Da li bi Srbi danas postojali kao narod da nam nije bilo deda Avrama?

Dobro to nije bilo normalno poslovanje, ali nisu bila ni normalna vremena.

Inace Borka Vucic je odlican bankar i to niko nije osporio ni danas, ali eto, posledica svega bila je i da banke budu protocni bojleri, mada se ni posle toga nisu "usrecile" u nasupajucim vremenima i vlastima posle toga.
Posle jagnjecih brigada se ni J.P.
Morgan ne bi proslavio.

Nafta za tvoju vojsku bi bila SF, a o pasulju bi mogli samo da sanjate.

Po sistemu 'Gajio se nekad pasulj u zemlji Srbiji, i vojska ga je jela', u zbirci mitova o drevnom srpskom narodu, koji je nestao nekada davno, izdanje iz 2123-e godine

Koliko si ti zatrovan mrznjom prema srpskom narodu,to je nevjerovatno.
Jos nisi shvatio da tvoj ton govori vise od onog sto kazes.
Koliko mantras,ne bi se uopste reklo da razmisljas svojom glavom,nego bas po direktivi.
Odaje te i nesklonost dijalogu.
Ratka Mladica si vidio samo na slici,a "znas"kakav je on jer ti je neko rekao da je on takav.
Takodje,nisi primijetio,a namjerno sam iz "odbrane"izostavila Radovana Karadzica.
Iz razloga sto je on politicar.A svi politicari "po difoltu" nisu neki posteni ljudi i obicno su krivci za sve sto nam se dogadja.Ili nisu znali da rade svoj posao kako treba.
Ratko Mladic jeste heroj za srpski narod iz Republike Srpske,predvodio ih je i odbranio ih je,naravno,zajedno sa svojim vojnicima,od onih koji su htjeli da im dodju glave.
Svo vrijeme rata o njemu se nije culo da je cinio bilo kakve zlocine,ni sa neprijateljske strane...do famozne Srebrenice,o kojoj i danas dan postoje kontroverze.
I sad se jedan zutokljunac kao ti nadje za nekog takvog,koji je bio u rovu zajedno sa svojom vojskom,da kaze da je olos.
Da li si ikad pitao ikog od njegovih vojnika,a to su sve nasa braca,ocevi,rodjaci kakav je on bio ili si samo slusao politicku propagandu o njemu?
O deda Avramu necu,jer ne znam sta je istina.
I svu tu energiju koju ulazes u pljuvanje srpskog naroda bi bilo pametnije da iskoristis da se informises o nekom ili necemu,ako te bas ta tema zanima,a ne da glumis sveznalicu,a pojma nemas ni o cemu.

Neko te slagao da si duhovit.
1000010346.jpg

Lično sam gledao ovde na TV-u, tu malo posle njegovog smenjivanja, pojavu pod imenom Tomislav Nikolić koja je rekla za Avrama da je ,parafraziram, "starac kome u mozgu ima više mokraće nego krvi". Dotična pojava je kasnije izabrana za predsednika ove države.
Da, Sluzba je ulozila veliki napor da oblati deda Avrama u javnosti tada.

Toma kao klasicna Sluzbena podguzna muva je samo deo te price.

To sto je Sluzbena podguzna muva kasnije postao predsednik Srbije, dosta govori o srpskom drustvu.

Турци су узимали само 10 % од народа.

Дахије су се мало осилиле, па опорезовали народ више него што је требало, па се народ побунио против наопаке пореске политике, као што је ред.

А Аустријанци и Угари су били господски народи, тако да су потчињене народе третирали са поштовањем.

Убосни, све што је људски направљено, направљено је у време Аустроугарске монархије.

Све пре и после тога катастрофа.

И Бојбодина је тотално културишка захваљујући Аустрији и Угарској.

Ja ne znam zasto Vojvodina nema dan Jozefa Franca i Marije Terezije.

