Da li bi vam bilo neugodno ovo gledati u kinu?

Jugoslav Čvarak

Buduća legenda
Poruka
29.388
Screenshot_2024-12-17-09-01-32-876_com.android.chrome.jpg

Vrtim tako po Cinestar stranici u iščekivanju kada i da li će "Nosferatu", pa naletim na remake "Emanuelle:

Nakon uspjeha u filmu "Tár", Noémie Merlant vraća se na velka platna u novoj verziji kultnog erotskog klasika "Emmanuelle". Emmanuelle vas vodi na senzualno putovanje u potrazi za izgubljenim zadovoljstvom. Sama na poslovnom putu u Hong Kongu, Emmanuelle ulazi u svijet strasti i zavodljivih susreta u ovom vibrantnom gradu. Dok istražuje svoju žudnju, susreće tajanstvenog Keija, čovjeka koji joj neprestano izmiče, ali ujedno budi u njoj najdublje želje. Film prepun erotike, intrige i neuhvatljive strasti, "Emmanuelle" vas uvlači u svijet u kojem su granice užitka nepoznate. Originalni film iz 1974., s Sylviijom Kristel u glavnoj ulozi, postao je klasik, a Merlant donosi svježinu i dubinu ovoj nezaboravnoj priči. Uz Merlant, u sporednim ulogama gledat ćemo Naomi Watts, Willa Sharpea, Jamieja Campbella Bowera, ChaChu Huang i Anthonyja Wonga.

Možete li se nekako zamisliti kako kupujete ulaznicu za taj film?
Koga bi poveli?
Da li bi u kinu zverlali naokolo u potrazi za nekom ženskom osobom, je film došla pogledati sama?

u vezi teme
Ne bih gledala Emanuelu ni sama ni sa patnerom. Bolje bih iskoristila to vreme
Emanuela je harala osamdesetih ili ranije erotika je tada bila doživljavana na drugačiji način sada je eksplicitna i Emanuela više ne može da joj parira.
osim ako reditelj nije pustio mašti na volju.
Mislim da ne bih gledala rimejk nije mi zanimljiva tema u kojoj je žena udata za matorca koji ima lovu a ne može da iebe nego je šalje kod nekog mlađeg
jedino je moli da se ne zaljubi
i eto... ona baš zainat se zaljubi i hoće da beži u inostranstvo...

Pa to nije bilo pitanje.
To je zbog toga što nemam koga voditi.

:mrgreen:

Nego, La pianiste bi recimo bez problema išao sam gledati u kino, ali ovo bi mi bilo neugodno ići.
Više bi volio da me gledaju kao seksualnog manijaka, nego nekog šonju koji sam ide gledati Emanuelle.
Da imam nekoga, to bi bila druga priča.
Emanuelle bih otišao pogledati ako bi partnerica inzistirala, a da je pozovem na La pianiste, izlažem se opasnosti da prođem kao Travis Bickle na dejtu.
Možda bi mi najbolje bilo ići gledati Brokeback Mountain.

Back