Da li biste glasali za Komunističku partiju Josipa Broza?

Da li biste glasali za Komunističku partiju Josipa Broza?

  • Da

  • Ne

  • Nemam stav


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zato sto je znala kome su upucene naklonosti Hrvatskog naroda,fasistima i ustasama.Zato prestani dapricas o antifasistickoj borbi Hrvata.
A zbog toga jer u ovom narodu postoji kolektivno secanje Joska Broz ulece u parlament.

Ne mijesaj fasizam i gadjenje prema komunizmu jer to su dvije razlicite stvari. Nase gadjenje prema crvenima takodjer je posljedica kolektivnog sjecanja.

A vase kolektivno sjecanje ja bih prije nazvao kriticnom masom pacenika za bivsim sistemom i kultom licnosti, sto je Joza junior pravilno prepoznao i dogmizao k vama.

Kod nas bi dobio nogu u glavu, a kod vas bude dobio dvocifren procenat glasova jer ste u biti veliki sanatorium. Zato je dosao vama.
 
Јосип Јошка Броз предао Министарству за државну управу и локалну самоуправу потписе за оснивање Комунистичке партије. Циљеви партије враћање достојанства народу и помирење у региону.

Иницијативни Одбор за оснивање Комунистичке партије, предвођeн Јосипом Јошком Брозом, предао је у Београду Министарству за државну управу и локалну самоуправу 12.000 потписа за оснивање те политичке странке.


Броз је, након предаје потписа, истакао да ће циљеви Комунистичке партије бити враћање достојанства народу, обнављање старог система вредности, социјално и економско повезивање са земљама бивше Југославије, као и могућа сарадња са Европском унијом.

Говорећи пред неколико десетина чланова и присталица КП-а, унук некадашњег доживотног председника СФРЈ Јосипа Броза Тита најавио је излазак партије на локалне и парламентарне изборе и неминовност сарадње са ЕУ.

"Ми смо били део Европске уније и раније, сарађиваћемо са сваким ко нам постави услове који одговарају нашем народу. Тренутно нам постављају неке услове који су безвезе. Зашто не инсистирају да уведемо прописе који уређују да је жена заштићена као мајка, већ неке друге који показују да им није ни стало да ми уђемо у ЕУ", рекао је Броз.

Предају потписа за регистрацију КП-а негодовањем су пропратили, како су себе представили, активисти СКОЈ-а, који су покличима "доле лажни комунисти" и "бандо буржујска" неколико пута прекидали Брозово обраћање медијима испред зграде Министарства.

Броз се осврнуо на њихово присуство истичући да има људи који се не слажу са формирањем нове партије и који ће, према његовим речима, временом схватити да Комунистичка партија ради у њихову корист.


"Стварање заједнице је пројекат који већ изводи Европска унија. Мора постојати нека асоцијација у региону, јер једни без других не можемо", истакао је Броз.

Комунистичка партија ће, како је најављено, бранити лик и дело Јосипа Броза Тита, као и тековине народноослободилачке борбе, и инсистирати на помирењу народа.

"Радићемо на томе да направимо неко помирење, свако може бити члан Партије, без обзира на вероисповест и националну опредељеност. Нема више живих ни партизана ни четника, дајте да помиримо народ и кренемо у борбу за бољи живот", закључио је Броз.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Србија/806356/Броз+на+челу+КП.html
Па зар се комунисти нису залагали за нови систем вредности а сада би да враћају стари?

Неколико десетина?????????? Смајурија и спрдња

П.С.
Зашто није своју партију основао у својој хрватској већ овде?
Стварно ме то занима.
 
Dal je moguće postati član te stranke,treba li neka preporuka ili tako nešto ?

Наравно да треба препорука... мораш бити доказани антисрбин, противник православља, противник постојања државе Србије, усташки агент... и још неколико ситница...
 
Наравно да треба препорука... мораш бити доказани антисрбин, противник православља, противник постојања државе Србије, усташки агент... и још неколико ситница...

Uopste nije tacno.

Moras samo imati OKRUGLU GLAVU umesto cetvrtaste.
 
Апсолутно... А и какве ти везе имаш са Србијом???

Pa osim sto sam rodjen ovde,sto su mi roditelji i deca rodjeni ovde,sto radim i redovno placam porez,sto od mog rad zivi jedan broj Srba,sto sam ratovao braneci je,sto imam glasacko pravo,sto sam po narodnosti Srbin stvarno nemam nikakve veze.
A ti,Vrapce?
 

Back
Top