Имати аутомобил је потреба и с тим у вези се очекује да мушкарац зна да вози и да има ауто. Шта кад нема, а није студент, већ је одмакао у касне двадесете или ране тридесете ? Да ли је то велики минус код девојака ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate mislim da se mnogo opterecujemo glupostima, **** ja zivot ako ja moram da ispunjavam zenska iscekivanjaИмати аутомобил је потреба и с тим у вези се очекује да мушкарац зна да вози и да има ауто. Шта кад нема, а није студент, већ је одмакао у касне двадесете или ране тридесете ? Да ли је то велики минус код девојака ?
Moze on da vozi tvoj auto, da se uci.Ne jer onda nije nezavisna odrasla osoba, morala bih mu biti taksista
i vozi ga zenaPravi muškarci nikad ne voze, nego njih voze. Kad vidiš da neko vozi, to je sirotinja, pravi muškarci uvek sede nazad
Nisam znao da je uslov nezavisnosti i odrastanja da imaš auto.Ne jer onda nije nezavisna odrasla osoba, morala bih mu biti taksista
A on ti kaže "Vozim".Da, to je prvo pitanje kada upoznam muškarca: Da li voziš? Drugo pitanje je šta je u horoskopu.
Tu scenu ne mogu da zamislim! Evo trudim se ali samo vidim ladnu vodu reke SaveA on ti kaže "Vozim".
A ti pitaš "Šta"?
A on: "električni trotinet"
Tu scenu ne mogu da zamislim! Evo trudim se ali samo vidim ladnu vodu reke Save
ne preteruj.Muškarac bez auta je nula.
Cuj bez auta, bez privatnog aviona je nula.Muškarac bez auta je nula.
Где је овде Брнабићка на доњој фотки.
haha brm brm,Imam svoj auto i umem da ga vozim.
haha brm brm,
Paula p jbte kako sad da budem musko pored tebe?