ДА ЛИ БИ ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ ТРЕБАО ДА СЕ ИЗВИНИ ГРАЂАНИМА ?

ДА ЛИ БИ ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ ТРЕБАО ДА СЕ ИЗВИНИ ГРАЂАНИМА ?

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
23.163
Да ли би Томислав Николић собзиром на бруку коју је себи дозволио а коју је представио као жртву за Србију коју нико није тражио,нити је она потребна,требао да се јавно извини грађанима ?

Poslednja izmena:
Да ли би Томислав Николић собзиром на бруку коју је себи дозволио а коју је представио као жртву за Србију коју нико није тражио,нити је она потребна,требао да се јавно извини грађанима ?

Sta bre da se izvini!?Pa nas narod pamti ko guska,daj Boze,tri dana,pa zaboravi sta je bilo!
Na tu kartu igra Sveti Toma! A da je postenjacina,kako sebe prikazuje,ne da bi trebao samo da se izvini,vec nakon izvinjenja da se skloni sa politicke scene,pa da ode negde u planinu da cuva ovce i koze,od stida i srama!A li od toga nema nista,jer lova i vlast su u pitanju,i zbog toga i rodjenu mater moze prodati! I on i bilo koji drugi politicar,samo kad omirise vlast!

Meni ne treba da se izvinjava uopšte.
Nisam nameravao ni pre ove lakrdije da glasam za njega.

Ако Томислав Николић није изгубио сваки појам о људском достојанству требао би да изађе пред грађане Србије на које се нон стоп позива,и јавно се извини за свој чин који је представио као жртву за државу.

Ако Томислав Николић није изгубио сваки појам о људском достојанству требао би да изађе пред грађане Србије на које се нон стоп позива,и јавно се извини за свој чин који је представио као жртву за државу.
Шта ти значи "нон стоп"? Кои ти йе то йезик? И шта ти значи "Сталкер"?

Evo ga sve trci iz bolnice na izvinjenje!Nece taj rodjo nikom da se izvini,obraz ko djon ima tomica.

За његову болест нема лека!

Meni ne treba da se izvinjava uopšte.
Nisam nameravao ni pre ove lakrdije da glasam za njega.

Није питање да ли си хтео или не да гласаш за њега,већ је ствар у томе да је Николић по сопственим речима штрајком показао да је спреман да се жртвује за Србију ? Собзиром да ту жртву Србија није тражила нити му је дала мандат да је у њено име подноси,најмање што би Томислав Николић могао да уради је да се јавно извини грађанима Србије за лажно представљање свог потеза

On se degradiro mislim u ocima mnogih ljudi tako da mu to izvinjenje nista znacilo nebi.Bolje mu je da napusti politiku,nije to za njega,i neka proba posao sa nekim savetovalistem da drzi predavanja kako brzo smrsati za 5 dana.

Собзиром да је показао да је политичар без такта и стрпљења,који непромишљено доноси одлуке које би се сасвим сигурно могле драстично лоше одразити на рејтинг како њега лично тако и странке коју предводи,и није сувише рано да почне да размишља о часном повлачењу са политичке сцене.

Није питање да ли си хтео или не да гласаш за њега,већ је ствар у томе да је Николић по сопственим речима штрајком показао да је спреман да се жртвује за Србију ? Собзиром да ту жртву Србија није тражила нити му је дала мандат да је у њено име подноси,најмање што би Томислав Николић могао да уради је да се јавно извини грађанима Србије за лажно представљање свог потеза
Mene on ne može da prevari. A ako treba neko da mi se izvinjava zbog toga što me je lagao ili pokušavao da laže, e onda bi spisak takvih političara bio mnogo dugačak, i tu bi nesrećno Tomica mogao da bude negde u skromnoj sredini.

Pa... neka se izvine sebi što je od sebe napravio mag... kamilu...

Е мој Томо црни Томо

Пише: Деда Милојко
субота, 23 април 2011 14:15

Ја сам полуписмен чоек па ако може неки да ми објасни шта се бре ово догађа с тобом мој црни Томо. Гледам те на телевизији како си онемоћао и како те обилазе и прецедник и ови попови и ови твоји напредњаци. Жао ми те је што се мучиш иако ми није јасно ради чега и гладујеш и жеђујеш. Тео сам да гласам за тебе ал ме збуни ово све никако да разабирем шта се ово ради са тобом и свом српском сиротињом.

Не разумем ти се ја много у ту неке политике али мој комшија Живорад такође напредњак, иако многи у нашу Бачину мисле да он није напредан већ да је заостао човек , верује да си решио да идеш до краја до избора који треба ионако да буду. Онај жућа који је увек за жуте каже да то нема шансе и да су тебе Томо преварили.

Видим ја бре на телевизору да се на ономад у Београд штуштила поново напредњачка сила ко некад на Слобино ушће долазе из свију страна углавном с афтобуси али и возови они који немају паре за афтобус. Неки од њи носе и онај, како га зоведу, „штиропор“, кажу ће седе на њега до судњи дан, док им се не испуну сви захтеви. Који захтеви бре питам ја њи? Е кажу, ни они нису сигурни, ће им каже вођа… Оће сиротиња да те подржи али јој није баш јасно како да иду и кој нас води напред у срећнију будућнос.

