Ali Broz i Brnaba nisu naši.И брнаба је дошла са свима овима што сам побројао (у моодима Анта) када је Броз прешао Дрину и напао Србију са антисрбима и антисветосавцима, званим бољшевицима
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali Broz i Brnaba nisu naši.И брнаба је дошла са свима овима што сам побројао (у моодима Анта) када је Броз прешао Дрину и напао Србију са антисрбима и антисветосавцима, званим бољшевицима
Ali Broz i Brnaba nisu naši.
Ali Broz i Brnaba nisu naši.
Je li u istočnoj Srbiji ljudi govore stisnutih usana i gutaju samoglasnike ? Npr : mndra mjaMoze al da pocne malo otvarati usta kad prica
Вучић после С(ј)еднице за националну безб(ј)едност путује у Бања Луку.
Да ли се слажете да Српској остане Вучић, а у Србију да дође Додик?
Ја сам за.
Додик је, уз све своје људске мане, разуман човек и није с ума сишавши.
Vucica bi menjao i za babu Joku sa Kalenica ili babu Milku sa tezgi Zelenjaka...
A i za @Jugoslav Čvarak -a...
...
A za recimo... Plenkyja?
OK... a Milo?
![]()
Eno Vučić nagovorio Dodika da i on poziva na dijalog.![]()
Milo i AVtihrist mogu samo da menjaju ćelije...a mogu i da budu cimeri...hemija vec postoji...
...
Tko bi tebi udovoljio, taj se još nije rodio.
A recimo Porfy?
![]()
Porfy bi bio super papa, odmah bi krenuo u crkvu.Perfidije moze na godinu dana u ulozi VD Predsednika...
Mada on moze sad vec i za Papu da se kandiduje...posto se ovome eno potrosile baterije...
...
Додик јесте мало сировина, воли да лапа прилично али не мрзи свој народ и није психопата као овај нераст.Вучић после С(ј)еднице за националну безб(ј)едност путује у Бања Луку.
Ја сам за.
Koliko je fabrika otvorio Vučić a koliko Dodik ? Ne vidjeh u zadnje vrijema ni neku novu mini fabrikicu kod nas od 100 radnika. Vama Vučko doveo Kontinetal,Jazaki,Simens... da ne nabrajam 80 000 vas radi u njemačkim kompanijama i to za fine plate.Додик јесте мало сировина, воли да лапа прилично али не мрзи свој народ и није психопата као овај нераст.
Не бих волео да им остане овај наш несрећник јер волим Србе преко Дрине и не желим да их задеси зло које је нас задесило.
Најрадије бих да их нема и да су на челу неки бољи људи.
Tebe bi zamjenio i za saku orahaВучић после С(ј)еднице за националну безб(ј)едност путује у Бања Луку.
Ја сам за.
Prvo u turske zatvore slati srbe necemo.Jedina realna menjaža bi bila:Vučić u Kp domu Zenica, jer su njegovi poreklom iz BiH, a Dodika u Kp dom Sremska Mitrovica, jer poseduje pola Novog Sada, Fruške gore, kao i vilu na Dedinju.