Belgradeboy
Elita
- Poruka
- 16.955
Devojke mogu slobodno da puše.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1582318
U smislu da ne dozvoljavate da se u vašem stambenom prostoru pusi i to kažete uvek a prijatelji pušaci to ne ispoštuju ?
Dodju kod vas, sednu , raspricate se,iako znaju da se kod vas u stanu ne puši ali ipak zapale cigaretu, jer navodno ne mogu da odole
Šta radite u takvim situacijama ? Da li raskidate zbog toga prijateljstvo ?
Jedva čekam da odem.To ti je gost. Nekadašnja kultura je podrazumevala da gostu bude ugodnije nego domaćinu. A s obzirom da pušači nisu opušteni bez cigarete, koja je poenta da pozoveš nekog ko jedva čeka da ode.
Nina, ali to je potpuno isto kao kada te prijateljica pozove na kafu a servira toplu vodu.Ne osudjujem pušace, to što puše je njihova stvar i ja to poštujem u smislu da nikome ne popujem da je pušenje štetno i slicno ali ako ne mogu da izdrže tih sat ili dva u mojoj kuci da ne puše onda znaci da me ne postuju, mada kapiram da je to zavisnost pa zbog toga ne bih raskinula prijateljstvo ali bih nastavila vidjanje i druženje sa njima u kaficu ili kod njih ..tamo mogu slobodno da puše u mom prisustvu samo bez da mi duvaju dim u lice
Nikad ne bih zbog toga raskinula prijateljstvo.Pogledajte prilog 1582318
U smislu da ne dozvoljavate da se u vašem stambenom prostoru pusi i to kažete uvek a prijatelji pušaci to ne ispoštuju ?
Dodju kod vas, sednu , raspricate se,iako znaju da se kod vas u stanu ne puši ali ipak zapale cigaretu, jer navodno ne mogu da odole
Šta radite u takvim situacijama ? Da li raskidate zbog toga prijateljstvo ?
Oni ti duvaju dim u lice iovako ionako, ali tebe mrzi da krecis. Ili jednostavno nisi druzeljubiva i ne odredjujes jednu makar prostoriju gde moze da se pusi.Ne osudjujem pušace, to što puše je njihova stvar i ja to poštujem u smislu da nikome ne popujem da je pušenje štetno i slicno ali ako ne mogu da izdrže tih sat ili dva u mojoj kuci da ne puše onda znaci da me ne postuju, mada kapiram da je to zavisnost pa zbog toga ne bih raskinula prijateljstvo ali bih nastavila vidjanje i druženje sa njima u kaficu ili kod njih ..tamo mogu slobodno da puše u mom prisustvu samo bez da mi duvaju dim u lice
Naravno da pitamo kada prvi put dolazimo.Ja ispoštujem, samo nerado dolazim@pikax zašto ljutko?
Meni smeta duvanski dim, teško dišem i promenim boju.
Ako hoces da se vidimo i da pusis može ali negde napolju, na terasi, u bašti ili nešto slično.
Osnovna je kultura da se domacin pita da li je pušenje dozvoljeno tu pre nego što se zapali cigareta.
Naravno da pitamo kada prvi put dolazimo.Ja ispoštujem, samo nerado dolazim
Nikad nisam zapalila u prisustvu npr. dece ili kada nekom znam da smeta
I u našem stanu ne palim svuda (mom mužu smeta ), imam sobu i uvek otvoren prozor jer ni ja ne volim da budem u oblaku dima, ali kad dođu gosti slobodni su da zapale - to se izluftira i ne oseća se ništa.
Imam jedno pitanje za matTo luftiranje kod mene bas ne ide tako lako, narocito zimi.
Ovde mi se dopada što je pušenje u zatvorenom zabranjeno pa svi pušači izadju kada hoće da zapale.
Imam jedno pitanje za mat
Šta ste radili u srednjoj školi i posle nje u kafićima?
Pa ti suze krenu , ali ne od radosti što si ga / je videlo/la ...nego od dima.
I sada vam smeta jedna cigareta sa otvorenim prozorom pa me šaljete na tavan ili u zamrzivač
Ko jos raskida prijateljstvo zbog cigaretaosim ako vam namerno ne zapali kucu cigaretom
To ti je gost. Nekadašnja kultura je podrazumevala da gostu bude ugodnije nego domaćinu. A s obzirom da pušači nisu opušteni bez cigarete, koja je poenta da pozoveš nekog ko jedva čeka da ode.
Pa upravo to, sve si rekla što i ja mislim. Neću da crknem zbog te cigarete a onaj ko je pušač znam da se muči, koja mi je poenta što sam ga /je pozvao ako se oseća kao u čekaonici.
I sada vam smeta jedna cigareta sa otvorenim prozorom pa me šaljete na tavan ili u zamrzivač
rasplaka me sadaOni ti duvaju dim u lice iovako ionako, ali tebe mrzi da krecis. Ili jednostavno nisi druzeljubiva i ne odredjujes jednu makar prostoriju gde moze da se pusi.
Jer ako mozes da podneses dim u kaficu ili tudjoj kuci, kako ne mozes u svojoj? Znaci mozes, ali neces. Licno u rl izbegavam ljude kao sto si ti.
to je ono najgore..što ostaje miris duvana u kuci..u zavesama i odeci najvišeSmeta, jer se taj katran lepi po zidovima, zavesama, tepisima, krevetu, odeći... a tu mu mesto nije. Što bi neko normalan spavao u tome? Zato tavan
Pa ne ali ti gajis da ne kazem siris, potajnu i mrznju prema pusacima.rasplaka me sada
Cim si gruba prema menii i neodmerena, ne voliš me više Kerki i srce me zbog toga boli ..Pa ne ali ti gajis da ne kazem siris, potajnu i mrznju prema pusacima.
Pa ne, ali kao "ja njih ne osudjujem"...pa zar je pusenje greh, zar te neko time povredjuje?Cim si gruba prema menii i neodmerena, ne voliš me više Kerki i srce me zbog toga boli ..