Da li biste dopustili ljubljenoj da bude policajka ili oženili policajku?

De si vido postenog pandura brate alergican sam na njih,samo mi fali u kuci takav
ima ih koliko hoces, mozda nisi naisao na njih. na zalost manjina su.
jer mnogi upadaju u ''kliše'' i ne bi da štrče...

ali ih ima. ovi namazni osete to i vide sa kime nije zajebancija i koji je apsoutno ispravnog ponasanja pa ti onda i partner biva sličan tebi, a rdja nadje sebi rdju za partnera. kad ti se prikaci rdja a ti to nisi on ne pametuje mnogo procenio te je vec...

jbg i policajci zive u ovom surovom svetu interesa gde je kako u drustvu i svugde tako i kod njih vrh vrlo problematican sto bi rekli riba smrdi od glave... pa svako vodi racuna da sacuva svoje dupe tj glavu... takvo nam drustvo, bez obzira na vrstu posla na zalost...

odes na intervenciju naidjes na barabu neotesanu , koja bahata... ima skupo vozilo ima para (uglavnom je poreklo znasi sam vec...) i podjebava te ponizava vredja odbija uputstva da se legitimise ponizava ometa u poslu... pa kad ga privodis jos i preti cuvenom ''videces ti ko sam ja'' ili do penzije ces biti prasinar ipozornik na ulici...

privedes za ozbiljniju stvar, a oni ga puste odgore, brzinom teleofnskog poyiva i jos vidis iyvinjavaju mu se...
ili vidis da ti se to kolegi dogodilo koji je priveo cestito iradio po ps-u , onda pocnu jbg silom priliak da se psotavljaju , ma ko ebe sve to, psuti cuti nisi video , okreni se, zaboravi nek prodje smena ides kuci i takodo penzije... ili menjaj posao...

Svasta danas ima, jer nam je drustvo doseglo ambis...
A žene su uglanvom kako rekoh u stanicama ko oepraterke i dezurne, dakle ne unutrasnji policajci u neku ruku, i ne mora da znaci da se njihov moral i postenje uopste menja ....

Poslednja izmena:
I sta? Umesto da kada zapalis dzidzu, ona udje u sobu i da joj kazes: upadaj, nasao sam dobru komediju, treba da skocis iz kreveta: nije nase nasli smo.
:rotf:
mani se ''dzidze''

nema toga kod policije... (to je vise kod ponekih fukara u policiji)

lako bi ti to kad ti je cef i bez nje ... a kad ona dodje nemoj da osjeti travuljinu... ipak je to sluzba zakona reda i mira. kakva bi ona policajka bila ako tebe bar ne bi od tog odvikla i izbaicla to iz kuce u kojoj zivi...

:rotf:
mani se ''dzidze''

nema toga kod policije... (to je vise kod ponekih fukara u policiji)

lako bi ti to kad ti je cef i bez nje ... a kad ona dodje nemoj da osjeti travuljinu... ipak je to sluzba zakona reda i mira. kakva bi ona policajka bila ako tebe bar ne bi od tog odvikla i izbaicla to iz kuce u kojoj zivi...
Ma ajde i to nego je problem indoktrinacije. Garant bi posle pocela da tripuje da se drogiram da sam lopov, pedey i sl.
Ko ti je onaj mladi momak je li? Mislis da sam ja glupa? Smeska se na vratama tamo?
Ama glovo covece.
Nemoj da me lazes! Niko se tako ne zove!

jasam ubedjen da mr napokon ne bi gledao njeno zanimanje vec iskljucivo nju , kopmletno izgled i personaliti kada bi se odlucio zeniti i da mu to sto radi ko policajka ne bi ni najmanje smetalo. Uostalom ona ako kaze DA , to znaci da je posla za njega jer ga voli i zeli sa njim podeliti zivot...
radila u banci ili u specijalnoj jedinici a koga briga ona je kuci zena a ovo je BALKAN molicu lepo, dakle zeno draga i lepa, kad udjes kuci skidas sluzbeni pasac znacku oruzje sluzbenu palicu i u orman s tim. Ovde se zna ko je reda zakon i tako to ... ;)

