Da li bi ste ovakvom tipu pruzile sansu

Prica ide ovako,jednom liku se svidela mnogo jedana devojka,ali nije imao mogucnosti da joj pridje. Ona ne izlazi,ne vidjaju se,ali ona ima fejs i slike te se preko njih on zagledao u nju. Nema ni neke zajednicke prijatelje koji bi ga povezali sa njom,a ona je pocela uzasno da mu se svidja. E sada dolazi ono glavno, jednog dana liku pukne film, uzme jednu od njenih slika i nakaci na svoju cover fotografiju. Devojka naravno to nekako sazna i privatnom porukom ga zamoli da skine njenu sliku,sto je on i uradio. Ono sto je njagore ta devojka se istripuje da je lik totalno lud. Naravno nije joj palo na pamet da je mozda zaljubljen.

Pitanje za zenski deo foruma,a moze i za muski kako bi ste vi reagovale da vam se tako nesto desi? Da li bi ste vi ovom momku pruzile priliku da se izvini i da objasni svoj postupak, ili bi presuda bila neumoljiva, ti si nenormalan i kraj price?
Ako je toj devojci ovo strasno,onda je ona prsla.

Da ovo uradi nekoj devojci iz mog krvnog srodstva, ja bih našao broj, pozvao ga i objasnio da mentola imam dovoljno, kao i da skine to, kao i da drži distancu. Jer postoji milion načina kako prići, a uzimati nečiju sliku je u najboljem slučaju debilno.
Lik nije mentol,nije imao priliku da joj pridje, a kao sto sam i predpostavljao taj dan se bas otkinu zesce i napravio sranje. Jbg,neko se na taj nacin izblamira uzivo, a eto on se izblamirao virtuelno.

Lik nije mentol,nije imao priliku da joj pridje, a kao sto sam i predpostavljao taj dan se bas otkinu zesce i napravio sranje. Jbg,neko se na taj nacin izblamira uzivo, a eto on se izblamirao virtuelno.

Lik je mentol čim je uradio tako nešto...

A ako je mogao da joj uzme sliku sa naslovne, mogao je i da joj pošalje poruku uredno, kulturno i normalno.

Znači on je od onih "otkinuo sam se, brate, šta da ti kažem" i to je opravdanje za sve?

Dalje, i ne treba joj ako se otkida.

Lik je mentol čim je uradio tako nešto...

A ako je mogao da joj uzme sliku sa naslovne, mogao je i da joj pošalje poruku uredno, kulturno i normalno.

Znači on je od onih "otkinuo sam se, brate, šta da ti kažem" i to je opravdanje za sve?

Dalje, i ne treba joj ako se otkida.

Mogao je da posalje poruku,ali nisu prijatelji na fb pa poruku nebi ni primetila.
Sto se tice odkidanja,on skoro nikada ne pije,nego to je bio 2 avgust Sveti prorok Ilija kod nas se slavi. I ne opravdava sebe,zao mu je zbog toga i mnogo je propatio. Nikada mu se nije desilo da napravi incident takve vrste. Ali dobro,najverovatnije bi i ja tako reagovao,da procitam neku slicnu pricu,a da pritom lika ne poznajem.

Mogao je da posalje poruku,ali nisu prijatelji na fb pa poruku nebi ni primetila.
Sto se tice odkidanja,on skoro nikada ne pije,nego to je bio 2 avgust Sveti prorok Ilija kod nas se slavi. I ne opravdava sebe,zao mu je zbog toga i mnogo je propatio. Nikada mu se nije desilo da napravi incident takve vrste. Ali dobro,najverovatnije bi i ja tako reagovao,da procitam neku slicnu pricu,a da pritom lika ne poznajem.

Da, i onda je, vrlo mudro, zaključio da je bolje da joj skine sliku nego da je jednostavno doda za prijatelja... To je dokaz da je glup, znači takav joj sigurno ne treba.

- - - - - - - - - -

Osim ako i ona nije neka uvrnuta glupača, onda su super.

Da, i onda je, vrlo mudro, zaključio da je bolje da joj skine sliku nego da je jednostavno doda za prijatelja... To je dokaz da je glup, znači takav joj sigurno ne treba.

- - - - - - - - - -

Osim ako i ona nije neka uvrnuta glupača, onda su super.
Dodao je on,ali ga ona ignorisala. Nije glup,nego je samo u datoj situaciji ispao glup. Forsirao je stvari umesto da je strpljivo cekao.

Back