Što se tiče Srbije, Nemačka je bila spremna da plati Srbiji odštetu, ali na žalost takav zahtev iz Srbije nikada zvanicno nije stigao. Ni u Bonn, ni u Berlin. Nemačkim vlastima je uvek bilo lakše da se sa srpskim vodjama nagode u smislu: "mi vama političku podršku, vi nama ne spominjete ratne reparacije".
E, tu je ta tacka gde ti praviš grešku. Ti naginješ da poistovetiš "Svetsko Jevrejstvo" sa državom Izrael.
Kada bi postojala samo drzava Izrael, ona bi i dobila sličan dil kao i Srbija. Ne bi dobili ni žutu banku na ime reparacija, ma ne bi dobili ni tu teritoriju na kojoj se sada nalaze da tu organizuju državu.
Državu Izrael su osnovali neki jevrejski entuzijasti, koji su od Jevreja pokušali da stvore "običan narod" koji bi bio kao i ostali narodi. Tim entuzijastima su oberučke pomagali razni lideri sveta, a i pripadnicima svetskog Jevrejstva bi odgovarala takva drzava; ako bi negde morali da beže, da nadju spas u jevrejskoj državi.
Nekad je Jevrejin koji bi usro' motku negde u Parizu bežao u Livoniju, kasnije u Reč Pospolitu, sada u Izrael.
I drug Staljin je od sreće sukao brke pri pomisli koliko će svojih Jevreja najuriti u Izrael, samo kad se osnuje.
Ni drug Broz ništa nije imao protiv, zar ne? Samo neka idu, majku im božiju, kapitalistićku...
Naravno, i istorija im je išla na ruku. Posle prvog svetskog rata, Turska je potučena i samim tim pogubila sve teritorije kojim je vladala. Među njima je bila i Palestina, koja je ostala bez "vlasnika"; pa Jevrejima nije bilo teško da izdejstvuju preseljenje Jevreja na te zemlje. Bolje tu, nego na Madagaskar kako su planirali neki austrijski Zionisti. U pocetku nije ni bilo reči o nekoj nezavisnosti i jevrejskoj državi.
Čak šta više, Hitler je 1935. godine već dve godine bio na vlasti, a stanovništvo Palestine nije raslo. Jevreji nisu baš nešto žurili da napuste Nemačku. Tek, kad je postalo jasno da će rat da krene, pokrenuli su se i Jevreji.
Sve u svemu, meni kao nekome ko dobro vlada ruskim jezikom u Izraelu vazda bilo lepo. Novine na ruskom, TV na ruskom, narod govori ruski..."kako ne znaš ruski, koliko ti več dugo živiš u Izraelu"?

Samo zahvaljujući krupnim ribama svetskog Jevrejstva ta država postoji. Hvala im na tome.
Samo ovaj moj "Bundesregierung" bi mogao na ime tih Jevreja da nam malo manje zavlače ruku u dzep.
Al' u drugu ruku ako im ne daju pare, eto njih u Nemačku kod nas, da nas svojim prisustvom usreće...
Vidi ovo ovde:
Pogledajte prilog 681489
Ovo su podmornice Thyssen-Krupp Marine Systems (TKMS).
One se nominalno prodaju Izraelu, ali ih placamo mi nemacki poreski obveznici. Kakva je to prodaja Izraelu, kad ih Izreal nece platiti.
Pogledajte prilog 681493
U svemu ovome mi najsmesnije dodje obrazlozenje:
"naša vlada se oseća odgovornom za sigurnost Izraela".
OK. lepo je gajiti takve osecaje, ali zasto za nas racun?