Brate generalno me zabole cime se neko bavi osim ako je nesto na ivici. Na pr ne bih mogao da buden u ozb vezi sa estradnom zvezdom. Kako to? Bukvalno joj je posao da mami kite okolo i uvija i zavija. Ili sa onli fens devojkom?
S druge strane ovo je druga krajnost. To tripujes kao ona dodje kuci i pretvori se u kucence. A i ne zelim da se pretvori u kucence. Da tamo juri krimose, puca i ostalo i onda dodje kod mene i skoci mi u zagrljaj: dragi samo se s tobom osecam sigurnom. I znam da me neces nikada napustiti. Jer ako me napistis, ti znas da ja lako mogu da ti zavrsim inteventnu. Mislim ja to ne bih htela, samo kazem...

Noup!
To u srbiju a i u hr verujem nema (sto se zena tice , ocito nemate pojma kako to izgleda u praksi) .

Uglavnom su privezak ili ''lavlja kandza'' kad podjes na intervencije ili u raciju...
Nju ostavis u kolima jer ako s njom recimo uletiš u kafanu ili klub primera radi gde si pozvan na intervenciju zbog problematicnih pijanih gostiju ili tuce... Od nje samo muka jer ti ta ne moze čuvati ledja u guzvi ko ti njoj (kad kolega ti okrene ledja a ti njemu i tako stanete ledjima jedno uz drugo i mlatite se prema napred i sa strane a sa ledja vas kolega cuva kao i vi njega) nego moras cuvati i sebe i nju ... Zato ej ostavis u autu najcesce ,ako nsita drugo neces morati i nju cuvati, time ces svu brigu baciti dasacuvas i pazis na sebe, a od nje bar neke koristi sacuvace ti auto - lavlja kandza ;)

To sto vi zamisljate odmah opasne poslove kako to zene sprovode u praksi rame uz rame sa muskarcima je sasvim drugacije u praksi . U praksi su najcesce po policijskim ispostavama - stanicama, za telefonom i radio vezom, poso operatera recimo u smeni... Retki su primeri gde su u patroli sa kolegom same...Moye patrola od troje recimo, njih dvojica i ona dodata...
Na ulici patrola ili poyornicka patrola, moze to, uocice problem i zvace pojacanje :ok: Retki su primeri gde imate damu koja je Bogom data ya te i opasne stvari tog posla pa ih na ravne casti i jednako uspesno resava kao kolega, to kod pripadnica lepseg pola je narvano retko, to su one koje su po prirodi ne muskobanjaste nego kurayljivije i sposobnije...

Ovde je to uvedeno kao neka eto da kazemo ''ravnopravnost'' polova ali to ejdnostavno nije posao za zene koji ce jednako sposobno i uspesno da obavljaju kao muskarac... Naravno tom rvanopravnoscu u polovima pa i u ovom poslu, one su zastupljene u manjini , cisto eto da ima primera te ''ravnopravnosti''...

Za poslove inspektora ili ti akademija, to vec moze jer se tu vise koristi mozak a ne toliko i fiyicka sposobnost ... Mozak je nesto drugo tu mogu biti i uspesnije to je individualno naravno... A i rukovanje oruzjem znaju savladati tak oda inspektorke je nesto drugo...

