Da li biste poslali svoje ćerke u vojsku ?

Pa dobro, treba i to da se desi. Ali to što si opisala da kuvaju, peru svoje gaće, brinu se o sebi - nije karakteristika muškosti, jer to rade i žene.

Samo možda čak i bolje nego da idu na karate ili druge borilačke veštine, lično preferiram da muškarci budu jaki fizički, sposobni, i da nauče disciplinu.
Ono što inače tražim kod muškaraca za moje lične potrebe, volela bih da takva budu moja deca ženama sa kojima budu bili. Muškarci koji su njanjavi šta god znači po kući da rade i peru svoje čarape, zarađuju i brinu se o sebi, nemaju mušku energiju, već napšrosto samo ljudsku - karakteristika oba pola.

poenta: oni treba svoju muškost da potvrde kako oni žele, a ne kako mi želimo, posebno mi majke i žene.
biti samostalan je i te kako odlika muskosti. znam mnoge muskarce koji ostaju u braku jer im je nezamislivo da peru svoje gatje
osim pranja gatja, i studija, mladji dize i 100 u teretani, to mu se trenutno svidja
pre toga je igrao odbojku 10 god
nikad nije bio sklon borilackim vestinama-to ga naprosto ne zanima. mozda njegova muska energija nije dovoljno muska? ali jbg njegova je, nije mu nista nametnuto..ubaciti ga takvog u neki "muski" dril-mislis da bi to bilo dobro za njega? :)
e sad, pitanje-kazes kako sami zele-da li zaista mislis da u vojsci rade ono sto zele? :)

:prpa:

Ali ospice me i od portira izbijaju bukvalno užas stvarno.
Portiri nemaju uniformu.
Ovako nesto privlači zene:cool:
1000044122.jpg

Back