Да ли бисте биле са момком који не вози/нема ауто?

Има доста успешних мушкараца који сматрају да жена треба да привређује и да се генерално понаша као мушкарац. То је једноставно модерни тренд који људи прихватају из неколико разлога један од којих је да себи олакшају пут до успеха. И има неуспешних који, и поред тога што су неуспешни, знају чему треба да се тежи.
Objasni šta si mislio ?

FB_IMG_1734891011240.jpg

Iskreno..
Dok sam bila mlada i zelena ma nikakvih problema nije bilo što se automobila tiče. Živelo se u smislu ma biće, zaradićemo, stvaraćemo, radićemo, gradićemo..ali u ovim zrelijim godinama da me smara neko ko nije uspeo ni vozačku da dobije a kamoli automobil da kupi, ma ćao...nisi valjao sebi i svojima a meni ćeš kao valjati, ma da...

Свако треба да има своја кола, своју плату... Себе вози на летовање које сам себи финансира или на вечере чији ће рачун сам да плати. 🙂
Tako je. Svako treba da dodje dotle da sam sebi moze sve to da priusti...
Kad izgradis sebe, posle se sve samo uklapa i sklapa u zavisnosti od tvojih licnih zelja i pretenzija...

Iskreno..
Dok sam bila mlada i zelena ma nikakvih problema nije bilo što se automobila tiče. Živelo se u smislu ma biće, zaradićemo, stvaraćemo, radićemo, gradićemo..ali u ovim zrelijim godinama da me smara neko ko nije uspeo ni vozačku da dobije a kamoli automobil da kupi, ma ćao...nisi valjao sebi i svojima a meni ćeš kao valjati, ma da...
ima love ko pijeska u sahari
a ne vozi i boli ga neka stvar

95438-1662878058.jpg

Back