Da li bi Srbija uspela da okupira SFRJ?

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Srbija bi osvojila sve do Triglava!!!

• Da

• Ne

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Droid

Legenda
Poruka
51.163
Braco i sestre... pun mi je kufer hrvatskog velicanja domovinskog rata u kojem je njihova momcad pokazala srpskim teroristima kako se ratuje.

Od vajkada se zna da su Srbi najbolji vojnici a da Hrvati nikada nisu znali da se bore i da su u bitci slabi...

Moje je misljenje da se Srbija direktno ukljucila u rat u hrvatskoj i Bosni da bi za dva dana pocistili sve do triglava :D

Zar nije tako? :D

Braco i sestre... pun mi je kufer hrvatskog velicanja domovinskog rata u kojem je njihova momcad pokazala srpskim teroristima kako se ratuje.

Od vajkada se zna da su Srbi najbolji vojnici a da Hrvati nikada nisu znali da se bore i da su u bitci slabi...

Moje je misljenje da se Srbija direktno ukljucila u rat u hrvatskoj i Bosni da bi za dva dana pocistili sve do triglava :D

Zar nije tako? :D

Sa Titovim naoruzanjem na goloruk narod da, u suprotnom ne.

Tamo dje nijeste smjeli slasli ste hrabrije. ;)

P.S. Kako to sad odjednom su Crnogorci Crnogorci, zar do onomad nijesu bili odjeljak Srba. :hahah1:

To sad izgleda moze i po profesiji da se bude Srbin... :roll:

”Hrvatska vlast je po svaku cijenu željela rat, i ima ga.”

(Milo Đukanović , proljeće 1991)

Па они који се сада не извињавају хрватима за све и који се не ките рватским заставам су Срби.........а мило и његови који преко ноћи промениш нацију су "црногорци"...........јел тако брате србине?

"Наметнути рат ћемо добити, баш као што смо све такве противнике побјеђивали током цијеле наше историје. Овог пута ћемо завршити заједнички живот с њима и раскинути све контакте, надам се за сва времена. Надам се да ће се у тој диоби формирати нове државне заједнице у којима ћемо живјети, границе са Хрватском повући праведније и логичније, него што су то урадили приучени бољшевички картографи, чији је изгледа једини циљ био да над Црном Гором, у дијелу Боке буде хрватско старатељство. Још ћу вам само ово рећи: Црном Гором тече Зета, ускоро ће и Неретва."
"Поход на Дубровник је сврсисходан и свако супротно становиште је издајничко." (Побједа, 22. октобар 1991.)

"Не може се махати гранчицама мира дотле докле се наш српски народ у Хрватској коље, масакрира, силује, док им се пале куће и уништавају имања само зато што су Срби. Рат се не добија дезертерством већ мобилизацијом."
"Хрватска власт је по сваку цијену жељела рат - и има га."

(Побједа, 22. октобар 1991.)

"Наметнути рат ћемо добити, баш као што смо све такве противнике побјеђивали током цијеле наше историје. Овог пута ћемо завршити заједнички живот с њима и раскинути све контакте, надам се за сва времена. Надам се да ће се у тој диоби формирати нове државне заједнице у којима ћемо живјети, границе са Хрватском повући праведније и логичније, него што су то урадили приучени бољшевички картографи, чији је изгледа једини циљ био да над Црном Гором, у дијелу Боке буде хрватско старатељство. Још ћу вам само ово рећи: Црном Гором тече Зета, ускоро ће и Неретва."
"Поход на Дубровник је сврсисходан и свако супротно становиште је издајничко." (Побједа, 22. октобар 1991.)

Dzaba ti citiras tog govnara kad ga gotivim eto za filer vise nego tebe... ;)

Nije tako. to je mit baš kao i onaj da Stbi imaju najveći qurac....

de, spusti se na planetu zemlju i otvori neku suvislu temu

To je mit, al da imaju najveci qurac - to vec nije mit.

To je istorijka istina!

Evo i dokaza iz engleskih tajnih arhiva:

fhv-profil.jpg

Dzaba ti citiras tog govnara kad ga gotivim eto za filer vise nego tebe... ;)

говнара?
Зар атко за свог господара (такође тамнијег тена и косе).......

Што се мене тише и он и они који су преко ноћи променили нацију и постали "црногорци" су упараво оно.....што си дао као епитет милу.

Сада ти ни шед не ваља...Ееееееееее јадо...јадо, на част и чојство пљујеш?

А на кога су тзв "црногорци" тамнопути?
На османлије.

Obala, more, mnogo suncanih dana u godini su razlozi zbog kojih je nasa koza tamna. Objasni sad ti meni kako to da ste i vi tamnoputi a nista od navedenog nemate... :lol:

говнара?
Зар атко за свог господара (такође тамнијег тена и косе).......

Што се мене тише и он и они који су преко ноћи променили нацију и постали "црногорци" су упараво оно.....што си дао као епитет милу.

Da je najbolji politicar balkanskog podneblja to ne negiram. U istoriji srpsko.crnogorskih polnijeh odnosa nije bilo veceg jeßaca i za to mu stvarno skidam kapu.

Obala, more, mnogo suncanih dana u godini su razlozi zbog kojih je nasa koza tamna. Objasni sad ti meni kako to da ste i vi tamnoputi a nista od navedenog nemate... :lol:

+ који страни сперматозид....

и да чувене су плаже у околини даниловграда, цетиња, Жабљака, Никшића............права ривијера......

П.С.
Светлији смо.

Back