Da li biste ispunili svojoj/svom dragoj/dragom zelju da vodite ljubav sa jos jednom osobom? I ako je vas odgovor potvrdan koja bi osoba dosla u obzir? 8) :wink:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cavalli:Da li biste ispunili svojoj/svom dragoj/dragom zelju da vodite ljubav sa jos jednom osobom? I ako je vas odgovor potvrdan koja bi osoba dosla u obzir? 8) :wink:
cavalli:Ma ne , nego po sistemu - trojka je super :wink:
lolla:cavalli:Ma ne , nego po sistemu - trojka je super :wink:
Pa jedino ako je kombinacija on, ja i josh neka devojka.... bila bi prevelika guzva da je josh jedno momce u pitanju (bar meni... I ako mi se svidja devojka
U principu, ideja nije losha..ali zavisi od mnoogo okolnosti...
Incognito:nego, dok jos alkohol govori u meni, pa ne prezam ni od cega... na kakvu si trojku mislila?
Red Dragon:aha, koristish priliku
pa u onom kontekstu, moj decko, ja i ti
ali mislim da se to ne bi svidelo ni njemu ni tebi )
ne znam zashto mushkarci imaju averziju kad se tu negde mota josh jedno mushko.
lolla:Ko je rekao da je bio ozbiljan predlog? I vi muskarci nekad ne razlikujete shalu....sa pijanima
Incognito:lolla:Ko je rekao da je bio ozbiljan predlog? I vi muskarci nekad ne razlikujete shalu....sa pijanima
U svakoj sali - pola istine :wink:
Nikada nisam bila u toj situaciji.cavalli:Da li biste ispunili svojoj/svom dragoj/dragom zelju da vodite ljubav sa jos jednom osobom? I ako je vas odgovor potvrdan koja bi osoba dosla u obzir? 8) :wink:
cavalli:Da li biste ispunili svojoj/svom dragoj/dragom zelju da vodite ljubav sa jos jednom osobom? I ako je vas odgovor potvrdan koja bi osoba dosla u obzir? 8) :wink: