Да ли бисте биле са момком који не вози/нема ауто?

Nije to priroda namestila. To su nagonski ostaci. A toga imas svega i svacega. Nagon je i ubijanje. Priroda je takodje namestila da danas svi radimo, svako se skoluje, obezbedjuje sebi egzistenciju i niko nije duzan da im objezbedjuje osim njih samih. To je priroda.
Meni nista ruznije nego kada se u zeni promeni odnos prema muskarcu od toga da ga gleda kao na muskarca partnera, do toga da bude kucni dostavljac para, taksi sluzbe i cega vec. Razumem pomoci jedno drugome. ali ovo nije to.
Pakao. I onda se odnos zasnuje na zvocanju i precutnom hladnom odobravanju. I to i ta deca gledaju kad smo kod porodice. I neminovno takav odnos se pretvori u kuyac od odnosa, nema tu iskrene ljubavi i dusevne rizine, da svi da nja. Samo je posle pitanje vaspitanja. Hoce li ostati zajedno zbog dece/okoline ili da se razilaze. U oba slucaja- shit.
ne budimo dvolicni i ne prepricavajmo bajke odraslim ljudima, ne okrivljujmo druge ljude i "okolnosti" za sopstvenu lenjost,nemarnost i (ne)ambiciju.
-ne krivimo zene jer imaju neka ocekivanja od partnera vec se zapitajmo zasto ne uspevamo da napravimo nesto,nema potrebe ni da pljujemo sponzoruse jer dobro znamo da su lepe i "napucane" devojke jedan od najvecih razloga (ako ne i najveci) za posedovanje velikog novca.❤️

Мушкарцу је лепота последњи адут. Жене то најмање гледају бар кад је у питању нешто озбиљно као брак. Па чак ни за "спортске варијанте" лепота мушкарца није баш на првом месту женама
Ne bih da ti rusim sneska, ali nije bas tako :lol:

ne budimo dvolicni i ne prepricavajmo bajke odraslim ljudima, ne okrivljujmo druge ljude i "okolnosti" za sopstvenu lenjost,nemarnost i (ne)ambiciju.
-ne krivimo zene jer imaju neka ocekivanja od partnera vec se zapitajmo zasto ne uspevamo da napravimo nesto,nema potrebe ni da pljujemo sponzoruse jer dobro znamo da su lepe i "napucane" devojke jedan od najvecih razloga (ako ne i najveci) za posedovanje velikog novca.❤️
Pa onda je to stvar perspektive. Nikad u zivotu nisam trazio nekakvu nesigurnu matericu da mi radja i ceka kuci dok ja idem okolo i lovim mesine. Jbga, onda je stvar prohteva i sta trazis od nekoga. Ako to nekome funkcionise i skladni su, samo napred. Kod mene ne. Fer?
Jer ne znam kako drugacije treba da dozivim tu zenu koja u meni vidi kvalitete kroz nekakvu hajducijcku sposobnost da proniknem u kom grmu cuci zec. Razumem neku realnost, ok, da si aktivan u zivotu. Ali, zivot i nije bas ovo gore opisano. Barem u mom svetu.

Pa onda je to stvar perspektive. Nikad u zivotu nisam trazio nekakvu nesigurnu matericu da mi radja i ceka kuci dok ja idem okolo i lovim mesine. Jbga, onda je stvar prohteva i sta trazis od nekoga. Ako to nekome funkcionise i skladni su, samo napred. Kod mene ne. Fer?
Fer,nista bolje od dvoje ljudi slicnih ili istih ambicija,energije i ciljeva. Uspeh zagarantovan,a ovi ostali.. pa pitanje je roka trajanja. Partneri koji se istovremeno ne "razvijaju" i i koji istovremeno "ne sazrevaju",iliti odnos u kom jedan partner stagnira a drugi napreduje -nema perspektivu.

