Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 31.556
U Sarajevu?Nisam video, video sam da nose neke kecelje, ali ispod nose pantalone.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
U Sarajevu?Nisam video, video sam da nose neke kecelje, ali ispod nose pantalone.
on je postavio temu kako je postavio i ja samo odgovorih...Nose i africka plemena stosta, al nije tema kao ni tuareziTuarezi muškarci nose hidžab, plavi obavezno. Žene im ne nose.
Pogledajte prilog 1349973
Ne ovde u Srbiji u Nišu.U Sarajevu?
svaka cast!Nije,koliko znam prema kuranu je zabranjeno skidati ga čak i prilikom tuširanja.
Ispoštovala je svetu knjigu maximalno.
Kod nas nose. Bar su nosiliNe ovde u Srbiji u Nišu.
To je zbog sunca i vetra. Oni su jahači.Tuarezi muškarci nose hidžab, plavi obavezno. Žene im ne nose.
Pogledajte prilog 1349973
Misliću o tome ako dođe vreme,...ne daj bože i daleko bilo!Da li biste nosili hidžab da to postane zakonska obaveza? Nađoh neke primere i može lepo da izgleda.
Sada će me feministkinje napasti da pokušavam da kršim ženska prava.
Pogledajte prilog 1349888
Hidžab je i moraju nositi.To je zbog sunca i vetra. Oni su jahači.
Indigo ljudi, kako ih inače zovu, nose upravo takve da ih štite od pustinjskuh oluja i da ih ne sprži sunce. Odeća se i potapa u indigo plavu farbu, MSM ti čaršavi - odeća.. i Čalma.
Nije hidžab.
Боље хиџаб него разголићене девојке. Али све у мериDa li biste nosili hidžab da to postane zakonska obaveza? Nađoh neke primere i može lepo da izgleda.
Aha, skrivaju emocije... Eo to gore..Hidžab je i moraju nositi.
To čine ne samo kako bi se zaštitili od pustinjskog sunca i pijeska, već i u sklopu tradicije skrivanja emocija te je veo kao takav postao simbol muškog identiteta. Imaju ga svi muškarci kada postanu punoljetni, odnosno s 25 godina, a navodno se najčešće nosi kako bi seizrazilo poštovanje prema poglavaru i starijim osobama.![]()
Aha, skrivaju emocije... Eo to gore..
To su Tuarezi (kao golf vwTuareg)
Berberska plemena koja žive u Africi. Video sam ih u Tunisu.
Nisu koherentni. Jedina što im je zajedničko su indigo plava odeća. Inače je nose i mlade devojke, pa i devojčice, kao što možemo videti na sledećoj fotografiji.
Pogledajte prilog 1350035
Ne svidja.Pa da, da li bi postojala odbojnost da bude obavezno, to me zanimalo, i da li se sviđa ženama kao modni detalj.
I cemu ta ljepota?Isto izgledaju kao i ove sto nisu lijepe.Nemaš ti pojma kakve su to krasotice ispod. Ja se shebem kad vidim te arapkinje u javnom toaletu, kad skinu. Sređene, održavane, moderne, seksi. Frizure obavezno lijepe. Mirišu na kilometar. Bar ove kojih je ko mrava kod nas turistički. A poseban je merak posmatrati ih kad ručaju u restoranu ili ližu sladoleduspiju ebote!
To je produženo punoletstvo s 25 godina,...kukkku!Imaju ga svi muškarci kada postanu punoljetni, odnosno s 25 godina, a navodno se najčešće nosi kako bi se izrazilo poštovanje prema poglavaru i starijim osobama.
Ne bih nosila. Smetalo bi mi.
Sto se tice sminkanja, a na ovoj slici vidim i vestacke trepavice, to ne bi trebalo da je „dozvoljeno“.
Bar ovde muslimani kritikuju muslimanke zbog toga. S jedne strane pokrivaju kosu i telo, a s druge strane se sminkaju i to ne malo.
Ovo ti je slično onome: pijanog lika u parku možeš kazniti sa 250 eura a pijanog vozača maksimalno sa 25Zašto je moja poslednja poruka obrisana kao neprikladna?
Nisam ja sravnjala Kartaginu sa zemljom.
Zar piju?Ovo ti je slično onome: pijanog lika u parku možeš kazniti sa 250 eura a pijanog vozača maksimalno sa 25bar u mom gradu!
Greh je uvrediti nekog politicki korektnog debila.Zašto je moja poslednja poruka obrisana kao neprikladna?
Nisam ja sravnjala Kartaginu sa zemljom.
To je glupost, jer se zasniva na tome da muškarci ne mogu da se obuzdaju pa će da siluju žene na ulici.Da li biste nosili hidžab da to postane zakonska obaveza? Nađoh neke primere i može lepo da izgleda.
Postoje dvije vrste ljudi: one koji su nasmijani i kada imaju probleme i one koji su nadrkani i kada ih nemaju. Pogodi u koje spadaš?Zar piju?