Skafander
Poznat
- Poruka
- 7.269
Ja obožavam ovako malo. Može da bude stan od 2 kvadrata ako je krevet 200 puta 70 cm. Ili zamislite da je dupli krevet 200 puta 140, u 3 kvadrata. Šta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo je 4 kvadrata za jednu osobu. Sasvim dovoljno je 2, da sve imaš.Ako bi morao kao privremeni smeštaj.
Usput, samice u zatvoru su najmanje 4 kvadrata (obično 7)
Ako si kaluđer isposnikMnogo je 4 kvadrata za jednu osobu. Sasvim dovoljno je 2, da sve imaš.
A za dvoje kao par bez dece, može i 3 kvadrata, ne mora ni tad 4.Ako si kaluđer isposnik

Pa ne moraš da se skidaš, ili se skineš, opereš, osušiš, ostaneš u gaćama i majici dok se ostalo pere, ne treba ti puno stvari, staviću neki ormarić ili čiviluk ako mora. Haha. Na šolji može da se sedi i da se jede na montažnom stočiću, jedan po jedan. Pa kako u kabini u parobrodu? HeheПод условом да као Адам и Ева облачите само смоквин лист, јер овде немаш где ни гаће да ставиш![]()
Ја у мом старом пароброду имам 4 квадрата стамбеног простора.Pa ne moraš da se skidaš, ili se skineš, opereš, osušiš, ostaneš u gaćama i majici dok se ostalo pere, ne treba ti puno stvari, staviću neki ormarić ili čiviluk ako mora. Haha. Na šolji može da se sedi i da se jede na montažnom stočiću, jedan po jedan. Pa kako u kabini u parobrodu? Hehe
Stvarno izgleda zastrašujuće ova polovina frižidera i nula radnog prostora u kuhinji.Под условом да као Адам и Ева облачите само смоквин лист, јер овде немаш где ни гаће да ставиш![]()
Ekstra! Imaš i jin i jang, savršeno. Svaka čast. Je l' imaš neke slike iznutra ako je uredno i ušuškano?Ја у мом старом пароброду имам 4 квадрата стамбеног простора.
Али ту се само спава и држе ствари, а намењен је боравку у природи.
Тада имаш квадрата докле ти поглед сеже
Pogledajte prilog 1860215
Možda može klizeća radna ploča kao fioka. Pa šta će ti veći frižider, haha.Stvarno izgleda zastrašujuće ova polovina frižidera i nula radnog prostora u kuhinji.
Ili daska preko sudopere. HeheStvarno izgleda zastrašujuće ova polovina frižidera i nula radnog prostora u kuhinji.
Не види се баш нешто, али може да се схвати о чему се радиEkstra! Imaš i jin i jang, savršeno. Svaka čast. Je l' imaš neke slike iznutra ako je uredno i ušuškano?
Jooj, ekstra je.
meni treba i radni sto i polica za knjige... inače sasvim mi je ok minimalistički prostor...Ja obožavam ovako malo. Može da bude stan od 2 kvadrata ako je krevet 200 puta 70 cm. Ili zamislite da je dupli krevet 200 puta 140, u 3 kvadrata. Šta mislite?
Pogledajte prilog 1860202
Izgleda sjajno dok ne pomisliš na mogućnost da zacementiraš šolju pre ručka npr, pa ne bi osetio miris ni najfinije slaninice, ili kuvaš nešto i cela posteljina se usmrdi. Zamisli mleko ti iskipi. Ovako kao ideja super, nego ima li mesta za radni sto tu?Ja obožavam ovako malo. Može da bude stan od 2 kvadrata ako je krevet 200 puta 70 cm. Ili zamislite da je dupli krevet 200 puta 140, u 3 kvadrata. Šta mislite?
Pogledajte prilog 1860202
Dajte predloge, stavio sam novu sliku sa stočićem, je l' može tako za lap top?Izgleda sjajno dok ne pomisliš na mogućnost da zacementiraš šolju pre ručka npr, pa ne bi osetio miris ni najfinije slaninice, ili kuvaš nešto i cela posteljina se usmrdi. Zamisli mleko ti iskipi. Ovako kao ideja super, nego ima li mesta za radni sto tu?
Još samo da nam objasniš kako se u ovoj konstelaciji otvara mašina za sudove... odršrafiš policu ili šta
Možda bolje sto da bude u wcu na rasklapanje, kad sedneš na šolju tamanDajte predloge, stavio sam novu sliku sa stočićem, je l' može tako za lap top?
To je kao leptir stočić, nosače skloniš na zid i stočić spustiš, a ne mora da bude mašina za sudove, može umesto nje veš mašina ili nešto kombinovano.Još samo da nam objasniš kako se u ovoj konstelaciji otvara mašina za sudove... odršrafiš policu ili šta