Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.042
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta dobijamo njegovom ostavkom bez odgovaranja i procesuiranja? Sledećeg "Vučića"?Ako ceo sistem ostane isti nakon njega, ostavka bez odgovornosti ne znaci nista.
Ne.Šta mislite ?
Imas neku ideju ili samo kritike ?Ne.
Sistem je los, Vucic odlazi sa vlasti, ali trazi se promena CELOG sistema.
Sto jeste tezak posao jer je sada sve na losim temeljima.
On i njegovi su zamracili svaki segment ove napacene zemlje.
Mnogo ce ici tesko I sa oporavkom posle njih.
Rušenje i procesuiranja Vučića je samo početak posla. Verovatno najlakši deo. Posle dolazi najzaje*aniji. Vađenje države iz go*ana. Mislim da su one scene tokom krize u Grčkoj od pre koju godinu mala maca u odnosu šta nas čeka.Da li bi ostavkom Vučića dokoni demotivisani prosvetari umesto prosečne od sledece vlasti dobili nadprosečnu platu ?
Jel to zapravo pitanje koje se krije u nazivu teme ? Hahahaha
Ne verujem![]()
Otarasiti se trulezi, na svim nivoima.Imas neku ideju ili samo kritike ?![]()
Dovoljno je da se stvarno oseća da se oslobodila.Србија би се препородила вучићевом оставком.
A, je li on stožer (glavni stub) sistema.Ne.
Sistem je los, Vucic odlazi sa vlasti, ali trazi se promena CELOG sistema.
Sto jeste tezak posao jer je sada sve na losim temeljima.
On i njegovi su zamracili svaki segment ove napacene zemlje.
Mnogo ce ici tesko I sa oporavkom posle njih.
Dok je još bio student. A ovamo pljuje studente što se bave politikom.Na vlasti je, i u tom sistemu, od devedeset-treće
On je radikal, stetno tkivo.A, je li on stožer (glavni stub) sistema.
Na vlasti je, i u tom sistemu, od devedeset-treće,.. a i kad nije bio u vlasti, bio je glavna opozicija,.. imao je uticaja na sistem mogao je da ga menja.
Prilika za šta?Ovo je prilika koju ne treba ovaj srpski narod da propusti.
OK, ali pretpostavljam da sam zakasnio. slažem se. (pokušao sam to u temi - Ko bolje živi V ili N,.. pa nešto nisam kliknuo...) hvala.Fali anketa u temi
Da se zbaci samar pro-vučićizma koji nas čini enver hodžinom albanijom, što pitašPrilika za šta?