N
neko ko zbo toga pati
Gost
Ja sam jedna od njih i krivo mi je kad vidim da me neko odbacuje zbog toga!Kako vi reagujete? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neko ko zbo toga pati:Ja sam jedna od njih i krivo mi je kad vidim da me neko odbacuje zbog toga!Kako vi reagujete?[/quo
Ovo nema veze sa RELIGIJOM!
Kissko:Možda si došla da tražiš utehu.
Kratko i istinito: nije važno šta imaš; nije važno kako izgledaš (osim ako si za to sam kriv!), životne je važnosti kakav jesi ("u duši").
Kakav treba biti? Dobar.
Hrist je rekao:
- ljubi Boga svoga... (ali najpre moraš saznati ko i kakav je On uopšte)
- ljubi svoga bližnjeg kao samog sebe (ljude je lakše upoznati i pre svega, oni su tu, više-manje oko nas).
Da dodam još nešto (nisam to sam izmislio, nego je i to rekao Hrist): ne veruj nikome (pa ni sebi) ko kaže, da ljubi Boga, a ne ljubi svoga bližnjeg!
sta je "bliznji" ?
I još: ako ti se odgovor ne sviđa naravno možeš gubiti vreme sa traženjem takvog, koji će se ti činiti bolji..
A da, još doslovni odgovor: naravno, zašto se ne bi družio sa debelom osobom???
neko ko zbo toga pati:Ja sam jedna od njih i krivo mi je kad vidim da me neko odbacuje zbog toga!Kako vi reagujete?![]()
neko ko zbo toga pati:Ja sam jedna od njih i krivo mi je kad vidim da me neko odbacuje zbog toga!Kako vi reagujete?![]()
kralj:A da, još doslovni odgovor: naravno, zašto se ne bi družio sa debelom osobom???
Internet-surfer:Ma ljudi sta vam je. Postavila temu i nigde je vise
nema. A o imenu koje koristi da ne pricamo. Ovo je zezancija.
Internet-surfer:Ma ljudi sta vam je. Postavila temu i nigde je vise
Алjона:Internet-surfer:Ma ljudi sta vam je. Postavila temu i nigde je vise
Па какви проблеми ми имамо![]()
![]()
Kissko:Алjона:Internet-surfer:Ma ljudi sta vam je. Postavila temu i nigde je vise
Па какви проблеми ми имамо![]()
![]()
Dugo ti nisam ništa napisao, Aljona. Bez te želje ne bi bilo sada ovog pitanja, hehe.
Evo ga: šta si mislila da kažeš sa tim pitanjem gore?
Алjона:Драги моји, Кусско, Коmshinica, Итака, Госте и други.
Ако видим да сви ви имате јаки добри савети на тему. Мислим ајде меже бити нама име смисао отворити неко друштво да би давати добри савети свим да ко хоче![]()
![]()
![]()
Велики поздрав.