Scientist welder
Buduća legenda
- Poruka
- 41.309
Po meni ministar građevinarstva treba da bude poput projektanta Žeželja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, Natasa, treba biti suvi genije pa zakljuciti da Knjiga 2 ne postoji, niti je ista ikada postojala, niti je odobrena.
Knjiga 2 znaci da se radi statika.
Statika se nije smela raditi jer ista nije odobrena a ocigledno su prckali na spoju jer postoje snimci, postoje fotografije, postoje opterecenja gde ista nisu smela biti i sve je to provuceno kroz nesto sto se u gradjevini zove dodatni radovi.
Takodje treba biti suvi genije pa zakljuciti da medjunaroni ugovor ne moze da bude tajanstveno delo ugovornih strana. Medjunarodni ugovor je dostupan u svakoj vladi koja je isti odobrila. Postoji zajam, postoje javne nabavke, sve to nije nikakva tajna niti moze biti.
Oni zaista misle da je narod priprost pa veruje u slikovnice.
Da je "puklo kao bomba" sajle bi izletele.
Dakle, nije puklo kao bomba i zato mora da se vestaci gde je odseceno.
Hoce li da vestace? Cisto sumnjam.
Njihova logika je da puste terijere na socijalne mreze i policiju na ulice.
To im je radikalska logika vec decenijama kojom ubijaju narod pojam i svode ga na budalu.
Zna li se koji je od Kumova bio podizvodjač?Šta ti bre znaš šta je postojalo šta nije
Nama svako pusti priču koja je u nekoj službi i sa namerom
Javilo se na desetine "arhitekata" da objasne šta je bilo a kako mogu znati?
Naravno da će da veštače i verovatno su delovi već otišli gde treba da odu
Zna li se koji je od Kumova bio podizvodjač?
lepo, nema inzenjera medju kumovima, nego suska se da tebe zovu kamala na donu, jel istina?
ako tako uce na sns kruzoku, onda mora da je istina
Ne znam ni ja.Eno jedan na N1 davao intervijue
Da li je nekome kum ne znam
Ne znam ni ja.
Kažu da ima 75 Kumova, a čuo sam samo za kuma Nidžu, kuma Nešu Rominga, kuma Panu i još par njih.
Ne poznajem lično nijednog mafijaša.Logično da se ljudi povezuju
Nađi i ti kumove pa se poveži
Ovaj tunel u fruskoj gori ce po otvaranju ostati ubrzo zapusten!Ovoj vlasti ne treba poveriti da gradi bilo šta. Ni kokošinjac.
Treba napraviti mapu građevina koje je izgradila ova vlast, i deliti narodu da zna koja mesta da izbegava kao opasna po život.
Brzo-kuso , ne smeju rokovi da se probijaju a kvalitet?Ovaj tunel u fruskoj gori ce po otvaranju ostati ubrzo zapusten!
Aj ga uđi Unutra majčin sine!
Nastresnicu opteretili shebali a ne tunel kroz brdo i zemlju!
Boli ih patka za mogucnost klizista, odrona ovog onog... Bitna je lova.
Još kad vučić reče radili ljudi u 3 smene da zavrse na vreme ni kinesku novu god nisu odmarali - BILO MI JASNO DA TU UĆI NEĆU!
KO SE tu provoza svaki ce ga put obliti znoj dok ne izidje....
Ako izidje...