Lens
Primećen član
- Poruka
- 724
Da li je potpuna(ova rec nije bas adekvatna, ali ne mogu blize da se setim) ljubav kada osetis da mozes da umres za zenu koju volis :wink:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lens:Da li je potpuna(ova rec nije bas adekvatna, ali ne mogu blize da se setim) ljubav kada osetis da mozes da umres za zenu koju volis :wink:
Gazdarica:Hmm, ako je samo jednom, onda sam svoje vec ispucala...
Valjda se ova tema moze posmatrati i obrnuto pa sam tako i odgovorila...
Princeza na poslu:Mnogo puta je u knjizevnosti obradjivana ta tema gde su ljubavnici umirali jedno zbog drugog ili oboje zbog ljubavi. Ko je iole pratio na casu srpskog setice se nekih od lektira.
Ljubav je diskutabilno osecanje (kao uostalom sva osecanja, sve to ide iz glave). Mi ovde, svojim teorijama, svako na svoj nacin i sa svoje tacke gledista pokusavamo da odgovorimo na mnoga pitanja vezana za ljubav. Tacnog odgovora nema i niko ne moze da osvoji Kviska. Mnogi ce misliti da sam veoma prizemna i da nisam romanticna (naprotiv, verujte).
Kakve jacine treba da je osecanje kad pozelimo ako treba i da umremo zbog (za)nekoga? To "umrla (umro) bih za tebe", cesto spominjano i u pesmama, nekako je ... bajka. Da li je realna ili ne, ne znam. Do sada sam volela 3 puta (Ostalih milion sam bila zaljubljena), ali nisam do sada imala taj osecaj... umrla bih za tebe. Da li je to pokazatelj prave ljubavi ili ne, je pitanje. Vise verujem u: volela bih da umrem pored tebe i da ti budes poslednja osoba koju cu videti dok sam na ovom svetu. Da ponesem u sebi divno secanje na tvoje oci.
Eto, malo romantike, one u koju ja verujem.
PS. Inace, plasim se smrti.
CPKY,slazem se sa tobom!Imala sam slican dozivljaj kao i ti.Samo sto sam ja Splicanka koja je putovala decku za Beograd.Ljubav pobjedjuje sve,zar ne? Pozdrav od Lune :wink:cpku:Princeza na poslu:Mnogo puta je u knjizevnosti obradjivana ta tema gde su ljubavnici umirali jedno zbog drugog ili oboje zbog ljubavi. Ko je iole pratio na casu srpskog setice se nekih od lektira.
Ljubav je diskutabilno osecanje (kao uostalom sva osecanja, sve to ide iz glave). Mi ovde, svojim teorijama, svako na svoj nacin i sa svoje tacke gledista pokusavamo da odgovorimo na mnoga pitanja vezana za ljubav. Tacnog odgovora nema i niko ne moze da osvoji Kviska. Mnogi ce misliti da sam veoma prizemna i da nisam romanticna (naprotiv, verujte).
Kakve jacine treba da je osecanje kad pozelimo ako treba i da umremo zbog (za)nekoga? To "umrla (umro) bih za tebe", cesto spominjano i u pesmama, nekako je ... bajka. Da li je realna ili ne, ne znam. Do sada sam volela 3 puta (Ostalih milion sam bila zaljubljena), ali nisam do sada imala taj osecaj... umrla bih za tebe. Da li je to pokazatelj prave ljubavi ili ne, je pitanje. Vise verujem u: volela bih da umrem pored tebe i da ti budes poslednja osoba koju cu videti dok sam na ovom svetu. Da ponesem u sebi divno secanje na tvoje oci.
Eto, malo romantike, one u koju ja verujem.
PS. Inace, plasim se smrti.
Eh sad, bio sam nesto mladji (jedno 13 godina), i imao sam prilike da na sopstvenoj kozi osetim sta znaci biti spreman da umres za nekog. I to nije samo prica. Devojka je bila iz Splita, a ja iz bgd-a, klinac. Rat je uveliko poceo kada sam praznim vozom (pruga je jos radila) stigao u Split. Svaka rec koju sam prozborio na ulici bila je propracena zakrvavljenim pogledima, adrenalin x48... Morao sam da je vidim. Ortaci u soku, u kuci haos - "ti si lud" i ostali komentari. I danas, iz ovog mozga, mislim da jesam bio, i danas, iz ovog mozga - uradio bih isto.
Anonymous:cpku:Kao sto sam rekla (sa posla) nikad nisam imala priliku da dozivim tako nesto, da ako treba umrem za nekoga.Princeza na poslu:CPKY,slazem se sa tobom!Imala sam slican dozivljaj kao i ti.Samo sto sam ja Splicanka koja je putovala decku za Beograd.Ljubav pobjedjuje sve,zar ne? Pozdrav od Lune :wink:
Svaka vam cast. Divim vam se na hrabrosti. Ljubav treba da pobedi. Ljubav mora da pobedi!
bundeva:Ne bih.Dokaz je to sto sam voleo a ziv sam.
A probao jesam.Sad mi sve to izgleda smesno...Pa evo,po cici zimi sam preskocio devojcinu ogradu i legao joj pod prozor,u sneg.Naravno,pre toga sam se nadzokao od tuge.Hteo sam da joj tako umrem pod prozorom od zime.Tu sam proveo celu noc i nisam umro.Pocelo je da svice i pojavili su se prvi prolaznici.Reko:"'Ebote sta ce da misle kad vide idiota kako lezi u snegu!"Ili jos gore-probudi se bivsa devojka a ja ziv!I odvucem se lepo kuci a mama kad me je videla udarila u kuknjavu,stala da me masira i da mi gura noge u rernu.
Osta samo rupa na farmericama od siljka na njenoj ogradi.I jos poneka rupa ponegde,ali te se ne vide.Sad kad se toga setim,licim sebi na onog bolida iz "Tajvanske kanaste","* vam mamicu!Sad cu da se ubijem!"