DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.573
Ja znam jednog hodzu koji je radio i nedeljom ali je prekinuo i nije radio ni petkom a ni nedeljom.Dobra ideja, šerijatski
Moj vulkanizer ne radi petkom, vehabija ebo sve svojeali radi nedjeljom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam jednog hodzu koji je radio i nedeljom ali je prekinuo i nije radio ni petkom a ni nedeljom.Dobra ideja, šerijatski
Moj vulkanizer ne radi petkom, vehabija ebo sve svojeali radi nedjeljom
Ima moja komšinica sina i snaju koji žive u Zagrebu, unuka joj dođe pa bude kod nje ovdje po 15-20 dana. Nakon 10 mala počne: kaj ti je bona??Dobro bre bona, trazite neka uvedu petkom da ne rade![]()
A pljujete sfrji bila su neka bolja vremena..
secam se pred 29. novembar ili 1. maj ili novu godinu se znalo da prodavnice nece raditi bar 3 dana i onda ides u vece kupovine da imas za 3 dana
a onda uzivas neopterecen razmisljanjima odlaska u prodavnicu.
A šta hodža uopšte radi?Ja znam jednog hodzu koji je radio i nedeljom ali je prekinuo i nije radio ni petkom a ni nedeljom.
Znam da je pomagao ljudima, bez obzira na veroispovest.A šta hodža uopšte radi?
Ja ne znam nikoga od starijih (od mene starijih) koji pamte Jugu da pljuju po njoj. Povazdan sa sjetom govore o vremenima kad su mogli na klupi spavati, kad su imali pasoš najvrijedniji na svijetu (nema veze što nisu makli dalje od Jadrana)A pljujete sfrj![]()
Broooonhi!Ima moja komšinica sina i snaju koji žive u Zagrebu, unuka joj dođe pa bude kod nje ovdje po 15-20 dana. Nakon 10 mala počne: kaj ti je bona??![]()
ja ne pljujemA pljujete sfrj![]()
ovo je netacno..obisam sam pola sveta sa tim pasosem.(nema veze što nisu makli dalje od Jadrana)i ne kontam što bih spavala na klupi?
Ma ne pitam to, šta mu je radno mjesto? Radni zadaci? Hodža samo obavlja dženaze i namaze (molitve) u džamiji. Preskakanja nema, pet puta dnevno on u džamiji biti mora tako da to ne radi petkom (petkom radi i više jer imaju džumu) i nedjeljom-pada u vodu. Ok, nedjeljom nema dženaza pa može da to ne radi (dženaza je sahrana)Znam da je pomagao ljudima, bez obzira na veroispovest.
Dobro a sa sadašnjim ne možeš putovati? Možeš. Dakle..ovo je netacno..obisam sam pola sveta sa tim pasosem.
Ne znam kako to sve tacno ide kod vas ali znam da je ovaj postovao da se moli 5 puta na dan u odredjeno vreme ali je i pomagao ljudima u raznim nevoljama, problemima, bolestima....gde je mogao.Ma ne pitam to, šta mu je radno mjesto? Radni zadaci? Hodža samo obavlja dženaze i namaze (molitve) u džamiji. Preskakanja nema, pet puta dnevno on u džamiji biti mora tako da to ne radi petkom (petkom radi i više jer imaju džumu) i nedjeljom-pada u vodu. Ok, nedjeljom nema dženaza pa može da to ne radi (dženaza je sahrana)
mogu i putujem.Dobro a sa sadašnjim ne možeš putovati? Možeš. Dakle..
A pljujete sfrj![]()
Kontam, znači nije bio zaposleni hodža.Ne znam kako to sve tacno ide kod vas ali znam da je ovaj postovao da se moli 5 puta na dan u odredjeno vreme ali je i pomagao ljudima u raznim nevoljama, problemima, bolestima....gde je mogao.
Nije klasican hodza koji radi vecinom u dzamiji ili vrsi sahrane.
Posto je radio od kuce tih par dana, petkom je provodio vreme u dzamiji a nedelju je postovao zato sto mu dolazili i hriscani.
Bas to,mi smo gurmani ,cim nema hrane u rezervi odma nas vata panikaglupost
odes dan ranije i kupis sta ti treba dana kad bojkotujes.
ne vidim poentu.
A zašto se za to ne bi odredila nedelja, kao neradni dan svih trgovina? Tako je po EU, a blokatori žele da se toj satanističkoj tvorevini pridruže ...Da li biste podrzali bojkot kupovine svake nedelje po jedan dan?
Da se odredi npr. petak.
Da li biste se solidarisali?
Animalni porivi ...Bas to,mi smo gurmani ,cim nema hrane u rezervi odma nas vata panika
Bas ..Animalni porivi ...
Ne. I ovako se desi da poneki dan ne uđem u trgovinu. Ne vidim da bi se time nešto postiglo.Da li biste podrzali bojkot kupovine svake nedelje po jedan dan?
Da se odredi npr. petak.
Da li biste se solidarisali?