Da li bi zeleo da zivis vecno?

Da... ali da se mogu podmlađivati, u smislu okrenuti proces starenja, npr. svakim danom postajati sve mlađi, imati mogućnost mutiranja izgleda i tako to.
Ne da za 500 godina imam ovu istu njušku koja će tada biti evolicijski demode.
Znači vječni život da, ali uz potpunu kontrolu kako ću izgledati, mogućnost opet bivanja dijetetom, teenom, pa da kao Borko u Anđelima 3 onom paćeniku najavim da sam sada maloljetan i da će njegova dobra drugarica fasovati, zato što zbog godina ne mogu u zatvor.

🐈

Da... ali da se mogu podmlađivati, u smislu okrenuti proces starenja, npr. svakim danom postajati sve mlađi, imati mogućnost mutiranja izgleda i tako to.
Znači vječni život da, ali uz potpunu kontrolu kako ću izgledati, mogućnost opet bivanja dijetetom, teenom, pa da kao Borko u Anđelima 3 onom paćeniku najavim da sam maloljetan i da će njegova dobra drugarica sada fasovati zato što ne mogu u zatvor.

🐈
Razlog zasto necu u vecni zivot bicu ruzan haha

Znači vječni život da, ali uz potpunu kontrolu kako ću izgledati, mogućnost opet bivanja dijetetom, teenom, pa da kao Borko u Anđelima 3 onom paćeniku najavim da sam sada maloljetan i da će njegova dobra drugarica fasovati, zato što zbog godina ne mogu u zatvor.

🐈
Dva praznika na novoj zemlji.

Na novoj zemlji ce postojati dva praznika.
Verni ce se svake subote okupljati zajedno pred Bogom i druziti sa njim.
Napajati se duhovno.

A jednom mesecno ce se telesno obnavljati, podmladjivati svoju genetiku.
Mladine su praznik kada ce verni na novoj zemlji dolaziti da jedu sa drveta zivota.
Drvo zivota obbavlja njihove celije, genetiku, i oni zive vecno sve dok imaju pristup k drvetu zivota.
A imacega u vecnosti.
1. Mojsijeva 3,22 I reče Gospod Bog: eto, čovjek posta kao jedan od nas znajući što je dobro što li zlo; ali sada da ne pruži ruke svoje i uzbere i s drveta od života, i okusi, te vjecno živi

Jovan na novoj zemlji vidi drvo zivota.
Otkrivenje 22,2 Nasred ulica njegovijeh i s obje strane rijeke drvo života, koje rađa dvanaest rodova dajući svakoga mjeseca svoj rod; i lišće od drveta bijaše za iscjeljivanje narodima.

Drvo zivota daje svoj rod svakog meseca.
Verni ce imati pomovo pristup drvetu zivota i svakog mladog meseca dolaziti pred Bogom da jedu sa drveta zivota koje je u Bozjem gradu gde ce i sam Bog prebivati, nebeskom Jerusalimu koji ce biti na ovoj zemlji.

Otkrivenje 22,14 Blago onome koji tvori zapovijesti njegove, da imaju vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.

Verni ce dobiti vlast na drvo zivota i vecno ziveti.
Ali oni koji drze Bozje zapovesti ne koji ukidaju neke od zapovesti i uce tako druge
Oni se igraju svojim spasenjem.

Kada ovo gore znamo, onda je i ovaj tekst o novoj zemlji jasan.

Isaija 66,22 Jer kao što će nova nebesa i nova zemlja, što ću ja načiniti, stajati preda mnom, veli Gospod, tako će stajati sjeme vaše i ime vaše.
Isaija 66,23 I od mladog meseca do mladog, i od subote do subote dolaziće svako tijelo da se pokloni preda mnom, veli Gospo

Na ovoj zemlji nemamo jos drvo zivota pa su Izrailci samo praznovali mladine.
Na novoj zemlji ce one biti prakticne.

Obecana zemlja je bila mini slika, tipologija nove zemlje.

Dva praznika na novoj zemlji.

Na novoj zemlji ce postojati dva praznika.
Verni ce se svake subote okupljati zajedno pred Bogom i druziti sa njim.
Napajati se duhovno.

