Da li bi vas podovi od laminata odvratili od kupovine novog stana?

koliko sam cuo majstorima olaksava posao oko sklapanja (majstori su majstori sto laksi posao to im je bolje i da uzmu lovu), i lak je za odrzavanje a za kvalitet i cene ne znam, preporuka nemoj da se hvalis gde zivis jer mogu da ti uzmu malo vise love nego obicno i ni slucajno nemoj davati neku akontaciju za materijal jer majstore skoro neces videti :), tek kad urade plati im pre nikako

Nameravam da stavim podove od laminata u stan u Beogradu koji je upravo izgradjen, pa onda da ga prodam. Ne znam kako se kod nas kotira laminat (zivim u Americi).

Ostali troskovi su bili dosta visoki pa ne zelim da ulazem u parket od drveta.

Sta vi mislite o laminatu?

to ce ti smanjiti i vrednost stana..
pitanje je sta podrazumevas pod ostalim visokim troskovima,..ako se odnose na ulozeni materijal, steta je da zbog neulaganja u parket oboris cenu stana..
a ako je do sada ulozeni materijal na nivou laminata, onda je sve jedno..

Nameravam da stavim podove od laminata u stan u Beogradu koji je upravo izgradjen, pa onda da ga prodam. Ne znam kako se kod nas kotira laminat (zivim u Americi).

Под је једна од најуочљивијих ствари и лош под ће ти сигурно оборити цену стана.

Licno, ne volim ga! Ma kako god kvalitetan bio, uvek imam onaj osecaj da hodam kao po plastici, ne znam kakom da opisem. Parket je parket.

Pre 10ak godina kada smo kupovali jedan stan, svaki put kad je mama ulazila u stanove da pogleda prvo sto je zagledala bio je parket, i kupatilo, plocice i ostalo...
Iskreno ni ja ne bi kupila stan u kojem je postavljen laminat, jedino kad bi mi se stan stvarno preterano dopao, i kada bi imala jos dodatnog novca da izbacim laminat i ubacim parket. Ali svakako bi ti oborilo vrednost stana...

Уколико је нов и постављен како треба, по ПС-у, не бих имао ништа против ламината.
Лако се одржава, лако се замени.
Нешто што највише мрзим је када чујем "е, `ајде се изуј, молим те, скоро смо лакирали паркет па да се не оштети...".
И бродски под ми је сасвим ОК, нарочито када је "паљен" и има онај временски шмек.

Уколико је нов и постављен како треба, по ПС-у, не бих имао ништа против ламината.
Лако се одржава, лако се замени.
Нешто што највише мрзим је када чујем "е, `ајде се изуј, молим те, скоро смо лакирали паркет па да се не оштети...".
И бродски под ми је сасвим ОК, нарочито када је "паљен" и има онај временски шмек.

ti koji cimaju ljude zbog lakiranog parketa imaju jos 1001 problem...drze daljince u celofanu, ne skidaju foliju sa ekrana na mobilnim telefonima...
imaju najlon na koznim garniturama... :)

kod takvih uglavnom i ne idem u posetu...mada...mislim da poznajem samo jednu porodicu koja tako zivi...

ti koji cimaju ljude zbog lakiranog parketa imaju jos 1001 problem...drze daljince u celofanu, ne skidaju foliju sa ekrana na mobilnim telefonima...
imaju najlon na koznim garniturama... :)

kod takvih uglavnom i ne idem u posetu...mada...mislim da poznajem samo jednu porodicu koja tako zivi...

bravo i za tebe i za kolegu. ja kuci picim u stiklama, vucam namestaj, premestam, ne vodim racuna o podu ama bas nista - samo ga prebrisem i cao..

Back