Duskwood
Aktivan član
- Poruka
- 1.308
Da li biste podrzali bojkot kupovine svake nedelje po jedan dan?
Da se odredi npr. petak.
Da li biste se solidarisali?
Da se odredi npr. petak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se odredi npr. petak.
Naravno da bih. I više i češće. Svi mi previše kupujemo, kupujemo stvari koje nam nisu potrebne i kasnije ih bacamo. Ili napravimo previše nekakve hrane, pa kažemo, pojedi da se ne baci...Da li biste podrzali bojkot kupovine svake nedelje po jedan dan?
Da se odredi npr. petak.
Zato sto je to u Srbiji npr. dosta uobicajeno naspram Zapada.Zasto iko mora u kupovinu svaki dan?
Ionako maks 2 puta nedeljno odem u kupovinu.
Da se odredi npr. petak.
Grejem se na drvaMa da, ja kažem i struju nek isključe šta će nam, grejanje po stanovima, sve sve sve.
![]()
Zato sto je to u Srbiji npr. dosta uobicajeno naspram Zapada.
Pogotovo u manjim mestima. Ja sam u DE mogao samo subotom ici, a ovde mogu po par puta dnevno.
Pogotovo u manjim mestima. Ja sam u DE mogao samo subotom ici, a ovde mogu po par puta dnevno.
Nije to nego tamo se radi vise da nemas vremena.O jeee, ovde se mnogo loše živi, idemo u prodavnice svaki dan, zamisli tu bedu, umesto ko sav pošten svet, jednom nedeljno...![]()
Naravno da ne pošto je predlog veoma glup.Da li biste podrzali bojkot kupovine svake nedelje po jedan dan?
Da se odredi npr. petak.
Ma nije moguće. To, to nama treba.Nije to nego tamo se radi vise da nemas vremena.
Nije kod mene slucaj.Нема то везе са временом... Него једна надница траје недњу.. па онда друга надница другу недењу.. па онда позајме ... поклоне
И тако сваке недеље се скрпи пара за продавницу.
ЗАТО се иде свке недење два три пута ....
Kupim jednom mesecno sta mi treba i ne idem uopste u kupovinu, eto bojkota.Ne vidim logiku pa molim da mi neko objasni?
Bojkotovati kupovinu jedan dan u sedmici kao čin revolta protiv poskupljenja?
Kupićeš ono što ti treba ako imaš pare dan prije ili dan poslije, ako nemaš u "bojkotu" si svakako.
Ali ti kupis utorkom ja sredom i vlast jaca nema promeneNe vidim logiku pa molim da mi neko objasni?
Bojkotovati kupovinu jedan dan u sedmici kao čin revolta protiv poskupljenja?
Kupićeš ono što ti treba ako imaš pare dan prije ili dan poslije, ako nemaš u "bojkotu" si svakako.
Nije to nego tamo se radi vise da nemas vremena.
Nije kod mene slucaj.
Ja ovde nemam obicaj kupiti korpu za 100e kao tamo.
Odem i pazarim za 500din nesto... Onda vidim da sam nesto zaboravio pa peske odem za 5min i opet kupim nesto, uvece prosetam i opet kupim nesto...
Нема то везе са временом... Него једна надница траје недњу.. па онда друга надница другу недењу.. па онда позајме ... поклоне
И тако сваке недеље се скрпи пара за продавницу.
ЗАТО се иде свке недење два три пута ....
Da se odredi npr. petak.
Ne!Da li biste podrzali bojkot kupovine svake nedelje po jedan dan?
Da se odredi npr. petak.
Pa onda kupi kilogram hleba pa neka ti traje celu godinu.Месец дана без куповине је права ствар ....а можда два три месеца ...
Рецимо сви купе за гас боце за годину ... и онда целлуууу годину да нико не купи .....