?

ОК, добро је зезање до извесне границе, али већ постаје заморно да се на сваком ПДФ-у нађе по нека тема о њему.

Ја толико.

pa ako je to za dobrobit nase drzave...
ne kaze se uzalud ona izreka,nikad ne pitaj sta drzava moze da uradi za tebe,vec sta ti mozes da uradis za drzavu
prema tome,ako putin bas zeli...

Па мислим да није у питању путинова жеља, већ жеља друге стране. А Путин је добар к'о 'лебац па испуњава све жеље.

обожавам мелодику руског језика, могу да слушам данима да ми не засмета што не разумем ни реч

Если тебе нравится познакомится с людями таким образом, тогда, давай поразговариваем, чтобы я с тобой бистрее у комнату отдиха ушёл. :rumenko:

Если тебе нравится познакомится с людями таким образом, тогда, давай поразговариваем, чтобы я с тобой бистрее у комнату отдиха ушёл. :rumenko:

Жена не разуме руски, то се на уво шапуће.

Ко зна како ће јој сад ово превести Гугл преводилац, можда попијеш и шамарчину :zcepanje:

Ко зна како ће јој сад ово превести Гугл преводилац, можда попијеш и шамарчину :zcepanje:

Ако желите да се упознате са лиудиами тако, онда нека поразговариваем да сам са тобом Бистро собу напустио отдиха да ми хебеш матер на р,лепше ће звучити но да тепаш на швапском

Poslednja izmena:

Ekran ne šapuće, a tastatura ne lupa šamare :((((((((

Aj prevešću: Ako ti voliš na takav način upoznavati se s ljudima, onda, hajde da popričamo kako bismo što pre završili u sobi za odmaranje. Jel treba i smajlija da prevodim, a? :rumenko: = rumenko.

- - - - - - - - - -

Ако желите да се упознате са лиудиами тако, онда нека поразговариваем да сам са тобом Бистро собу напустио отдиха

Eo, prevoda lutko. Naravno, mogu i naglas, al ubiće me žena :hahaha:
Ekran ne šapuće, a tastatura ne lupa šamare :((((((((

Aj prevešću: Ako ti voliš na takav način upoznavati se s ljudima, onda, hajde da popričamo kako bismo što pre završili u sobi za odmaranje. Jel treba i smajlija da prevodim, a? :rumenko: = rumenko.

- - - - - - - - - -

Inače od rusa koji priča ruski jezik, srbin koji priča ruski je za dva koplja bolji.

A na koplje sam zapravo i mislio :per:

Back