Da li biste ovoj vlasti poverili izgradnju i odrzavanje i strucni nadzor nuklearke, zatim iskopavanja litijuma, mosta, Expo-a, čuvanje Kosova...?

Da li bi ovoj vlasti poverili izgradnju, odrzavanje i strucni nadzor nuklearke i kopanja litijuma?

• Da, poverio bih, verujem stručnosti Ministra Vesića i strucnoj Vladi i najstrucnijem Predsedniku!

glasova: 1 3,8%
  • Ne, ne bih poverio, jasno zašto...

glasova: 14 53,8%
  • Neka nam je Bog u pomoći...

glasova: 11 42,3%

• Ukupno glasova
    26

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.759
...

Autorski osvrt i razmisljanje...

Pitanje je prosto, da ne kažem referendumsko...

S obzirom na istoriju najblaze receno "tragičnih incidenata", tj teških ogrešenja o struku i nauku i uopšte zdravu logiku...

Da li bi ste ovoj vlasti poverili izgradnju i odrzavanje i strucni nadzor nuklearke, zatim iskopavanja litijuma, mosta, Expo-a, čuvanje Kosova u krajnjem...?

A zamisli tek kad polete prvi leteći taxiji...
Trebaće sa kacigom šetati po gradu...

⬆️
P.S.
Ovaj leteci taxista je sad na celu sluzbe koja treba da cuva drzavu...recimo...samo jedan od primera strucnosti i pouzdanosti...

...

Poslednja izmena:
Zamisli tu situaciju da naprednjaci grade nuklearku i dovedu na čelo nekog Čučkovića koji bi npr. pokrao novac namenjen za bezbedni rad nuklearke. Još od starta bi to bila tempirana bomba jer bi gledali da što manje novca ulože u samu izgradnju. Kupovali bi najjeftnije delove i opremu samo da što više njima ostane. Pitanje samo vremena do prve nesreće...

Zamisli tu situaciju da naprednjaci grade nuklearku i dovedu na čelo nekog Čučkovića koji bi npr. pokrao novac namenjen za bezbedni rad nuklearke. Još od starta bi to bila tempirana bomba jer bi gledali da što manje novca ulože u samu izgradnju. Kupovali bi najjeftnije delove i opremu samo da što više njima ostane. Pitanje samo vremena do prve nesreće...

Ima neko strucniji...od Čučkovića
Čovek koji je pokusao da nalozi blato... = Grčić:

Milorad-Grcic.jpg

...

Expo bi im dao , jer tu ce zaduziti drzavu za 18 milijardi evra, sami prisvojiti zemljiste, trosak infrastrukture uvaliti drzavi , dobiti stanove, stanove prodati i inkasirati nekih 40 50 milijardi evra, sto ce se negde u nekom malom delu preliti i na ekonomiju Srbije...Sto bi rekli spanci , dabogda svu poljoprivrednu zemlju prodali kao stanove lux klase , gde bi nam bio kraj...
Srbija nema taj potencijal da cela postane drzava Njujork, i da spucamo na 1 mil Srba koji ce da budu usluzne delatnosti , vlasnike 40 mil stanovnika luksuznih stanova....ali do 10 mil stanovnika lux stanova bi mogli da nagarimo, kazem mi , a mislim Vucic, vidite kako sam prilagodljiv, za dz, samo zbog toga sto vecina naroda tako razmislja , ja to postujem, nema nasilja kod mene...

Dakle kad vec princip uzimanja drzavnog zemljista i davanja krimosima da grade i prisvajaju dobit funkcionise svima i prihvatljivo je svima, onda gledamo koja je korist za one ljude koji ce ostati sirotinja kad se neravnomerni uslovi bogacenja pretoce u delo...
Sa tih 40 50 milijardi evra , milijarda ce kroz bahatluk, a mozda cak i 2 milijarde evra doci do nekih tutki , sankerki , mozda nesto stigne i do veseraja, i do kuhinje , do ljustenja krompira, mada bih kupus izbegao , uvek ostane kamencic pa ode zub...tako je bilo u stud menzi , tako ce biti i u restoranima, ista je to radna snaga..