A jednom mesecno ce se telesno obnavljati, podmladjivati svoju genetiku.
Mladine su praznik kada ce verni na novoj zemlji dolaziti da jedu sa drveta zivota.
Drvo zivota obbavlja njihove celije, genetiku, i oni zive vecno sve dok imaju pristup k drvetu zivota.
A imacega u vecnosti.
1. Mojsijeva 3,22 I reče Gospod Bog: eto, čovjek posta kao jedan od nas znajući što je dobro što li zlo; ali sada da ne pruži ruke svoje i uzbere i s drveta od života, i okusi, te vjecno živi

Jovan na novoj zemlji vidi drvo zivota.
Otkrivenje 22,2 Nasred ulica njegovijeh i s obje strane rijeke drvo života, koje rađa dvanaest rodova dajući svakoga mjeseca svoj rod; i lišće od drveta bijaše za iscjeljivanje narodima.

Drvo zivota daje svoj rod svakog meseca.
Verni ce imati pomovo pristup drvetu zivota i svakog mladog meseca dolaziti pred Bogom da jedu sa drveta zivota koje je u Bozjem gradu gde ce i sam Bog prebivati, nebeskom Jerusalimu koji ce biti na ovoj zemlji.

Otkrivenje 22,14 Blago onome koji tvori zapovijesti njegove, da imaju vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad.

Verni ce dobiti vlast na drvo zivota i vecno ziveti.
Ali oni koji drze Bozje zapovesti ne koji ukidaju neke od zapovesti i uce tako druge
Oni se igraju svojim spasenjem.

Kada ovo gore znamo, onda je i ovaj tekst o novoj zemlji jasan.

Isaija 66,22 Jer kao što će nova nebesa i nova zemlja, što ću ja načiniti, stajati preda mnom, veli Gospod, tako će stajati sjeme vaše i ime vaše.
Isaija 66,23 I od mladog meseca do mladog, i od subote do subote dolaziće svako tijelo da se pokloni preda mnom, veli Gospo

Na ovoj zemlji nemamo jos drvo zivota pa su Izrailci samo praznovali mladine.
Na novoj zemlji ce one biti prakticne.

Obecana zemlja je bila mini slika, tipologija nove zemlje.
Za vernike biblijskog boga i razumem zasto ne bi.A zasto ne bi na primer ateista ili budista bio srecan da se pronadje na zemlji eliksir zivota.

Neki naucnici istrazivaci smatraju da cemo uskoro moci koristiti naprednu medicinu i zaustaviti proces starenja a samim tim neces ni umreti.
Cak i da je moguce da li biste da zivite vecno?
Nauka ne moze dauradi tako nesto samo Bog to mopze i hoce.

Svaki pravi vernik veruje u vecni zivot inace vera u sta?
Bog nas je stvorio da zivimo vecno i zivecemo vecno.

Definitivno ne bih. Ovaj i ovakav svet ima svojih mnogo dobrih i loših strana, ali ne bih ostala ni minut duže od onoga koliko je nužno. Jednostavno... ionako se sve vreme, otkad znam za sebe, ovde osećam kao nekakav vanzemaljac.
Ako si vernik razumem ali ako ne verujes u boga ne mogu da verujem da neko ne voli zivot.Da gledas svoje dete roditelje prijatelje ovaj svet vecno.
Mozda postoji dobar argument zasto to nije dobra ideja ali.meni ne pada na pamet zasto bi se protivila ako je moguce a nisam verujuca.

Definitivno ne bih. Ovaj i ovakav svet ima svojih mnogo dobrih i loših strana, ali ne bih ostala ni minut duže od onoga koliko je nužno. Jednostavno... ionako se sve vreme, otkad znam za sebe, ovde osećam kao nekakav vanzemaljac.
Ne bi zelela da budes savrsena da zivis bez bola starosti i smrti?
To je Bozja namera za nas.
Bog je vecan i sve sto stvara je vecno...
Tako smo i mi vecni i zivecemo vecno kao savrsena bica u savrsestvu na Planeti Zemlji...

Sad mi je kasno, najbolje godine prošle. Živeti večno vredi samo ako može da se bude i večno mlad, inače nema smisla.
Isus Hrist je stradao čist, bez krivice, i ostao večno mlad, bar za nas ovde. Nema ideje kakav bi bio da je stario sa svojim savremenicima. Jednostavno, ne postoji stvar "Šta bi bilo kad bi bilo?"
Treba se edukovati, disciplinovati i ograditi od svega što jeste, i šta je moglo da bude-ali nije. Ljudi moraju da vide stvarno stanje, a ne to šta je moglo, trebalo i moralo da bude.

Back