Fer,nista bolje od dvoje ljudi slicnih ili istih ambicija,energije i ciljeva. Uspeh zagarantovan,a ovi ostali.. pa pitanje je roka trajanja. Partneri koji se istovremeno ne "razvijaju" i i koji istovremeno "ne sazrevaju",iliti odnos u kom jedan partner stagnira a drugi napreduje -nema perspektivu.
Razvoj izmedju dvoje je zasnovan na dusevnom odnosu. Poslovno partnerstvo je zasnovano na pragmaticnom. Zato u poslu nisi duzna da ostanes na tom poslu. Mozes da das otkaz kad god hoces. Pozeljno je zapravo onog trenutka kada to vise ne doprinosi tvom razvoju iako doprinosi kolektivnom, ma koliko poslodavac pricao nesto poput: mi smo jedna velika porodica. A to radi jer upravo shvata vrednost dusevnog povezivanja i odakle lojalnost dolazi. I to je vrednost dusevne zajednice. A to se ne postize: e imas kola? neam! aj pali. Na poslovnom moze: imas li vozacki? jel pricas 3x jezika.

Razvoj izmedju dvoje je zasnovan na dusevnom odnosu.
kakav je to dusevni odnos?
Poslovno partnerstvo je zasnovano na pragmaticnom. Zato u poslu nisi duzna da ostanes na tom poslu.
nisi duzan ni da ostanes u ljubavnom odnosu.
Mozes da das otkaz kad god hoces. Pozeljno je zapravo onog trenutka kada to vise ne doprinosi tvom razvoju iako doprinosi kolektivnom,
isto je i sa porodicom, porodica je kolektiv ali ako je jedan nezadovoljan da li kolektiv "razbucati" ili napraviti vise nesrecnih osoba pod istim krovom?
ma koliko poslodavac pricao nesto poput: mi smo jedna velika porodica. A to radi jer upravo shvata vrednost dusevnog povezivanja i odakle lojalnost dolazi. I to je vrednost dusevne zajednice. A to se ne postize: e imas kola? neam! aj pali. Na poslovnom moze: imas li vozacki? jel pricas 3x jezika.
odabir poslovnog kolektiva je bitan kao i izbor partnera za brak,mislis da bzvz kazu "okruzi se pametnijim ljudima od sebe"?
Obrni okreni apsolutno svaka vrsta odnosa na neki nacin ima za cilj neku "korist" koja dovodi do zadovoljenja sopstvenih potreba.

kakav je to dusevni odnos?

nisi duzan ni da ostanes u ljubavnom odnosu.

isto je i sa porodicom, porodica je kolektiv ali ako je jedan nezadovoljan da li kolektiv "razbucati" ili napraviti vise nesrecnih osoba pod istim krovom?

odabir poslovnog kolektiva je bitan kao i izbor partnera za brak,mislis da bzvz kazu "okruzi se pametnijim ljudima od sebe"?
Obrni okreni apsolutno svaka vrsta odnosa na neki nacin ima za cilj neku "korist" koja dovodi do zadovoljenja sopstvenih potreba.
E ne nije.
Upravo je to stvar nezadovoljstva. A nezadovoljstvo se najvise ogleda u dusevnom. I zato se danas i tako razvode. Bilo para ili ne. Na protiv, ovako odokativno, vise se razvode oni sa po dva tri auta i sl. Zajednice vise lice na studenti posao a ne na porodice i brakove. A samim time i na nezrele licnosti- u dusevnom smislu. Jer takva osoba ne razmislja upravo o drugima, vec o sebi. Nisam zadovoljan - odoh. A deca? A ta druga soba? Kolateralna steta? A to je upravo zbog osnove odnosa.

