Da li bi ste izasli sa nekim ko vec ima devojku/momka?

Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na date ako te pozovem?

Ako da, koje rezonovanje stoji iza toga? Zato sto izgledam privlacnije ako imam vec devojku, ili zato sto zelis da me impresioniras vise kako bih ostavio staru devojku i ostao sa tobom, ili...
Da li bi ti se posle javile sumnje tipa "kada je ostavio nju ostavice i mene"?

Dobrodosla i zenska i muska vidjenja na temu

Дејт НЕ. Не привлаче ме заузети мушкарци.
Али се такође може десити (мада ретко) да се упозна неко ко је заузет али се видите након тога који пут пријатељски. И можда чак постанете и добри пријатељи. Што да не? :zroll:

znas, nek svako radi sta hoce, ali sta je trulo, ja bih se bas zapitala, kao i to zasto je moralnost postala demode..da ljudi malo vise imaju obzira i da malo vise vode racuan o bitnom, bilo bi i manje sr.anja na ovome svetu....

nisam pricala o moralu, zaista.
moralisanje je obrnuta strana morala, to su oni koji na recima imaju moralna nacela i statijaznam, pljuju po drugima i bacaju se kamenicama na njih a sve pod parolom "morala", a sami u praksi rade sve i svasta ali dok se ne zna dobro je. licemerje.

a inace se slazem sa tvojim postom do kraja.

moralisanje je obrnuta strana morala, to su oni koji na recima imaju moralna nacela i statijaznam, pljuju po drugima i bacaju se kamenicama na njih a sve pod parolom "morala", a sami u praksi rade sve i svasta ali dok se ne zna dobro je. licemerje.

olizes mi jaja :rumenko:

to mu dodje isto kao i sto neko misli da ce odlaskom u crkvu i ispovedanjem biti bolji covek...pa neces biti bolji covek, pridrzavaj se onoga sto je ispravno, pa neces imati materijala za ispovedanje....:)

Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na DA TE :bob: :hahaha: ako te pozovem? ti je kao ne bi zvao :zimag:

Ako da, koje rezonovanje stoji iza toga? Zato sto izgledam privlacnije ako imam vec devojku, ili zato sto zelis da me impresioniras vise kako bih ostavio staru devojku i ostao sa tobom, ili...
Da li bi ti se posle javile sumnje tipa "kada je ostavio nju ostavice i mene"?

Dobrodosla i zenska i muska vidjenja na temu

a da probaš neku pozvati z:shock: :zelenko:

ja ne mogu da se odbranim od tih što imaju devojke i žene...:aha:

uvek mi kažu, kad čuju da i ja imam nekoga, super...još bolje, sad smo na istom...eh ti muškarci, grozni su: )

z:shock:
Pa, šta se dogodi, kad ne možeš da se odbraniš?

to mi se ne dešava...uvek se odbranim...: )
Čekaj , zar ove tvoje izjave nisu protivurečne?z:shock:
Kako to? Šta se zapravo dogodi? :think:

Ah, pa da(š)!
Shvatio sam .:aha:

Back