Al zato si ti tu da otvoris oci svima!
Najpametiji covjek na svijetu.Samo ne znam ko te ustolicio?
Zar ne mislis da si pretjerao sa temama u kojima drugim solis pamet i proglasavas samo sebe za mudraca,a ostale za glupake?
Srbi nisu nestali kao narod ni u mnogo tezim situacijama...a tek je glupost da bi ih bilo koji deda,pa i Avram,spasavao od bilo cega.
On sam kaže da ne može bez trolovanja:

6E560849-5666-4977-9365-015EB34CE2B7.jpeg

Терориста је онај Бугарин што је убио Краља Александра Карађорђевића Ујединитеља!
Одакле потичу изливи оволике мржње према Роду Србском??
Ti im se smeješ.Ja ih žalim.Srbi ih žale.
Močam mu se na spomenik.
A sta koga briga,ko nije Srbin,koga ce Srbi dovesti na vlast?
U slučaju Nenada1331 to je renegatska mržnja koju prema Srbima kao takvima gaje svi bivši Srbi, pa i oni koje je bugarizovala Bugarska egzarhija. Evo šta dotični koji ovako ogavno vređa Gavrila Primcipa piše o ubilačkoj organizaciji VMRO (direktni izvršioci genocida nad Srbima tokom Prvog svetskog rata) od koje su ustaše učile kasapski zanat:

BD6BA144-132E-4105-B9E0-D183EE851D93.jpeg

Odgovor na ovo pitanje je jako prost.

Ne, ne bi.

Bez deda Avrama, i ekipe oko njega, Srbi bi umrli od gladi. Nestali bi kao narod.

Mnogo vise od gradjanskog rata koji bi izbio u samoj Srbiji, da nije deda Avrama, srpski narod bi se bez njega vratio u predcivilizacijsko doba, a oni koji ne pobegnu iz Srbije bi praktikovali kanibalizam, ziveli u pecinama, i sve ostale scene iz postapokalipticnih filmova koje danas gledate.

Zasto onda Srbi danas vise slave 'heroje' koji su sa 50 puta jacim oruzijem ratovali protiv komsija, i neke ostale ljubitelje bele tehnike iz prethodnih ratova; od coveka bez koga ne bi postojali ni oni, ni njihova deca, ni njihovi unuci, pa ni samo srpstvo? :dontunderstand:

Znaci bez njega ne bi mogli da danas preko interneta lupate o Ratku i Radovanu, ili da pricate price o Svetom Savi i Zivojinu Misicu kao sustini srpstva.

Da ste hteli da ga dalje slusate, umesto sto slusate diktatore i vase fenomenalne SFRJ privrednike, ne bi bili dno Evrope.

Treba da mu podignete spomenike u centru Beograda i SVAKOG GRADA u Srbiji , da njegov rodjendan bude proglasen za Drzavni praznik, a da unucima pricate price o coveku zbog koga uopste i postojimo kao narod.

Istovremeno, to ce biti vase pokajanje, jer niste izasli na ulice u milionskim brojevima, kada ga je vas diktator Sloba smenio. Diktator smeni coveka bez koga bi bukvalno umrli od gladi, a vi ni prstom niste mrdnuli, slobodarski narode.

Srpski narod niti pamti, niti zna bilo sta.
A koliko bi gradjana Novoga Beograda otplatilo svoje stanove za 100 maraka da nije bilo hiperinflacije?

Za dinar evro teško...

Deda Avram se školovao za vreme kralja , stara škola, nije bio u partiji ,imao znanje, veze po svetu ..... takve kadrove Srbi ne žele.
Bolji su ovi što kupe diplome,nemaju dana radnog staža....
Био је Милошевићев човек. Чудно да ви антислобисти величте толико једног слобисту?

Био је Милошевићев човек. Чудно да ви антислобисти величте толико једног слобисту?
Bez deda Avrama bi umirali od gladi na kraju, i u Srbiji bi verovatno izbio gradjanski rat, mnogo goreg oblika nego ono sto je bilo na Kosovu.

Heroji preko Drine bi potpuno propali, jer ne bi ko imao da finansira njihovo herojstvo.

Izbeglicke kolone bi preplavile granice susednih drzava.

Na kraju bi NATO upao u drzavu, da prehrani preostali narod, onoliko koliko moze.

Ja ne razumem zasto se coveku ne dizu spomenici po Srbiji.

Bitno je da se urlaju neke gluposti o nekim oficirima JNA, placenim umetnicima, i udbaskim podguznim muvama.

Back