Ja govorim o pripadnicama javnog poretka (podela je na saobracajnu policiju i javni poredak ako izuzmemo inspektore i akademski kadar) a tu je to ipak smejurija ... I imai h nekih 10 % u ukupnom broju pa ni tolko.
Naravno da nisam bas za to jer se zna koji su muski poslovi... Tako i u armiji , stvar su te protokularne procedure zvana ''ravnopravnost polova'' , a pricati o zenskoj sposobnosti urtanim uslovima naspram muske je opet smejurija... Ne kazem da nema ponekih extra primeraka ali cak i u USA armiji su cesto najvise u administraciji a na terenu retko... ne mali je broj i silovanja koje su pretrpele u usa armiji od kolega pa je to vasington zataskavao...
To narvano ne podrzavam ta silovanja i podcenjivanje.... Ako moze da odradi posao na terenu dobro dosla is vaka cast ako ne moze salji u administraciju i kraj price ne podcenjuj nikoga, jer nije svaki posao za svakog!

Uglavnom pojavom njih u policiji dolazi do zamene poslova pa se dolazi i do pojava gde imate muskarca kao frizera kučića i pedikira i ko zna kakve gluposti... To su te ''moderne'' pojave koje dovode do destrukcije kako polova tako i drustva...

Napomenucu da su one dobre recimo za carinsku policiju ili komunalnu policiju. Tu nema tolko tih nezgodnih situacija i intervencija. retko ce te u specijalistickim jedinicama tipa SAJ ili PJP videti zenska lica. Jako retko ili nikako.
Zato kazem kako jest, dakle da li bi uzeli policajku za suprugu , koja recimo ima nocne smene, sa kolegama u stanici, ili je pozornica pa setka sa kolegom pa negde svrati na kafu s kolegom (srpska posla policajska, ili svrate na burek jer postoji ona narodna pekaru leba ne placaju...) ... i sve to, uglavnom okruzena sa muskarcima oko sebe sa svim tim ''pandurcinama'' momcovima, tipusima koji su mnogi onako baje i po...

Kako to utice na muski ego muskaraca balkanaca koji su van policijskog okruzenja ?
dakle buduca supruga ? a radi u policiji ? da ili ne ?
hmm vrlo argumentirano i detaljno predočeno, nekako sam mislila iz svojega ugla, makoliko mi se sviđao netko te profesije ne bih imala živaca biti s njim, razmišljati kada će mu se nešto loše desiti :nono2: osnovna stvar je kada nekoga voliš da želiš da bude dobro

Al to mora da je bas cool devojka. A ne znam koliko su cool. U ostalom koji poriv zeni je da postane policajka? Razumem muskarca, zastitnik, juri kriminalce, macho, oruzje i td. Ali zensko? Wtf brate?
Redovan posao plata sigurna sluzba drzavna. Žele se uhlebe i manu privatnistva ko ostale u pekarama maxiju gde vuku i gajbetine za sicu...kafica konobarisanja... A nemaju neku višu spremu...
Sta ako joj je fetis da me hapsi po kuci?
Iskoristi njene sluzbene lisice pa hapsi ti nju... :per:
Ne moze da se napali drugacije? I svako drugo vece moram da se sunjam oko kuce.
Hahahaha sta ces ako je sve ostalo ok preziveces i to...

Redovan posao plata sigurna sluzba drzavana. Žele se uhlebe i manu privatnistva ko ostale u pekarama maxiju gde vuku i gajbetine za sicu...

Iskoristi njene sluzbene lisice pa hapsi ti nju... :per:

Hahahaha sta ces ako je sve ostalo ok preziveces i to...
Imaju one malo taj trip. Prikateljica zavrsila policijsku i radi na carini. I jednom cekam na aerodromu da prodjem, kad meni sluzbenica prilazi, odakle ste? Iz srbije, predji ovde (primeti kako je sa vi presla na ti) Ja prebledeo, kapiram o jbte nemam nista kod sebe, nisam nista uradio. Stojim tamo pola sata, dodje red na mene, njih tri iza stakla, ovu ni ne prepoznah i pocese da me ispituju, odakle putujes, koliko si dugo tamo bio, kojim povodom bla bla kad mi se javi ova po imenu, ja ono: ehe. Hehee sav ko spasen, pa gde si ti bree, a u glavi mi, ybmliti nanu nanninu crkla dabogda baksuze.
A inace jednom sam izgubio pasos u jednom drzavi i morao sam da idem u njihov sup, izjave i blabla neka sranya i postavi me inspektorka na stolicicu odmah pored nje ko one kad odes kod lekara da ti slusa pluca i ispituje i kako ispituje samo me sve vise gura nogom. A ja dosao sa advokaticom, neka pripravnica, i okrecem se ka njoj u fazonu, jel ti vidis sta mi radi ova? A ova se pravi luda.