Ne zanosimo se da imamo neke odgovorne radnike...nego klasicne srpske radnike...

Kakva zgodna prilika da se okrene populus protiv bilo kakvih investicija i ulaganja u Srbiju

Šta ustašija ostaje bez kolonije pa pušta svoje kerove da laju?

Sram te bre bilo
Jbt, šta li ti stavljaju u taj sendvič? 🤨

Kakva zgodna prilika da se okrene populus protiv bilo kakvih investicija i ulaganja u Srbiju

Šta ustašija ostaje bez kolonije pa pušta svoje kerove da laju?

Sram te bre bilo
tebi ako se prosi pred ambasadama idi pa kleči, nemoj sopstvenom nesposobnošću da opravdavaš tuđe svinjarije...
po tome si opšte poznata po forumu... a i šire.

sns je nesrecna sekta koja je zadesila srbiju kao nepogoda... oterati bandu, dok se moze, posle apokalipsa ako se desi., pisi propalo sve
Pa nesto bih rekao da se prisladilo mnogima....jedino ako su im porasli apetiti...
Ako ne dobijaju vise onoliko koliko su dobijali...ako ako ako...
Da su krenule cistke, nisu , znaci ima vec 3 godine kako se maksimalno daje prilika svima koji bi da kradu , falsifikuju i muljare, tako da ne verujem da se zavrnula slavina..

Ko ne moze da podnese je otisao , deca koja zele neko divljanje ostaju , koja ne zele manevrisu da odu , samo im roditelji to jos ne vide ili vide zavisno od godista....

Da su krenule cistke, nisu , znaci ima vec 3 godine kako se maksimalno daje prilika svima koji bi da kradu , falsifikuju i muljare, tako da ne verujem da se zavrnula slavina..
ako ne padnu na litijumu i posledicno ekspu, ja ne znam, onda nema nade

kolonija i 1 sajam? pa kakav je to plan i razvoj/? to je propast, ali njima izvor kredita za lopovluk do bankrota, samo ni on nece doci, i onda mrcvarenje u duznickom ropstvu, nesto najgore

ako ne padnu na litijumu i posledicno ekspu, ja ne znam, onda nema nade

kolonija i 1 sajam? pa kakav je to plan i razvoj/? to je propast, ali njima izvor kredita za lopovluk
Na litijumu bi trebalo , totalno su oslepljeni , a na expu nece....
Na litijumu zbog nekog razloga misle da to nece da ih osteti u tolikoj meri...a to je zeznuta stvar, do sada du pomerali dupe narodu kako su hteli , tako da imaju oni rezona sto su samopouzdani , ali iz mog ugla, ja koji za manipulacije imam obzira, litijum je opasno drmanje kaveza,
A to znaci da se prelazi ta cuvena crvena linija...i vec se to desava...
Gubi se kontrola i u vlasti , i kod naroda...
Jos nije doslo do toga da ce neko bas da sprema atentat na Vucica, a da nije krimos, oni hoce, ali to je izmedju njih , vrana vrani oci vadi...
Ali pre nego sto neko krene na Vucica pre ce krenuti izmedju sebe, ubijanje na parkinzima, u svadjama i slicno ...tako to funkcionise....tako se zna urusavanje i zna kad da smiri loptu..

Pa nije dzabe izdato saopstenje i uputstvo ponasanja

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...da-postujete-to-je-nasa-obaveza-prema-zrtvama

Prilozi

• 1730532973990.png
    1730532973990.png
    588,3 KB · Pregleda: 10
...

Jasno se vidi da su dodavali železnu konstrukciju na plafon ove nadstrešnice...i time poremetili STATIKU ovih visecih stubova nosača nadstrešnice !!! :rtfm:

Ista dodata železna konstrukcija se vidi i na današnjoj naslovnici na kojoj je prikazans obrušena :rtfm:

blic-460x0.jpg

ISPITATI I KO SE UGRADIO ZA TU ŽELEZNU NADOGRWDNJU !!!

...

...

