Da li bi unajmili dizajnera enterijera?

Вероватно не, али би волела да чујем предлоге. Волим да гледам емисије о уређењу ентеријера, понекад ми се допадне.

Мада има људи тотално немаштовитих и без укуса, па им је потребно. Још ако имају лове и воле трендове...

А то што ја мислим да је лепо је релативно, мада је мој простор у питању па је најбитније да је мени пријатно.

Ko će da se aka sa uređenjem dvadeset stanova u zgradi.
Platiš lepo uslugu i ljudi odrade.

Za svoj stan ne bih angažovao nikog .
ja bih, ne ide to bas tako kao sto ljudi misle
dodjes kuci i ono sve neko drugi birao

kazes sta hoces sta neces
koje boje i materijale hoces
u kom stilu i na koji nacin
i onda biras,u sustini dizajner ti ne bira nista i najdalje sto ide to je predlaganje opet na osnovu onoga sto si ti hteo
to zapravo mozes da uradis u tri recenice 90% posla ako znas sta hoces i jos vaznije sta neces

ja bih, ne ide to bas tako kao sto ljudi misle
dodjes kuci i ono sve neko drugi birao

kazes sta hoces sta neces
koje boje i materijale hoces
u kom stilu i na koji nacin
i onda biras,u sustini dizajner ti ne bira nista i najdalje sto ide to je predlaganje opet na osnovu onoga sto si ti hteo
to zapravo mozes da uradis u tri recenice 90% posla ako znas sta hoces i jos vaznije sta neces
Ja sam minimalist.
Meni je odlično onako ko u zatvorskoj ćeliji.

ako si u lovi, obično znači da nemaš vremena, a kupio si novu gajbu negde i to treba da se opremi... tu mi je logičan diozajner. Kažeš u globalu šta hoćeš, on/ona ti nudi boje, nameštaj i šta sve ide, ti se kenjkaš, birkaš i on na kraju sve to dopremi i razmesti.
Tako može ;)

ako si u lovi, obično znači da nemaš vremena, a kupio si novu gajbu negde i to treba da se opremi... tu mi je logičan diozajner. Kažeš u globalu šta hoćeš, on/ona ti nudi boje, nameštaj i šta sve ide, ti se kenjkaš, birkaš i on na kraju sve to dopremi i razmesti.
Tako može ;)
Ja pitanje vidim ovako.
Imam deset garsonjera koje treba da izdam fenserima i umesto 100 uzmem 150 evra mesečno jer su u nekom trendu od mnogih koje nemam vremena ni smisla da pratim. onda angažujem molere dizajnere jbmliga
To je recept za sreću u biznisu.
Za sopstvenu kuću prepuštam ženi da izabere sve.
To je recept za sreću u braku

Tako može ;)
ako sam u lovi je relativan pojam
uvek si u lovi za odredjen raspon luksuza
mogu da budem u lovi tipa mogu na more a ne moram i na planinu a ne moram a mogu i na more i na planinu a ne moram
a mogu da budem i u lovi da mogu da imam drzacicu penisa prilikom mokrenja
koja bi btw nosila bele plisane rukavice i radnu uniformu a od opreme bi duzila satensku maramicu vezenu zlatnim koncem i kiblu sa laticama ljubicaste ruze ne starije od jednog sata

Ja pitanje vidim ovako.
Imam deset garsonjera koje treba da izdam fenserima i umesto 100 uzmem 150 evra mesečno jer su u nekom trendu od mnogih koje nemam vremena ni smisla da pratim. onda angažujem molere dizajnere jbmliga
To je recept za sreću u biznisu.
Za sopstvenu kuću prepuštam ženi da izabere sve.
To je recept za sreću u braku
sve se slažem

ako sam u lovi je relativan pojam
uvek si u lovi za odredjen raspon luksuza
mogu da budem u lovi tipa mogu na more a ne moram i na planinu a ne moram a mogu i na more i na planinu a ne moram
a mogu da budem i u lovi da mogu da imam drzacicu penisa prilikom mokrenja
koja bi btw nosila bele plisane rukavice i radnu uniformu a od opreme bi duzila satensku maramicu vezenu zlatnim koncem i kiblu sa laticama ljubicaste ruze ne starije od jednog sata
pa u lovi tipa kupio sam novu gajbu u drugom gradu da se nadje i da se ne razvlačim po hotelima kad naidjem

Na zapada je to popularno, ali me interesuje da li bi neko od vas unajmio dizajnera enterijera da mu uredi stambeni ili poslovni prostor?
Ili se osećate dovoljno sposobnim da to sami odradite?

Vidim neki se reklamiraju, znači da industrija postoji i kod nas.
Iskreno ne bih.
Sama bih sve isplanirala i dizajnirala i enterijer i eksterijer.

Back