A i da nije brak i porodica, opet je pitanje dusevnog. Znaci samo da budes s nekim. Cak i druzenje je pitanje dusevnog. Smore te ljudi s kojima nemas nista zajednicko osim nekog egzistencijalnog interesa. Ne kazem da to ne moze da se uklopi, ali je ovo osnova. Sirina je nesto drugo u smislu - druzim se samo sa bogatima ili sa nedozrelim rokerima. To su krajnosti.
A sto se porodice tice i te kako da igra ulogu. Kako da pricam s tom osobom? O cemu? Da se uskladimo? U krajnjem slucaju, dodje i kaze mu: dragi, dete nam ne govori vec danima, nesto nije u redu... paaaaa, sipaj mu ve de cetrdeset.

Ja izgleda ne razumem pola toga u ovoj temi , ispade da je neko ko nema kola nesposoban , nezreo i ne znam sta sve , a ro je tako daleko od istine. Kao kad bih ja nekome ko nema svoj stan solila pamet da je nesposoban , jer placa kiriju iako radi 12 sati dnevno i bori se da opstane i izdržava porodicu. Pricamo ovde kao da smo neki tajkuni u poletu, a ne većinski radnici, sljakeri sta god. Od auto do ne znam čega dođosmo:D

Ja izgleda ne razumem pola toga u ovoj temi , ispade da je neko ko nema kola nesposoban ,
ne misli se na one koji:
-ne zele da voze
-nemaju potrebu za automobilom
nezreo i ne znam sta sve , a ro je tako daleko od istine. Kao kad bih ja nekome ko nema svoj stan solila pamet da je nesposoban , jer placa kiriju iako radi 12 sati dnevno i bori se da opstane i izdržava porodicu.
pa jedino ako je 4000e=140000e
Pricamo ovde kao da smo neki tajkuni u poletu, a ne većinski radnici, sljakeri sta god. Od auto do ne znam čega dođosmo:D
pritom nije dat ni rok,dakle smatram osobu nesposobnom ako za xy vremena ne moze da skupi,zaradi neki realan iznos

Ja izgleda ne razumem pola toga u ovoj temi , ispade da je neko ko nema kola nesposoban , nezreo i ne znam sta sve , a ro je tako daleko od istine. Kao kad bih ja nekome ko nema svoj stan solila pamet da je nesposoban , jer placa kiriju iako radi 12 sati dnevno i bori se da opstane i izdržava porodicu. Pricamo ovde kao da smo neki tajkuni u poletu, a ne većinski radnici, sljakeri sta god. Od auto do ne znam čega dođosmo:D
Bese rejverka?

Treba još svašta nešto.
Red nije bitan.
Polazim od sebe.
Самопоуздање, манири, кеш, ауто. Мислим да није битно како изгледаш ако то имаш под условом да знаш и да се обучеш али то спада под кеш. За лепог и згодног често знају да кажу "па леп је и згодан АЛИ..." Е то "АЛИ" су ти недостатак самопоуздања, кеша, манира и аутомобила. Жене су предаторке данас веће него икад, знају све о свакоме и сваког гледају кроз ту призму самоуздања, манира, кеша и аутомобила. Изузетак су жене које су већ нашле таквог (или не желе ништа озбиљно) тако да кад им затреба мало "са стране" оне тек тада вероватно прво гледају лепоту и згодноћу.....али и то може да падне у други план ако имаш лош "алат", а то се међу њима прочује брзином светлости.

Poslednja izmena:
ne misli se na one koji:
-ne zele da voze
-nemaju potrebu za automobilom

pa jedino ako je 4000e=140000e

pritom nije dat ni rok,dakle smatram osobu nesposobnom ako za xy vremena ne moze da skupi,zaradi neki realan iznos

A jel ti uopšte imaš decu ili muža? Posto mi deluje kako iskusno pišeš kao da si se 3X razvela i odgajala i hranila sada vec tinejdzere

By the Way, direktor firme u kojoj radim , tj vlasnik, dolazi iz Zemuna bajsom na zvezdaru. Uspešan programer koji nema auto, i zimi šiba bajs . Ima uspešnu firmu već 15 god.

Poslednja izmena:

Back