- Poruka
- 18.579
Ja se salim da bih rado nosila burkini na plazi. Jer mi je beo ten i ne prija mi sunce uopste, a ovako bih sva bila zasticena, a opet bih isla u vodu...samo je problem sto bih imala osecaj da cu da se ugusim ispod svega toga
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Prošle godine je bila žena na plaži u burkiniju. Kad je mokra sve se ocrtava isto kao da je gola. Najbesmilenije nešto što sam vidjela. Od pokrivenosti ni traga.Ja se salim da bih rado nosila burkini na plazi. Jer mi je beo ten i ne prija mi sunce uopste, a ovako bih sva bila zasticena, a opet bih isla u vodu...samo je problem sto bih imala osecaj da cu da se ugusim ispod svega toga
Mnogo je burkini nezgodnan za kupanje, bolje da naprave posebne delove plaža samo žene ako im to toliko smeta. Kad završe sa kupanjem obuku samo neki bademantim i hidžab preko i vrate se u apartman.Ja se salim da bih rado nosila burkini na plazi. Jer mi je beo ten i ne prija mi sunce uopste, a ovako bih sva bila zasticena, a opet bih isla u vodu...samo je problem sto bih imala osecaj da cu da se ugusim ispod svega toga
Prošle godine je bila žena na plaži u burkiniju. Kad je mokra sve se ocrtava isto kao da je gola. Najbesmilenije nešto što sam vidjela. Od pokrivenosti ni traga.
Nisam nikada videla nikoga ko ga nosi, nego ja tako imam neki trip da štiti od sunca, pošto je tkanina...Mnogo je burkini nezgodnan za kupanje, bolje da naprave posebne delove plaža samo žene ako im to toliko smeta.
Pa štiti od sunca ali od pogleda ne,a to mu je valjda svrha.Nisam nikada videla nikoga ko ga nosi, nego ja tako imam neki trip da štiti od sunca, pošto je tkanina...
ima tu dobre ****** kad se razgrneNemaš ti pojma kakve su to krasotice ispod. Ja se shebem kad vidim te arapkinje u javnom toaletu, kad skinu. Sređene, održavane, moderne, seksi. Frizure obavezno lijepe. Mirišu na kilometar. Bar ove kojih je ko mrava kod nas turistički. A poseban je merak posmatrati ih kad ručaju u restoranu ili ližu sladoleduspiju ebote!
Ne bih nosila. Smetalo bi mi.I meni se sviđa, oči i usne dođu do izražaja. Sve živo na kraju dosadi pa i ove naše skroz otkrivene.
Pogledajte prilog 1349894
Ni ja ne podržavam preko celog lica, kao što ranije rekoh, smeta prilikom disanja. A šminkanje jeste diskutabilno, ali ko može ženama zabraniti da se ulepšavaju.Ne bih nosila. Smetalo bi mi.
Sto se tice sminkanja, a na ovoj slici vidim i vestacke trepavice, to ne bi trebalo da je „dozvoljeno“.
Bar ovde muslimani kritikuju muslimanke zbog toga. S jedne strane pokrivaju kosu i telo, a s druge strane se sminkaju i to ne malo.
Pogledajte prilog 1349921
Uljepšavanje i šminkanje nije zabranjeno. Arapkinje koriste surmu sve vrijeme dok su budne. Budalaštine pričateNi ja ne podržavam preko celog lica, kao što ranije rekoh, smeta prilikom disanja. A šminkanje jeste diskutabilno, ali ko može ženama zabraniti da se ulepšavaju.
Da nije vezan za veru, bih.A da li bi ga nosila samoinicijativno ponekad, samo kao modni detalj?
U pravu si, nigde ne piše da je šminkanje zabranjeno.Uljepšavanje i šminkanje nije zabranjeno. Arapkinje koriste surmu sve vrijeme dok su budne. Budalaštine pričate![]()
Nije zabranjen ni lak na noktima ali to izbjegavaju jer je lak nepropusan i ne mogu nalakiranih noktiju uzeti abdest prije molitve. Koriste kanu i njom boje nokte, prste ili ukrašavaju cijele dlanove, stopala...
Naravno da ne piše. A update Kur'ana ne postoji niti je mogućU pravu si, nigde ne piše da je šminkanje zabranjeno.
