Da li bi zeleo da zivis vecno?

Neki naucnici istrazivaci smatraju da cemo uskoro moci koristiti naprednu medicinu i zaustaviti proces starenja a samim tim neces ni umreti.
Cak i da je moguce da li biste da zivite vecno?
И људи из 1901. су 2001. замишљали као скроз другачију годину него што је данас

Није иста ситуација, али, не верујем да ћд то бири ускоро

Da naravno... Planeta Zemlja je savreno mesto....
ona je daleko od savrsenstva.

ja sam ubedjen da smo mi bili zatvorska kolonija neke napredne civilizacije (kao sto je autralija bila zatvorska kolonija englezima)
i onda ti prcnuli svoj svet, nukovali ga i otisli u pm i ostadosmo samo mi od njihove rase :D

neverovatna je zelja u ljudima da ubijaju, da cine zlo ...to mora da ima veze sa nastankom ovog covecanstva.. genetski smo shebani.

Ne bih. Razloga sigurno ima više ali prvi je, kako da ga opišem... nisam sigurna da bih život shvatala kao vredan i ozbiljan da je večit. Kako sam skoro pročitala: "Bog svima da bicikl da napravi jedan krug!" Kada bismo imali večiti krug mislim da bismo više vozili cross.

ona je daleko od savrsenstva.

ja sam ubedjen da smo mi bili zatvorska kolonija neke napredne civilizacije (kao sto je autralija bila zatvorska kolonija englezima)
i onda ti prcnuli svoj svet, nukovali ga i otisli u pm i ostadosmo samo mi od njihove rase :D

neverovatna je zelja u ljudima da ubijaju, da cine zlo ...to mora da ima veze sa nastankom ovog covecanstva.. genetski smo shebani.
napisala sam savrseno mesto a bice savrsena

Neki naucnici istrazivaci smatraju da cemo uskoro moci koristiti naprednu medicinu i zaustaviti proces starenja a samim tim neces ni umreti.
Cak i da je moguce da li biste da zivite vecno?
Postoji neka teorija da će medicina toliko uznapredovati da će iskoreniti sve bolesti, svi ćemo biti mladi, lepi i pametni da se ne zna ko je lepši ali da će ljudi postati potpuno ravnodušni jer će lepotu, mladost i pamet gledati na nešto što se podrazumeva- dakle, niko neće ceniti to jer neće ni moći da ceni kad nema sa čim da uporedi.

Mi cenimo i mladost i pamet zato što postoje stari i glupi.

Ne bih voleo.

lišće od drveta bijaše za iscjeljivanje narodima.
zato je vama sasvim u redu i lazni hristos, imate to lisce, pa se vidate sa njime

e bezumlja laznog otkrivenja!
taj veliki reset ce uraditi Bog u Armegedonu
aha, vas koje su programirali ce da resetuje na fabricka podesavanja, kao masine, jer ste bez dusa - ostavi mrtve da pokopavaju svoje mrtve

e, bezumlja armagedonita, kao masine bi da se resetuju, a pokajanje kome? ostalo raselu u piramidi

Back