Da li biste nosili hidžab?

Tuarezi muškarci nose hidžab, plavi obavezno. Žene im ne nose.
Pogledajte prilog 1349973
To je zbog sunca i vetra. Oni su jahači.
Indigo ljudi, kako ih inače zovu, nose upravo takve da ih štite od pustinjskuh oluja i da ih ne sprži sunce. Odeća se i potapa u indigo plavu farbu, MSM ti čaršavi - odeća.. i Čalma.
Nije hidžab.
 
To je zbog sunca i vetra. Oni su jahači.
Indigo ljudi, kako ih inače zovu, nose upravo takve da ih štite od pustinjskuh oluja i da ih ne sprži sunce. Odeća se i potapa u indigo plavu farbu, MSM ti čaršavi - odeća.. i Čalma.
Nije hidžab.
Hidžab je i moraju nositi.
To čine ne samo kako bi se zaštitili od pustinjskog sunca i pijeska, već i u sklopu tradicije skrivanja emocija te je veo kao takav postao simbol muškog identiteta. Imaju ga svi muškarci kada postanu punoljetni, odnosno s 25 godina, a navodno se najčešće nosi kako bi se izrazilo poštovanje prema poglavaru i starijim osobama.
 
Hidžab je i moraju nositi.
To čine ne samo kako bi se zaštitili od pustinjskog sunca i pijeska, već i u sklopu tradicije skrivanja emocija te je veo kao takav postao simbol muškog identiteta. Imaju ga svi muškarci kada postanu punoljetni, odnosno s 25 godina, a navodno se najčešće nosi kako bi se
FB_IMG_1685360458728.jpg
izrazilo poštovanje prema poglavaru i starijim osobama.
Aha, skrivaju emocije... Eo to gore..


To su Tuarezi (kao golf vwTuareg)
Berberska plemena koja žive u Africi. Video sam ih u Tunisu.
Nisu koherentni. Jedina što im je zajedničko su indigo plava odeća. Inače je nose i mlade devojke, pa i devojčice, kao što možemo videti na sledećoj fotografiji.


FB_IMG_1685360450980.jpg
 
Nemaš ti pojma kakve su to krasotice ispod. Ja se shebem kad vidim te arapkinje u javnom toaletu, kad skinu. Sređene, održavane, moderne, seksi. Frizure obavezno lijepe. Mirišu na kilometar. Bar ove kojih je ko mrava kod nas turistički. A poseban je merak posmatrati ih kad ručaju u restoranu ili ližu sladoled :D uspiju ebote!
I cemu ta ljepota?Isto izgledaju kao i ove sto nisu lijepe.
 
Ženama iz muslimanskih zemalja i stoji,...kad bi videla Nemicu da nosi hitđžab, dok ispod njega nosi pirsing, tetovaže i sl. skroz je bzv. Napr.meni se sviđa kako Indijkama stoji Sari, dok prosečna Evropska zena u njemu izgleda k'o zamotana u čaršav.
Msm,...ima kome stoji.
One se jače šminkaju i nose nakit,...valjda i delom da bi izgledale ženstvenije, jer su im delovi tela pokriveni.
 
S tim se nije baš ni zezati,..bile neke Evropljanke u Tunisu (kol'ko se sećam).
Pa su htele ići van Hotela, same po gradu leti. Žena koja je radila u Hotelu im je dala njihovu nošnju da se presvuku, jer u tome su bezbedne po gradu. Da su išle gologlave i polugole,...ko zna bi ih snašlo.
U Siriji pipkaju polugole strankinje u gradskom prevozu, k'o da su na izvol'te (to mi je pričala drugarica, koja je bila tamo davno na razmeni studenata).😁
 
Da li biste nosili hidžab da to postane zakonska obaveza? Nađoh neke primere i može lepo da izgleda.

Sada će me feministkinje napasti da pokušavam da kršim ženska prava.

Pogledajte prilog 1349888
To je glupost, jer se zasniva na tome da muškarci ne mogu da se obuzdaju pa će da siluju žene na ulici.
To je tako u islamskim državama, jer moraš da skupiš pare da kupiš ženu, koja onda postaje samo svojina.
Inače otac ima zakonsko pravo da ubije i nju i tebe, ako je pre toga ne kupiš. Zaostalo, primitivno društvo...
 

Back
Top