Jasno se vidi da su dodavali železnu konstrukciju na plafon ove nadstrešnice...i time poremetili STATIKU ovih visecih stubova nosača nadstrešnice !!! :rtfm:

Ista dodata železna konstrukcija se vidi i na današnjoj naslovnici na kojoj je prikazans obrušena :rtfm:

blic-460x0.jpg

ISPITATI I KO SE UGRADIO ZA TU ŽELEZNU NADOGRWDNJU !!!

...
Nije zelezna nego celicna koja je isto teska.

Nije zelezna nego celicna koja je isto teska.

Dovoljno je i da su stavili i kantu sa krecom gore na nadstrešnicu...i poremetili bi statiku...

A oni su idioti dodali CELU MREŽU POPREČNIH ČELIČNIH GREDA...CELOM DUŽINOM NADSTREŠNICE...

Možemo ih i izborojati te grede na nekoj ovoj obrušenoj slici pa naci proizvodjaca i izracunati u gram koliko su tona dodali na nadstrešnicu...

Da nije pala sad palo bi sa prvim snegom
Jer za sneg je mozda projektovana statika ali ne i za dodatnu čeličnu mrežu...

...

Ne treba preterivati, svakako par kilograma ne bi poremetilo nista ali par tona svakako da.

Pa ova čelična konstrukcija sigurno nije samo par kilograma...

A pri tome mi uopste nije jasna (sem necijeg fensi ugradjivanja...) potreba za istom...?!

Dakle koliki idiot treba biti pa staviti tu konstrukciju na plafon nadstrešnice koju drže ovi viseci stubovi nakaceni na krovnu konstrukciju...

Pa to isto kao da parkiras auto ili kamion na terasu stana...
Sta lose moze da se desi...

...

S obzirom na istoriju najblaze receno "tragičnih incidenata", tj teških ogrešenja o struku i nauku i uopšte zdravu logiku...

Da li bi ste ovoj vlasti poverili izgradnju i odrzavanje i strucni nadzor nuklearke, zatim iskopavanja litijuma, mosta, Expo-a, čuvanje Kosova u krajnjem...?

Napredni režim je za svojih 12 godina vlasti napravio sistem gde ne postoji poverenje ni u šta. Institucije ne rade, inspekcije ne rade, ministri su samo poltroni koji klimaju glavom, predsednik je taj koji se za sve pita, cveta korupcija, partijsko zapošljavanje... incidenti na svakom koraku, padaju helikopteri, rudnici se urušavaju, eksplozije po proizvodnim pogonima, prevrću se vozovi... zagađenje nikad gore, kad otvorim prozor da luftiram stan, posle 5 minuta mi prećišćivač vazduha stoji u crvenom i treba mu 10 minuta da očisti vazduh. Kakva je to banana država koja svesno truje svoje građane?

Ko su zapravo firme koje rade po Srbiji? Jesu to neke renomirane firme sa dugogodišnjim iskustvom? Naravno da ne. Takve su odavno uništene. Poslove preko nameštenih tendera dobijaju tek osnovane firme SNS kadrova (ili njihove rodbine i kumova). Motiv nije kvalitetan rad već da bude što jeftinije i da se oni što više ugrade.

A ko zaista radi na terenu? Neškolovan kadar. Zašto? Jer su svi školovani otišli iz zemlje.

A ko to sve kontroliše? Niko. Inspekcije faktički ne postoje. Svaki inspektor kad dođe i napiše kaznu nekom SNS budžovanu, sutra dobije otkaz. To znaju svi ostali pa niko neće da se zamera, svi ćute i prave se ludi. Kontrole nema. Ni objekata, ni hrane, ni bilo čega...

Dakle napravili smo piramidalni sistem nerada, nekvaliteta, nekontrole i klepanja. Rezultat vidimo. Pa su sada neki ultra-bogati, a neki pripremaju sahrane.

A ko je su zapravo kriv? Građani. Što se na izborima prodaju za 2 crvene i kilo brašna. Za "srediću ti posao u opštini" i "legalizovaću ti objekat". I onda smo se svi redom prodali za sitne beneficije i tako godinama doveli do toga da je vrednosni sistem kompletno urušen. Sistem gde govna ne tonu nego isplivavaju na površinu. Pa sad plivamo u fekalijama. Realno, za bolje i nismo.

Back