Да ли бисте м (ј)ењали Вучића за Додика?

Да ли сте за да Вучић завлада Српском, а да Додик дође на битну функцију у Србији?

• Да

glasova: 9 32,1%
  • Претежно да

glasova: 3 10,7%
  • Не знам

glasova: 5 17,9%
  • Не

glasova: 11 39,3%
  • Претежно не

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    28
И брнаба је дошла са свима овима што сам побројао (у моодима Анта) када је Броз прешао Дрину и напао Србију са антисрбима и антисветосавцима, званим бољшевицима
Ali Broz i Brnaba nisu naši.

Вучић после С(ј)еднице за националну безб(ј)едност путује у Бања Луку.

Да ли се слажете да Српској остане Вучић, а у Србију да дође Додик?

Ја сам за.

Додик је, уз све своје људске мане, разуман човек и није с ума сишавши.

Vucica bi menjao i za babu Joku sa Kalenica ili babu Milku sa tezgi Zelenjaka...
A i za @Jugoslav Čvarak -a...

...

Ја сам за.

Додик јесте мало сировина, воли да лапа прилично али не мрзи свој народ и није психопата као овај нераст.
Не бих волео да им остане овај наш несрећник јер волим Србе преко Дрине и не желим да их задеси зло које је нас задесило.
Најрадије бих да их нема и да су на челу неки бољи људи.

Додик јесте мало сировина, воли да лапа прилично али не мрзи свој народ и није психопата као овај нераст.
Не бих волео да им остане овај наш несрећник јер волим Србе преко Дрине и не желим да их задеси зло које је нас задесило.
Најрадије бих да их нема и да су на челу неки бољи људи.
Koliko je fabrika otvorio Vučić a koliko Dodik ? Ne vidjeh u zadnje vrijema ni neku novu mini fabrikicu kod nas od 100 radnika. Vama Vučko doveo Kontinetal,Jazaki,Simens... da ne nabrajam 80 000 vas radi u njemačkim kompanijama i to za fine plate.
Kako god Vučko vam je omogućio kakav takav pristojan život i manje iseljavate

Ја сам за.

Tebe bi zamjenio i za saku oraha

Od oraha neke koristi....

Jedina realna menjaža bi bila:Vučić u Kp domu Zenica, jer su njegovi poreklom iz BiH, a Dodika u Kp dom Sremska Mitrovica, jer poseduje pola Novog Sada, Fruške gore, kao i vilu na Dedinju.
Prvo u turske zatvore slati srbe necemo.

Drugo,
ja bih dogovorio s tintom kopanje tog litijuma a narod iz te okoline tj njihove kuce zamjenuobsa bi sa kucama ovih lopingera na vlasti u srbiji i srpskoj.

Funkcioneri lopovi bi bili rudari u tom rudniku. Udarna brigada bi bili lojalisti.

Back