Da li bi Srbi danas postojali kao narod da nam nije bilo deda Avrama?

Covece, pa ko je postavio Avrama na tu poziciju, budi iskren?

Opet ta i takva vlast. Nemoj preterivati. Mlad si i ne secas se.

Pa zamisli da su na pozicijama po diktaturama samo ljudi i strucnjaci kao ti SFRJ/Sloba direktori javnih preduzeca, bankari poput Borke Vucic koja je poslusno davala sve kredite po politickoj naredbi i time upropastila Beobanku, i sefovi Sluzbe.

Pa nestali bi kao narod, kao sto rekoh.

Pa zamisli da su na pozicijama po diktaturama samo ljudi i strucnjaci kao ti SFRJ/Sloba direktori javnih preduzeca, bankari poput Borke Vucic koja je poslusno davala sve kredite po politickoj naredbi i time upropastila Beobanku, i sefovi Sluzbe.

Dok ste se ti i tvoji lokalni seljaci zezali i davali glasove Mirinoj KP, mi iz Beograda smo se borili protv tojih crvenih idola (Avrama i onih koji su ga tu postavili).

Dobro to nije bilo normalno poslovanje, ali nisu bila ni normalna vremena.

Inace Borka Vucic je odlican bankar i to niko nije osporio ni danas, ali eto, posledica svega bila je i da banke budu protocni bojleri, mada se ni posle toga nisu "usrecile" u nasupajucim vremenima i vlastima posle toga.

Ne znam da li bi se to moglo smatrati krađom intelektualnog dobra ali inspirisan ovom temom,rado bih otvorio temu o Milanu Paniću koji je takođe srpski izbavitelj na svoj način.Po meni ništa manji od Avrama.Kažem po meni.po mom mišljenju.

Ne znam da li bi se to moglo smatrati krađom intelektualnog dobra ali inspirisan ovom temom,rado bih otvorio temu o Milanu Paniću koji je takođe srpski izbavitelj na svoj način.Po meni ništa manji od Avrama.Kažem po meni.po mom mišljenju.
Svako ima pravo na svoje misljenje.

Sveti Sava, Zivojin Misic, Tito, Bozidar Delic ili Aca Lukas.

Dobro to nije bilo normalno poslovanje, ali nisu bila ni normalna vremena.

Inace Borka Vucic je odlican bankar i to niko nije osporio ni danas, ali eto, posledica svega bila je i da banke budu protocni bojleri, mada se ni posle toga nisu "usrecile" u nasupajucim vremenima i vlastima posle toga.
Borka Vucic je davalja kredite koje nisu mogli da se vrate, po politickoj direktivi, sve je poslusno slusala, i time upropastila Beobanku.
To nije dobar bankar.

Ne ozboljno, Putin je u okupiranoj Istocnoj Nemackoj zatvarao ljude koji su imali zabranjene knjige po podrumima.

Deda Avram sa druge strane, nije to radio, jer nije bio toliki komunista i levicar, kao Putin i vi.
I jesi li se opet upiškio u gaće kad si sanjao Putina? Ne ozbiljno, tema je tvoja, o tvom komunističkom ekonomu.

Potpuno spasio srpski narod, ekipa SFRJ analfabeta oko Milosevica je od pocetka bila protiv njega, jer su bitange navikle na primarnu emisiju.

Naravno, njegove ideje su skroz u suprotnosti sa takvim diktatorom kao sto je Sloba, zato i nije dugo trajao.
Divan covek deda Avram,plakao na izivljavanje onih skotova nad srpskim narodom. Cim je postao popularan,postao je pretnja za rezim.

Potpuno spasio srpski narod, ekipa SFRJ analfabeta oko Milosevica je od pocetka bila protiv njega, jer su bitange navikle na primarnu emisiju.

Naravno, njegove ideje su skroz u suprotnosti sa takvim diktatorom kao sto je Sloba, zato i nije dugo trajao.
Он је доведен из пензије да обави посао.
Знало се да неће дуго.

Slazem se ipak treba reci da je to ipak bio duet ego manijaka Milosevic-Seselj,Vucic je dobio garsonjeru ,Mirina kuvarica veliki stan.To mu je bila mera u to vreme.
Вучић је добио стан од преко 100 квадрата у Ју бизнис центру, а комша му је био Тома Николић са још већим станом.

Ево шта је проблем русоволним колегама са Драгославом Аврамовићем.

Posle smene sa mesta guvernera NBJ, u maju 1996. godine, ubrzo se politički aktivirao i podržao borbu opozicije protiv Miloševićeve vlasti. Bio je lider „Saveza za promene“ i učestvovao u formiranju DOS-a. Imao je veliku popularnost u narodu, što je tadašnja opozicija u velikoj meri koristila.

https://magazinbiznis.rs/kako-je-avramovic-zaustavio-hiperinflaciju-i-kako-je-smenjen/

Kapetnemark, deda Avram je bitniji za postojanje srpskog naroda od svih tvojih pandura i vojnika zajedno, pa na kub.

Bez deda Avrama, nije tako nemoguce da bi Srbi presli i na kanibalizam na kraju, kada se sve unisti i raspadne.

Nafta za tvoju vojsku bi bila SF, a o pasulju bi mogli samo da sanjate.

Po sistemu 'Gajio se nekad pasulj u zemlji Srbiji, i vojska ga je jela', u zbirci mitova o drevnom srpskom narodu, koji je nestao nekada davno, izdanje iz 2123-e godine

Back