Meni na duze smeta i sesir od slame…Ni ja ne podržavam preko celog lica, kao što ranije rekoh, smeta prilikom disanja. A šminkanje jeste diskutabilno, ali ko može ženama zabraniti da se ulepšavaju.
Штити. Мој син се углавном купа у белој мајици. Ако није рано јутро и увече.Nisam nikada videla nikoga ko ga nosi, nego ja tako imam neki trip da štiti od sunca, pošto je tkanina...
Neki jednostavno preteruju sa tradicionalnošću. Kako inače da se neka devojka muslimanka dopadne pripadniku suprotnog pola?Verovatno je vise rec o tradiciji i o onome na sta su navikli i kakva ocekivanja imaju.
I kod pravoslavaca postoji puno nakaradnosti koje veze nemaju sa samom religijom i verom, vec su ostaci obicaja.Neki jednostavno preteruju sa tradicionalnošću. Kako inače da se neka devojka muslimanka dopadne pripadniku suprotnog pola?
Boze me sačuvaj.Da li biste nosili hidžab da to postane zakonska obaveza? Nađoh neke primere i može lepo da izgleda.
Sada će me feministkinje napasti da pokušavam da kršim ženska prava.
Pogledajte prilog 1349888
ti nisi odgovorio da li bi ti nosi hidzab, kapiram da je pitanje za oba pola ili muski pol, posto nisi napisao nosile... Nego, ajd da odgovorim, naravno da ne bih, nije mi blisko ni kulturoloski, niti modno, niti religijski...Pre bih nosila turban i to mi je ponekad ok kao modni detalj. Te primere koje si ti nasao su svakoko sredjene mlade zene, ali nije pravilo da su sve takve, sad sto tebi to golica mastu to nekako i shvatam...Da li biste nosili hidžab da to postane zakonska obaveza? Nađoh neke primere i može lepo da izgleda.
Sada će me feministkinje napasti da pokušavam da kršim ženska prava.
Pogledajte prilog 1349888
nije ga posle skinula ili jeste?Gotivio sam talenat i zalaganje Mie Khalife dok je nosila hidžab,tokom svog umetničkog perfomansa.
Tuarezi muškarci nose hidžab, plavi obavezno. Žene im ne nose.ti nisi odgovorio da li bi ti nosi hidzab, kapiram da je pitanje za oba pola ili muski pol, posto nisi napisao nosile... Nego, ajd da odgovorim, naravno da ne bih, nije mi blisko ni kulturoloski, niti modno, niti religijski...Pre bih nosila turban i to mi je ponekad ok kao modni detalj. Te primere koje si ti nasao su svakoko sredjene mlade zene, ali nije pravilo da su sve takve, sad sto tebi to golica mastu to nekako i shvatam...
Inace pitanje je stupidno, da smo rodjene u takvoj kulturi gde se to podrazumeva i nalaze, naravno da bi svakaod nas nosila, jer to se ne bi dovodilo u pitanje uopste.
Imam i ja pitanje da ne otvaram temu na muskarcima, a ti odgovori: da li bi nosio kilt da to postane zakonska obaveza? Nadjoh neke primere gde to bas sexy izgleda. I garantujem ti da privlaci mnogo zena, nama su dosadili muskarci u helankama.
Ja sam samo postavio pitanje da vidim kako naše žene reaguju na hidžab. Ako ćemo iskreno bez hidžaba kod žena dođe do izražaja frizura i nakit, pa sve efektnije deluje. Tako da nema smisla da me optužuješ za seksizam. Nije to zaista bila moja namera.Imam i ja pitanje da ne otvaram temu na muskarcima, a ti odgovori: da li bi nosio kilt da to postane zakonska obaveza? Nadjoh neke primere gde to bas sexy izgleda. I garantujem ti da privlaci mnogo zena, nama su dosadili muskarci u helankama.
Nose kod nas konobari u Celtic pubuJa da sam samo postavio pitanje da vidim kako naše žene reaguju na hidžab. Ako ćemo iskreno bez hidžaba kod žena dođe do izražaja frizura, nakit, pa sve efektnije deluje. Tako da nema smisla da me optužuješ za seksizam.
A što se tiče kilta ne bih ga nosio jer nisam Škot, ni Škoti ga ne nose osim kod nekih ceremonija.
Nisam video, video sam da nose neke kecelje, ali ispod nose pantalone.Nose kod nas konobari u Celtic pubu![]()