N
neko ko zbo toga pati
Gost
Ja sam jedna od njih i krivo mi je kad vidim da me neko odbacuje zbog toga!Kako vi reagujete?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neko ko zbo toga pati:Ja sam jedna od njih i krivo mi je kad vidim da me neko odbacuje zbog toga!Kako vi reagujete? [/quo
Ovo nema veze sa RELIGIJOM!
Kissko:Možda si došla da tražiš utehu.
Kratko i istinito: nije važno šta imaš; nije važno kako izgledaš (osim ako si za to sam kriv!), životne je važnosti kakav jesi ("u duši").
Kakav treba biti? Dobar.
Hrist je rekao:
- ljubi Boga svoga... (ali najpre moraš saznati ko i kakav je On uopšte)
- ljubi svoga bližnjeg kao samog sebe (ljude je lakše upoznati i pre svega, oni su tu, više-manje oko nas).
Da dodam još nešto (nisam to sam izmislio, nego je i to rekao Hrist): ne veruj nikome (pa ni sebi) ko kaže, da ljubi Boga, a ne ljubi svoga bližnjeg!
sta je "bliznji" ?
I još: ako ti se odgovor ne sviđa naravno možeš gubiti vreme sa traženjem takvog, koji će se ti činiti bolji..
A da, još doslovni odgovor: naravno, zašto se ne bi družio sa debelom osobom???
neko ko zbo toga pati:Ja sam jedna od njih i krivo mi je kad vidim da me neko odbacuje zbog toga!Kako vi reagujete?
neko ko zbo toga pati:Ja sam jedna od njih i krivo mi je kad vidim da me neko odbacuje zbog toga!Kako vi reagujete?
kralj:A da, još doslovni odgovor: naravno, zašto se ne bi družio sa debelom osobom???
Internet-surfer:Ma ljudi sta vam je. Postavila temu i nigde je vise
nema. A o imenu koje koristi da ne pricamo. Ovo je zezancija.
Internet-surfer:Ma ljudi sta vam je. Postavila temu i nigde je vise
Алjона:Internet-surfer:Ma ljudi sta vam je. Postavila temu i nigde je vise
Па какви проблеми ми имамо
Kissko:Алjона:Internet-surfer:Ma ljudi sta vam je. Postavila temu i nigde je vise
Па какви проблеми ми имамо
Dugo ti nisam ništa napisao, Aljona. Bez te želje ne bi bilo sada ovog pitanja, hehe.
Evo ga: šta si mislila da kažeš sa tim pitanjem gore?
Алjона:Драги моји, Кусско, Коmshinica, Итака, Госте и други.
Ако видим да сви ви имате јаки добри савети на тему. Мислим ајде меже бити нама име смисао отворити неко друштво да би давати добри савети свим да ко хоче
Велики поздрав.