- Poruka
- 31.865
A da li bi ga nosila samoinicijativno ponekad, samo kao modni detalj?
To nije modni detalj već pripada islamu
To mi bas nikad nije palo na pamet !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A da li bi ga nosila samoinicijativno ponekad, samo kao modni detalj?
To je komad marame od svile ili nekog drugog materijala pre svega.To nije modni detalj već pripada islamu
To mi bas nikad nije palo na pamet !
Hipotetički pričamo.
Ovo si napisao:Ovde nije reč o tome da li žene žele da pokriju svoje nedostatke već da li bi pristale da sakriju deo svoje lepote.
Pa eto, da li bi ti pristao da maloI meni se sviđa, oči i usne dođu do izražaja. Sve živo na kraju dosadi pa i ove naše skroz otkrivene.
Nisam znao da sam toliko baš pametan pa da pamet moram kriti. Izvinjavam se na tome.Ovo si napisao:
Pa eto, da li bi ti pristao da maloi sakriješ deo svoje pameti jer si tamo nekom dosadio.
![]()
Ja nisam moderator tako da me je moguće staviti u ignore. I stavi me molim te. Da tebe spasim od sebe.Nije ni poenta u pameti nego da li treba da se kriješ jer si nekom dosadio.
Slobodno ako ti smetam. Biću zaista počastvovan.Mm. Mnoge nisam stavila na ignor, pa neću ni tebe.
Ne brini za moje spasenje.![]()