Da li biste imali odnos sa nevinom devojkom?

Pozdrav svima,
pitanje za muškarce,
da li biste imali odnos sa nevinom devojkom
ili ne?Ili biste pre imali odnos sa devojkom koja nije nevina?
Čitala sam pre neki dan tekst o tome kako je devojka do svoje 30 bila nevina,i bila u vezi sa momkom,kada su trebali da imaju odnos,pitao je da li je nevina.Ona je rekla jesam.On je onda nju ostavio.

Pozdrav svima,
pitanje za muškarce,
da li biste imali odnos sa nevinom devojkom
ili ne?Ili biste pre imali odnos sa devojkom koja nije nevina?
Čitala sam pre neki dan tekst o tome kako je devojka do svoje 30 bila nevina,i bila u vezi sa momkom,kada su trebali da imaju odnos,pitao je da li je nevina.Ona je rekla jesam.On je onda nju ostavio.
Misliš da li je trenutno sa hi-menom ili bez.

Pa sad tu postoji puno razloga.Ili zato sto nije nasla pravog,ili ko zna zašto.
Који год да је разлог, углавном је лоше за супротну страну.

1. Ружна је па су је момци заобилазили.
2. Блесава је, па су је избегавали.
3. Хтела је, али није нашла правог, па како је жеља била присутна 10 година, а није било реализације, то је оставило последице.
4. Уопште није ни хтела пре овога, а сад је се коначно одлучила да хоће.
5. .итд...

To može da liči na sindrom žena koje privlače isključivo oženjeni i porodični muškarci. Ako nije oženjen - nema, što onaj reče - certifiakt.

Drugim rečima, u oba slučaja se radi o velikoj ličnoj nesigurnosti. Niskoj samovalorizaciji.

Nevina i mlada žena veliki je turn on jer sve što muškarac na ženi gleda ocenjuje njenu biološku sposobnost da bude kvalitetna majka. Isto važi i za žene. Naravno, na fiziološke "varijetete" seksualnosti mislim.

Odsustvo seksualnih odnosa upućuje na fertilonst zbog odsustva infekcija. Postoje međutim kulture, koje favorizuju "razrađenu" ženu, da tako kažem.

Back