lzr
Aktivan član
- Poruka
- 1.867
E,sad sam se definitivno uplasio i molim nadlezne da me zastite.
Џукац који не уме да свеже ни једну смислену реченицу као ни његов деда... чуо сам му програм... ахаха.... каже МИ ЋЕМО ОДУЗЕТИ ИМОВИНУ ОВИМА ШТО ИМАЈУ...ахахаха.....па још није ни враћено ШТО ПОКРАДОСТЕ И ОЈАДИСТЕ ЗЕМЉУ ОД 1945. А ОПЕТ ЧОВЕК ДОШАО НА СЈАЈНО РЕШЕЊЕ ДА ДРУГИМА ОТИМА...
Ne brini, Valter, cuvamo te mi drugovi na forumu!
ни у лудилу
ко после свега што се десило може о5 да гласа за комунисте је, благо речено, ретардиран
A ZASTO ti se ne svidja?
Svidja li ti se kapitalizam gde 5% stanovnistva raspolaze sa 95% dobara?
Sta bi, sad branis tajkune?
SKROZ SI SE IZGUBIO!
Imas pravo, bolje je da se oduzima nekome sve sto je krvavim radom stekao jer se ne uklapa u sliku komuniste i dati crvenoj bandi na dedinju... Da je komunizam savrsen negde bi ga jos bilo. Navedi mi koja je to zemlja?
Ne brini, Valter, cuvamo te mi drugovi na forumu!
Daj boze da preteknu te zute...
Fidel ja kad bi se miseva plasio iz kuce izlazio ne bih!
xaxaxa..tako je brate..Fidel ja kad bi se miseva plasio iz kuce izlazio ne bih!
Kuba, Vijetnam, Severna Koreja, Laos, Kina. Bice toga jos...
Ето...
Сад нас и Западни заје6ава, због идиота и његове странке...
Jozu juniora za predsjednika Srbije, i to dozivotnog!![]()
Dobro, severna koreja gde ljudi nemaju da jedu je komunisticka, ali da pricas da je Kina komunisticka zamlja ne mozes. Idi na Forbes pa pogledaj koliko ima kineskih milijardera. Jel to komunizam?
Dobro, severna koreja gde ljudi nemaju da jedu je komunisticka, ali da pricas da je Kina komunisticka zamlja ne mozes. Idi na Forbes pa pogledaj koliko ima kineskih milijardera. Jel to komunizam?
Da ,to je socijalizam.Sistem se prilagodjava i obogacuje.
A ko je jedina partija u Kini???Jel to demokratija mozda??Jel ti frka sto ce uskoro biti najaca ekonomska sila zemlja gde je na vlasti komunisticka partija.I u SFRJ nikad nije bio komunizam u ekonomiji.