Да ли би сте гласали за Путина кад би се кандидовао на нашим председничким изборима?

Кад би се Владимир Путин кандидовао на председничким изборима у Србији...

• Гласао/ла бих за њега.

• Не бих гласао/ла за њега.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ВОДКА

Iskusan
Banovan
Poruka
5.913
Ову тему отварам више ради анкете, да видимо како стоје ствари, кад би се Путин кандидовао на председничким изборима у Србији да ли би сте гласали за њега?
Инспирацију за тему сам добио на Маракани, јер без обзира што ја обожавам Владимира Владимировича, помало је понижавајуће да цео стадион скандира премијеру једне туђе земље, ма колико била пријатељска, а свога изабраног председника сложно цео стадион позива на самоубиство. Верујем да и међу Делијама има много оних који су гласали за тог истог председника пре само 3 године, што имплицира једну од две ствари, или смо ми јако глуп и неодговоран народ, или земља у којој живимо није демократска већ диктатура најгоре врсте.

Тема ти уопште није за политику ЈЕР ЈЕ НАЈОБИЧНИЈА ПРЕТПОСТАВКА КОЈА НЕМА БИЛО КАКВОГ ОСНОВА... а што је најгоре ТИ УОПШТЕ НИСИ РАЗУМЕО СКАНДИРАЊЕ ДЕЛИЈА НА МАРАКАНИ... ти си само члан жуте банде коју је погодио тај догађај... а то што је народ гласао пре 3 године за Тадића(ја нисам) САМО ЗНАЧИ ДА СУ ВЕРОВАЛИ ЊЕГОВИМ ОБЕЋАЊИМА - А ТО ШТО ЈЕ СВЕ ЛАГАО И СЛАГАО, Е ТО ЋЕ ТЕК ДА ПЛАТИ И ОН А И ЊЕГОВА ЖУТА ДРУЖИНА...

Тема ти уопште није за политику ЈЕР ЈЕ НАЈОБИЧНИЈА ПРЕТПОСТАВКА КОЈА НЕМА БИЛО КАКВОГ ОСНОВА... а што је најгоре ТИ УОПШТЕ НИСИ РАЗУМЕО СКАНДИРАЊЕ ДЕЛИЈА НА МАРАКАНИ... ти си само члан жуте банде коју је погодио тај догађај... а то што је народ гласао пре 3 године за Тадића(ја нисам) САМО ЗНАЧИ ДА СУ ВЕРОВАЛИ ЊЕГОВИМ ОБЕЋАЊИМА - А ТО ШТО ЈЕ СВЕ ЛАГАО И СЛАГАО, Е ТО ЋЕ ТЕК ДА ПЛАТИ И ОН А И ЊЕГОВА ЖУТА ДРУЖИНА...

E moj mito,lako cemo da skinemo ta zuta g.vna,ali st posle.Da dodje grobar za koga je Milan Beko najbolji ekonomista na svetu.pa tek onda cemo propasti ako ima jos gde da ta jadna Srbija propada.

Слажем се да је то вероватно немогуће, али просто сам радознао, да видим како би форумаши гласали кад би се догодила таква ситуација. Ја нисам члан жуте банде, нисам гласао за Тадића, али да јесам понашао бих се одговорно и не бих га нападао пре истека мандата који сам му дао а на следећим изборима бих га казнио ускративши му глас.

E moj mito,lako cemo da skinemo ta zuta g.vna,ali st posle.Da dodje grobar za koga je Milan Beko najbolji ekonomista na svetu.pa tek onda cemo propasti ako ima jos gde da ta jadna Srbija propada.

На моју велику жалост - И ОВО ЈЕ ТАЧНО ШТО СИ НАПИСАО...

Слажем се да је то вероватно немогуће, али просто сам радознао, да видим како би форумаши гласали кад би се догодила таква ситуација. Ја нисам члан жуте банде, нисам гласао за Тадића, али да јесам понашао бих се одговорно и не бих га нападао пре истека мандата који сам му дао а на следећим изборима бих га казнио ускративши му глас.

Борис Тадић је ПРЕВАРИО МИЛИОНЕ ЉУДИ СВОЈИМ ЛАЖНИМ ОБЕЋАЊИМА... СВЕСНО ЈЕ ЛАГАО И ВАРАО ДА БИ ДОШАО НА ВЛАСТ - А ОНДА ЈЕ ПОЧЕО ДА РАДИ САСВИМ СУПРОТНО.

Ја сам за то ДА ЗА ЛАЖНА ОБЕЋАЊА У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ БУДЕ ОДРЕЂЕНА КАЗНА ТЕШКОГ ЗАТВОРА ЈЕР ТАКВЕ СТВАРИ НАНОСЕ НЕНАДОКНАДИВУ ШТЕТУ ДРЖАВИ...

Борис Тадић је ПРЕВАРИО МИЛИОНЕ ЉУДИ СВОЈИМ ЛАЖНИМ ОБЕЋАЊИМА... СВЕСНО ЈЕ ЛАГАО И ВАРАО ДА БИ ДОШАО НА ВЛАСТ - А ОНДА ЈЕ ПОЧЕО ДА РАДИ САСВИМ СУПРОТНО.

Ја сам за то ДА ЗА ЛАЖНА ОБЕЋАЊА У ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ БУДЕ ОДРЕЂЕНА КАЗНА ТЕШКОГ ЗАТВОРА ЈЕР ТАКВЕ СТВАРИ НАНОСЕ НЕНАДОКНАДИВУ ШТЕТУ ДРЖАВИ...

Браво, управо сам на то мислио, само на другачији начин. Не требају никакве затворске казне, на таква обећања наседа само глуп народ а он и заслужује такву власт.

Taj fazon. :ok:

i-have-83319.jpg

Nemoj da zaboravis i Akademika Bogoljuba koji mu je najbolji bizniser na svetu :hahaha:

Znači u političkim diskusijama su pretpostavke bez osnova zabranjene? :lol:

Glasao bih za Putina, iako ne smatram da su mu mogučnosti puno bolje od ovih naših. Putin je hladan kao led, ima odlične veze sa onim službama u državi koje te mogu dovesti i održati na vlasti i mislim da je pre svega odličan blefer. Mada, lako je koristiti blef i praviti se najjačim na svetu kada iza leđa imaš najjači nuklearni arsenal na svetu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back