Da li biste otišli na pusto ostrvo?

Džudi S

Domaćin
Moderator
Poruka
4.095
FORUM.jpg

Na brojnim internet forumima na kojima sam učestvovala bila je popularna forumska igrica "Šta biste poneli na pusto ostrvo". Igrica je bila popularna i često se na njoj pisalo..svako bi dodao još nešto šta bi poneo na to ostrvo.

Tamo odlazite ne samo da biste se odmorili. To je neka vrsta izazova, jer morate tamo da ostanete mesec dana.

Šta biste poneli tamo?

I iz ugla psihologije, šta je, po vama, pusto ostrvo?

Foto- Pixabay com

Pogledajte prilog 1612358
Na brojnim internet forumima na kojima sam učestvovala bila je popularna forumska igrica "Šta biste poneli na pusto ostrvo". Igrica je bila popularna i često se na njoj pisalo..svako bi dodao još nešto šta bi poneo na to ostrvo.

Tamo odlazite ne samo da biste se odmorili. To je neka vrsta izazova, jer morate tamo da ostanete mesec dana.

Šta biste poneli tamo?

I iz ugla psihologije, šta je, po vama, pusto ostrvo?

Foto- Pixabay com
Mozda na neko vreme.Nisam usamljenik.

Vrlo zanimljiva tema. Išao bih na pusti otok ali samo ako je u tropskom pojasu, negdje na Karibima ili na Pacifiku. Nema šanse da bih išao na neki otok u arktičkom ili antarktičkom području.

Na mesec dana svakako, bez razmisljanja.
Ponela bih :think:Mog dragog, noz, sapun, upaljac, pirinac, vode za pice ako nema, sator :lol:
A sta je? Mesto bez briga, mir, uzivanje.
Dobar izbor, samo bi za mjesec dana morala ponesti puno vode. Ja bih umjesto toga ponesao ovu spravicu:
Ručni desalinizator vode, s njim doslovno možeš morsku vodu pretvoriti u pitku.

Back