Da li bi........

BodoniuS:
luda_na_2:
Pa sad... sve zavisi sta se smatra pod nepristojnom ponudom! Svako ima neki svoj parametar za to sta je nepristojno... (piskiti na sred Knez mihajlove ni za koje pare ne bih mogla!!!) :wink: :D

Ма веруј ми да би пишкила за добру цифру и два пута.

Ево, замисли сад ситуацију да ти ја предложим 3.000.000е. Са тим парама си у могућности да обезбедиш и себе и своје пра унуке. Мислим да би оберучке прихватила... 8)
Ko kaze i da bi obezbedila sebe?Mozda bi,nedaj Boze,sutradan vec poginula?Mozda bi joj se pare brzo rasule?Niko negarantuje coveku kada stekne velike pare da ce one da traju ni njemu,a kamo li drugima

dzerod:
BodoniuS:
luda_na_2:
Pa sad... sve zavisi sta se smatra pod nepristojnom ponudom! Svako ima neki svoj parametar za to sta je nepristojno... (piskiti na sred Knez mihajlove ni za koje pare ne bih mogla!!!) :wink: :D

Ма веруј ми да би пишкила за добру цифру и два пута.

Ево, замисли сад ситуацију да ти ја предложим 3.000.000е. Са тим парама си у могућности да обезбедиш и себе и своје пра унуке. Мислим да би оберучке прихватила... 8)
Ko kaze i da bi obezbedila sebe?Mozda bi,nedaj Boze,sutradan vec poginula?Mozda bi joj se pare brzo rasule?Niko negarantuje coveku kada stekne velike pare da ce one da traju ni njemu,a kamo li drugima

Sta 3 milke,njena cifra je maksimum 150...i to joj je puno veruj mi...poz :wink:

lav607:
prihvatili nepristojnu ponudu,...
7.gif
,i ako bi koja bi to cifra bila :?:
Bila bih, pre NJEGA, kad bi mi se osoba dopala (sto rece neko, ne mora da plati...)

slatko volim :)):
a sta je to "nepristojna" ponuda ?!?!?!! :D
Moze ovako: izvesni tipus mi je ponudio da plati da mu rodim cerku (sad ne znam kako bih mu to garantovala, ali `ajde),i ne moram da imam ikakve obaveze prema njoj ili njemu. Navedeni razlog: ovako me ne moze zadrzati a tako bi imao moju kopiju za ceo zivot.
Je l` to dovoljno nepristojno?

lav607:
prihvatili nepristojnu ponudu,...
7.gif
,i ako bi koja bi to cifra bila :?:

koji si ti feler ovog drustva,ne ovog nego svakog!!!!!.....

Eto zamisli da ti sutra imas cerkicu,koju gajis i volis od rodjenja...i ona napuni 20 ili 25 godina i procita na forumu, da kaze svoju cenu da je neko izjebe... mislim da bi u ovom slucaju godine treninga kikboksa dale odgovor na tvoju temu... sto i dalje nije iskljuceno

hahahaha... pa kao u filmu... :lol:
Zar mislis da ce neko odgovoriti sa da? 8-)
Normalno da ima ljudi i na ovom forumu i u stvarnom zivotu koji bi rado za sex od 10-15 minuta uzeli milion dolara il manje il vise, al da niko ne sazna... I to nije mali broj ljudi...

Back