Da li bi ste smeli da budete premijer Srbije?

Ko nema jaja ne treba da se kaci sa kriminalcima i olosima.Imao bih hrabrosti da udarim na sve secikese ali se nikad ni u ludom besu u toj borbi ne bih uzdao u policiju.Policija je umesana do guse u sve mahinacije i klepachine dakle od njih nema pomoci .Dakle ako bih krenuo u obracun sa kriminalom prvo bih pohapsio sve policijske glavesine angazovao bih vojsku jer se tu nalaze one prave patriote i uceni i nekorumpirani ljudi .Zatim bih raspalio po sudu i sudijama e onda bih krenuo da pakujem u buvare prvo politicare pa tajkune i tzime bi se kriminalna struktura potpuno obezglavila.Posle toga bi se hapsenje kriminalaca i sredjivanje drzave obavilo cas posla.

Наравно.

Све бих то радијо, уздао бих се у људе из службе. Они би ми били главно оружје. Имао би десну руку ту, неког попут Леке Ранковића.

Такође бих се опушто у друштву лепотица, чиме бих бијо бољи државник ако сам релаксиран и ослобођен стреса.

Дакле прве две ствари које су ми пале на памет су исте као Тито што је радијо.

- - - - - - - - - -

Доводијо би певаљке и старлете свако вече.

a,
kako ti znas da ce premijer da dobije metak u glavu

zato sto prosto svaki premijer srbije ima zent od metka. eto, vucko. ima sansu da naplati porez 2 milijarde evra. a on capise sirotinji 300 miliona godisnje. zasto? zato sto ce da mu smeste metak u glavu. boji se. opet kazem, mozda vucko ima zelju da im dohaka ali kura. iskreno i forumas tixi bi imao ideju da uradi takve rezove. ali kada bi dosao u realnost i pretio mu metak odustao bi.
evo i ja. nisam neki neskroman tip. ja bih ih sve hapsio. ali metak u glavu... jbg.. zajebi

И добар кокс да ми избаце с времена на време.

Да би Премијер бијо у елементу, мора да буде релаксиран како би држава ишла боље.

Овако баш и немам кеша за те зајебанције, ал да сам Премијер онда би имо велику плату.

А и да будемо реални, уградијо би се ту и тамо.

Ал неби бијо алав ки поједини, на бример жутаре.

Него помало.

- - - - - - - - - -

Моро би добар бурек ујутру да поједем обавезно. Али најбољи бурек у земљу.

Небих се зајебаво са јастозима и кавијаром пошто сам аскета, али најбољи бурек оћу да поједем ујутру.

Бурек није скуп да се направи а укусан је.

Окупијо би око себе најбоље стручњаке, њих би слушо, као и Леку и свој инстикт. Тј не Леку него тог ко би играо ту улогу код мене. То би моро добар другар да ми буде, да му верујем.

У суштини ја би се са зајебаво са пич.кама и јео бурек, а Лека и стручњаци би водили државу.

Окупијо би око себе најбоље стручњаке, њих би слушо, као и Леку и свој инстикт. Тј не Леку него тог ко би играо ту улогу код мене. То би моро добар другар да ми буде, да му верујем.

У суштини ја би се са зајебаво са пич.кама и јео бурек, а Лека и стручњаци би водили државу.

Hoces li prestati da spamujes?

Hoces li prestati da spamujes?

Не спамујем причам шта треба Премијер да ради.

Дакле да остави Неши Силном и ексбертима да воде посо, а он да оде негде да искулира са манекенкама, па кад се врати кез од ува до ува.

Господин Вучић срећан, сво Србље срећно.

Не спамујем причам шта треба Премијер да ради.

Дакле да остави Неши Силном и ексбертима да воде посо, а он да оде негде да искулира са манекенкама, па кад се врати кез од ува до ува.

Господин Вучић срећан, сво Србље срећно
.

Dobro, rekao si, primljeno K znanju, a sad pusti druge da pisu.

Mislim da bih znao i ja ovakio .Podignem sve cene,poreze smanjim plate i penzije. Rasteram visak zaposlenih ,potpisem da Kosovo nije Srbija.Platim dobro policiju i zandarmeriju da me cuva,postavim svoje novinare u medije. Kao fol pohapsim 4 tajkuna kojima nema ni onako spasa. To moze svakio. Ali ne moze svko da bude bezobrazan i pokvaren d to sve isplanira i da u predizbornoj kampanji kazem sve suprotno, Samo treba doci do vlasti posle sta god da uradis ti si dobar.Bar par miliona evra.

Mislim da bih znao i ja ovakio .Podignem sve cene,poreze smanjim plate i penzije. Rasteram visak zaposlenih ,potpisem da Kosovo nije Srbija.Platim dobro policiju i zandarmeriju da me cuva,postavim svoje novinare u medije. Kao fol pohapsim 4 tajkuna kojima nema ni onako spasa. To moze svakio. Ali ne moze svko da bude bezobrazan i pokvaren d to sve isplanira i da u predizbornoj kampanji kazem sve suprotno, Samo treba doci do vlasti posle sta god da uradis ti si dobar.Bar par miliona evra.

Немој да лажеш нико ништа није потписао. Нити ће икада, ако алудираш на Господина Вучића.

Не бих смео сад да будем. Последњи Председник је убијен пре 12 година. То је прилично дуг период за Србију...могао би неко да дође на идеју. Сачувај боже!!
Рађе бих сачекао да да убију још једног...е, онда бих ја могао.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Не бих смео сад да будем. Последњи Председник је убијен пре 12 година. То је прилично дуг период за Србију...могао би неко да дође на идеју. Сачувај боже!!
Рађе бих сачекао да да убију још једног...е, онда бих ја могао.:mrgreen:

Iskren odgovor i kamo srece da ih je vise.

Onda niko (takav, inace nista licno) ne bi smeo da kritikuje nijednog premijera.

Back