Imaju one malo taj trip. Prikateljica zavrsila policijsku i radi na carini. I jednom cekam na aerodromu da prodjem, kad meni sluzbenica prilazi, odakle ste? Iz srbije, predji ovde (primeti kako je sa vi presla na ti) Ja prebledeo, kapiram o jbte nemam nista kod sebe, nisam nista uradio. Stojim tamo pola sata, dodje red na mene, njih tri iza stakla, ovu ni ne prepoznah i pocese da me ispituju, odakle putujes, koliko si dugo tamo bio, kojim povodom bla bla kad mi se javi ova po imenu, ja ono: ehe. Hehee sav ko spasen, pa gde si ti bree, a u glavi mi, ybmliti nanu nanninu crkla dabogda baksuze.
A inace jednom sam izgubio pasos u jednom drzavi i morao sam da idem u njihov sup, izjave i blabla neka sranya i postavi me inspektorka na stolicicu odmah pored nje ko one kad odes kod lekara da ti slusa pluca i ispituje i kako ispituje samo me sve vise gura nogom. A ja dosao sa advokaticom, neka pripravnica, i okrecem se ka njoj u fazonu, jel ti vidis sta mi radi ova? A ova se pravi luda.
Individualno je
Nekad ljudi pokazu pravo lice kad obuku bilo kakvu uniformu pa misle eto mojih pet minuta nad ostalima...

Problem u glavi

Ne bih....
Ja sam cesto bio sticajem okolnosti u zenskom domu policije na akademiji, a i u muskom...
Zene policajke nisu bas mnogo uredne...daleko od toga..

Zene policajke su duplo golo , em su kvarne kao zene, em su kvarne kao policajke...
Jedino bosancice policajke, ajd da progledas kroz prste, kao pozornice, da bije po ulici..
A ovo foteljasice, iako znam da rade u policiji , ali rade u policiji a nisu policajke nego administrativke...to je drugo...ali i tu je sugavo , dve na 20 da su ok..
Bilo je ranije vise...a sad se pokvarilo..

Jeste, trzam na jednu , trzamo jedno na drugo vec 15 godina, stvarno je pristojna i trudi se i svaki put se zacrveni kad se sretnemo a zaboravimo jedno na drugo...
Ne znam sta je to...postoji nesto sto je privlacno izmedju nas, ali nikad ne poguram...jer uvek mislis da mozda nije tako specijalno...a deja vu....

Imao sam i u dvoristu puno policajaca...fere i postenih jer je bilo drugo vreme, ali za ovo danasnje vreme , policija je skoro pa asocijacija za lopovluk...i jos vise nasilje...
Dobro je sto se u profesionalnom ipak drze protokola cesto , pa nema negative kakvi su ovako kad su slobodnjaci...

Znao sam i njih 20 tako koje sam upoznao na nekoj zurci , bilo policajki nenormalno a poznat splav bio...uh kako su te bile agresivne...i ovako , a i zahtevne, a i onako..

Da ne bude zablude, ja lepo saradjujem sa policijom i imam i lepo misljenje o policajcima, a imam i puno poznanika, preko sporta, kosarke sa policajcima...
Ali ovo emotivno , to je vec druga prica...

Mozda zato sto znam puno policajki sa juzne pruge, tamo je to moda...Leskovac, Nis, Razanj, Poijate...Sokobanja...Paracin...
Seoska karijera

Poslednja izmena:

Back