Astrodita
Domaćin
- Poruka
- 4.933
Никада! 
Астродита не мења веру за вечеру!

Астродита не мења веру за вечеру!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

danas ima toliko vera, da ih mozete menjati svaki dan kao charape...
Ali ne bih menjao veru, nikad... Ko izda veru, izdace narod, otadzbinu, porodicu... Sve je to povezano...
Kako me nerviraju takvi stavovi.u sustini sv i verujemo u jednog Boga samo ga razlicito zovemo msm da nema potrebe menjati veru da bi bio sa nekim a ako on to trazi od mene pali bate to nije prava ljubav
danas ima toliko vera, da ih mozete menjati svaki dan kao charape...
Ali ne bih menjao veru, nikad... Ko izda veru, izdace narod, otadzbinu, porodicu... Sve je to povezano...

Promenuo bih tu veru, jer mi ne znaci apsolutno nista.
Ali nikad ne bih prodao onu svoju sopstevnu veru u nesto, za druge ljude, mozda banalno.

Ma kad se zaljubis u nekog nije ti ni bitna vera..Provereno znam!

атеиста сам, тако да ме баш боли брига за веру......

zamislite da upoznate nekog ko nije vase vere,i da li bi vi menjali vasu veru zbog nekoga?kako bi uopste vasa okolina uopste reagovala na nekog druge boje ili religije?i kako bi reagovali,pocevsi od ukucana,da vi odlucite da promenite veru?

zamislite da upoznate nekog ko nije vase vere,i da li bi vi menjali vasu veru zbog nekoga?kako bi uopste vasa okolina uopste reagovala na nekog druge boje ili religije?i kako bi reagovali,pocevsi od ukucana,da vi odlucite da promenite veru?
,secenje ruku i vesanje na trgovima
,talibani,bombasi samoubice,gradjanski linc kriminalaca... Definitivno bi otisao da zivim tamo i da se nagledam svega i svacega. You don't **** with islam. Ako postoji pakao,definitivno je glavna religija tamo islam.
Сатанизам је још готивнији од будизма, то је религија будућности!Prešao bih u budizam da ima od toga neke vajde; to mi je jedina gotivna religija... sve ostalo vražje govno
I to onu što kaplje sa stomaka ka vadžajni tek razdevičene maloljetnice.Сатанизам је још готивнији од будизма, то је религија будућности!![]()

Ево, за почетак ова књига:bas planiram da izucavam satanizam malo, zanima me jako kakav je, al ne znam odakle da pocnem. (:
a inace, i ja sam ateista pa ne moram da menjam, a da dodjem u situaciju da treba da prihvatim neku veru.... hmm... pa ako je taj neko baas vredan toga a nema drugog nacina, i ako religija nije islam mozda bih i prihvatila. pod uslovom da ne moram da se pridrzavam obicaja nista vise nego sto se ovi kvazi-hriscani oko mene pridrzavaju. mozda bi mi se i svidela pa bih se stvarno priklonila, ko zna

Ево, за почетак ова књига:
http://www.scribd.com/doc/59183888/Zoran-Lukovic-Verske-Sekte-Prirucnik-Za-Samoodbranu
нека буде одскочна даска за даље ''изучавање''.
Јесте, да је написана из хришћанске визуре, али нуди базичне и занимљиве информације не само о сатанистичким култовима, него и о основним
идејама сатанистичке религије и филозофије.
Поред тога бих ти препоручио ''Доктрину сатанизма'' од Доријана Нуаја а није лоше ''прелиставање'' нпр. Видојевићевих (па и Радишићевих, Лучићевих) књига, а бетонирање и ''дипломирање'' на тој тематици су дела које издаје Езотерија и нека окултна публицистика која се може наћи на неким опскурним блоговима, али о том потом.
Слажем се с колегом Вандалом у вези хришћанства, давно смо дискутовали о томе на једној теми, а и у уживој спици смо разменили ставове,
тако да не бих да понављам своје религијско виђење,
Хбг, део моје фамилије је пореклом из Зајечара, тамо су људи веома упознати и са паганским обичајима (магијом) а и на неки чудан начин су привржени православљу.