Какав бре вођа мислим се ја у себе? Онај наш мучени Тома што не може више ни да прича а камоли да командује јуриш на власт и органе власти који наш све ојадише. Неки у село кажу преварише те твоји најближи, други кажу да су то Жути ти подметнули ко неку јако паметну идеју а има и оних у кафани који тврде и куну се ко да знају тачно да су те преварили ови из Јевропе и Америке. Кажу ти наши сеоски мудраци из кафане да ти ови из Америке не верују млого јербо си ко веле лукави србијанац наш чоек који би и њих покушао да превари чим ојача на власти. Неко те је црни Томо гадно преварио а жути те испљуваше на телевизору ко да си најгори на цео свет.

Њима је, ко веле, ишло на руку да се уништи она велика Шешељева странка и да се направе две мање потаман. Ову твоју би ко веле подржали да ојача и да буде конкуренција црном Тадићу. Сад су вели видели да си превише ојачо, а они не би баш волели да виде тебе самог да заседнеш у владу, већ би тели да те ослабе, а море бити и да напустиш политику.

Није бре ово никако добро мој црни Томо. Гладујеш а слаба вајда од тога, ни ти а ни ми. Странка ти је у кризи политика слаби а жути се спрдају са тобом ко да си недај боже полудео и да гладујеш безвезе. Гледам телевизију и сви ти се смеју у брк нарочито ови новинари и паралитичари разни који бране власт. Видим да су искористили прилику што гладујеш да те сахране политички преко телевизије ови разни што анализују за власт па си им ти дао џебане да те њоме туку. Види се Томо да си наиван чоек јербо немаш своје телевизије своје новинаре и паралитичаре који би да ти држе страну када дође стани пани. Прецедник нема никаку политику али има телевизију преко које дефилују ко у кафани разни који ти се ругају и оцрњују.

Шта да ти речем погрешио си Томо. Ниси требо да гладујеш због месец дана избора већ због сиротиње, да тражиш да се пусти омладина из затвора и да се прекину преговори са Шиптарима јер им тиме ми правимо државу. Е мој црни Томо да си ради тога гладово и жеђово и ја би те подржо и ја би гладово са тобом испред скупштине ако треба. Овако те мој црни Томо неко навуче на танак лед а други те са телевизора ови злобни новинари и дебели паралитичари што стално нешто анализују и лапрдају оће скроз да те упропасте е мој Томо црни Томо шта дочека ти са њима и ми са тобом да не знамо више на коју страну да кренемо и како да Србијица наша стане једаред на ноге.

Шта да ти речем желим ти да се ко сви прави Срби заједно помолимо и причестимо и да се коначно уразумимо а не да ко до сада неке Жуће да раде шта оће са нама овако наивним и завађенима.

http://www.vidovdan.org/2010-04-07-16-31-47/12497-2011-04-23-13-25-16

Собзиром да је показао да је политичар без такта и стрпљења,који непромишљено доноси одлуке које би се сасвим сигурно могле драстично лоше одразити на рејтинг како њега лично тако и странке коју предводи,и није сувише рано да почне да размишља о часном повлачењу са политичке сцене.

Udarila mu smostalnost u glavu! :zcepanje: Do sada je izvrsavao Seseljeva naredjenja,e,sad kada treba sam smisliti i snositi odgovornost,napravi niz pogresnih korak!

Evo ga sve trci iz bolnice na izvinjenje!Nece taj rodjo nikom da se izvini,obraz ko djon ima tomica.

Уместо извињења прибегао је тактици,напад је најбоља одбрана.

Nikolić najavio "najžešći politički obračun"

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić večeras je iz bolnice, preko svog zamenika Aleksandra Vučića, poručio pristalicama da ga puste da do Uskrsa "razmišlja o svemu u Srbiji", a da računaju da će onda krenuti "u najžešći politički obračun sa onima koji su Srbiju opljačkali i uništili".

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/249848/Nikolic-najavio-najzesci-politicki-obracun

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić večeras je iz bolnice, preko svog zamenika Aleksandra Vučića, poručio pristalicama da ga puste da do Uskrsa "razmišlja o svemu u Srbiji", a da računaju da će onda krenuti "u najžešći politički obračun sa onima koji su Srbiju opljačkali i uništili".

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/249848/Nikolic-najavio-najzesci-politicki-obracun

OPET? Koliko puta je najavljivao tj"okrsaj"?Brojili neko?

Verovatno planira da upotrebi drastičnije mere:
- Doći će do Skupštine i početi da udara glavom u zid sve dok Tadić ne raspiše izbore.

Nadam se samo da će zgrada izdržati...

А све Николићеве присталице затворити у неки посебан резерват на најудаљенијем месту у Србији да тамо живе и деле своја малоумна размишљања. Далеко од нас. То Србији не треба. Таквим особама нема лека осим наведеног у мојој поруци.

Прво би се Тадић трѣбао извинити грађаном Србийе због параде мужеложника и одвратних слика са скупа изопачењака, као и због уврѣда њених приређивача упућених грађаном, попут "Шетали смо, цркните" и явне приче о "скидању невиности Београда". Ми не тражасмо Содому и Гомору али йе ипак добисмо.
Па онда нека се и Томо извине, ако има за шта.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back