Da li bi ste opstili sa kondukterom/terkom?

pa ako bih se bavila prostitucijom ondak bih se jebbala za veeeelike sume, za bunde kola putovanja, stanove i bazene.
znaci NE, odgovor na tvoje stupidno pitanje je ne. ni za kartu ni za vilu sa bazenom.
o ljudi hoce li neka normalna tema.

novice,nisi skontala missim ceo post,poJenta je bila da se nisi duuugggooooo torbala,'ebala,sexala,kres.ala..i da je isti 'ebozovan,i eto dogodilo ti se da ne'as za kartu..pa eto..:ok:

novice,nisi skontala missim ceo post,poJenta je bila da se nisi duuugggooooo torbala,'ebala,sexala,kres.ala..i da je isti 'ebozovan,i eto dogodilo ti se da ne'as za kartu..pa eto..:ok:

to sve navedeno meni ni u teoriji ne moze da se desiz:mrgreen:
da pojasnim.
ako se dugo ne seksam znaci da tako ja ocu. znaci, nema tog konduktera na svetu koji to moze da promeni hihiz:mrgreen:
drugo, el znas ti bre na sta lice kondukteri????z:shock: horor.
trece, ako nemam za kartu ja cu ondak pesice el helikopteromz:mrgreen:
i osmo, tema ti je, jopet, groooozna bre.
sto ne ubaci nekog pandura, oni su za nijansu lepsiz:mrgreen:
al nema tog seksa na svetu koji je ZBOG necega a da nije prostitucija. dermed basta.

to sve navedeno meni ni u teoriji ne moze da se desiz:mrgreen:
da pojasnim.
ako se dugo ne seksam znaci da tako ja ocu. znaci, nema tog konduktera na svetu koji to moze da promeni hihiz:mrgreen:
drugo, el znas ti bre na sta lice kondukteri????z:shock: horor.
trece, ako nemam za kartu ja cu ondak pesice el helikopteromz:mrgreen:
i osmo, tema ti je, jopet, groooozna bre.
sto ne ubaci nekog pandura, oni su za nijansu lepsiz:mrgreen:
al nema tog seksa na svetu koji je ZBOG necega a da nije prostitucija. dermed basta.

sta ti znaci ovo?:rumenko:
kao prvo moguTcje je..:mrgreen:
kao drugo ne mora to da znaci,missim nemas vise 18 godina pa da te zeli bas svaki frajer..:rumenko:
kao trece odakle ti kesa za helikopter?si se udala za onazisa ili?:think:i sta ako treba da putujes daleko?
kao cetvrto pnadur su ono dno dna..:thumbdown:

Zato moj burazer taksista svako vece nalece na one koje bi da se pocepaju , ali i da plate voznju troduplo....jos ga zovu da "zakazu voznju" do aerodroma ili ruskog dunavca.

Inace moguce je odraditi seks u autobusu izmedju dva putnika, tj putnika i putnice i to nije tako retka stvar.....nema veze sto se ne znaju, zimi pada mrak u 17h, trucka, dremucka i jebucka...

Back