bird again
Legenda
- Poruka
- 51.280
Teško onome ko muškost potvrdjuje u ratničkoj veštini i sa puškom u ruci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
), @bird again , @Lagerta, @adelaidea....itdTeško sa mnom, ratovaćete ipak bez mene.Da...kćer i sina ako ćemo na Srbiju da je osvojimo....sporadi i glede.... @Paula (Wagnerova prijateljica), @bird again , @Lagerta, @adelaidea....itd
.Je l to podrška od komšiluka čiji je pevač Thopmson poslao svoju ćer' u vojskuu? Pa se sada pošteni Hrvati pitaju što je njegova toliko bitna da se na sva zvona bijeDa...kćer i sina ako ćemo na Srbiju da je osvojimo....sporadi i glede.... @Paula (Wagnerova prijateljica), @bird again , @Lagerta, @adelaidea....itd
Da...kćer i sina ako ćemo na Srbiju da je osvojimo....sporadi i glede.... @Paula (Wagnerova prijateljica), @bird again , @Lagerta, @adelaidea....itd
Sad može pohapsili one Bosance, ko da su Cezara i Napoleona čuvali...Eno tupsonova otišla da služi vojni rok i vidim po komentarima svakakvih ružnih komentara
Te dodjoh odje da vas pitam
https://www.24sata.hr/news/thompson...JzhHENk7ao7ky1GGs0_aem_OXHMIeItfb6arGGyvMeEWw
biti samostalan je i te kako odlika muskosti. znam mnoge muskarce koji ostaju u braku jer im je nezamislivo da peru svoje gatjePa dobro, treba i to da se desi. Ali to što si opisala da kuvaju, peru svoje gaće, brinu se o sebi - nije karakteristika muškosti, jer to rade i žene.
Samo možda čak i bolje nego da idu na karate ili druge borilačke veštine, lično preferiram da muškarci budu jaki fizički, sposobni, i da nauče disciplinu.
Ono što inače tražim kod muškaraca za moje lične potrebe, volela bih da takva budu moja deca ženama sa kojima budu bili. Muškarci koji su njanjavi šta god znači po kući da rade i peru svoje čarape, zarađuju i brinu se o sebi, nemaju mušku energiju, već napšrosto samo ljudsku - karakteristika oba pola.
poenta: oni treba svoju muškost da potvrde kako oni žele, a ne kako mi želimo, posebno mi majke i žene.

Tvoju decu drzava i moze da pozove; ali Putinovu, Slobinu, Vucicevu, Sadamovu i Gadafijevu- tesko.Kao da me pitaš da li bih plaćao porez.
Ako država pozove, to ti je što ti je.
Eno Čelsi Klinton vozi avion iznad Teherana.Tvoju decu drzava i moze da pozove; ali Putinovu, Slobinu, Vucicevu, Sadamovu i Gadafijevu- tesko.
kako možeš Gadafija da uvrstiš u tu družinuTvoju decu drzava i moze da pozove; ali Putinovu, Slobinu, Vucicevu, Sadamovu i Gadafijevu- tesko.
kakav vojni rok bre nema nista od togaEno tupsonova otišla da služi vojni rok i vidim po komentarima svakakvih ružnih komentara
https://www.24sata.hr/news/thompson...JzhHENk7ao7ky1GGs0_aem_OXHMIeItfb6arGGyvMeEWw
Teško onome ko muškost potvrdjuje u ratničkoj veštini i sa puškom u ruci.
ali vi volite muskarce u uniformi
Ja se zgražavam kad čujem za bilo kakvo uniformisanjeali vi volite muskarce u uniformi
![]()

Mozda javno ali privatno da ti pridje pristojan,uredan oficir pala bi na šarm.Ja se zgražavam kad čujem za bilo kakvo uniformisanje![]()
Mozda javno ali privatno da ti pridje pristojan,uredan oficir pala bi na šarm.
Ovi ovde nose alke u nosu,lakiraju nokte i imaju masnu kosu.

Portiri nemaju uniformu.
Ali ospice me i od portira izbijaju bukvalno užas stvarno.

ja ne bih ni sina poslao u vojsku a kamoli cerku.Eno tupsonova otišla da služi vojni rok i vidim po komentarima svakakvih ružnih komentara
Deca treba da biraju, ako vole vojsku, neka idu u vojsku.
Ali čisto sumnjam da moji vole.