Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze ima koje će nacionalnosti biti deca. Biće deca svojih roditelja, ljudi, Zemljani... Kao da smo mi koji kao znamo koje smo nacinalnosti, srećniji zbog toga. Pa i ti sama kažeš da nema čistog Srbina u Srbiji. Čemu onda vođenje računa o nacionalnosti, kad se ionako ne zna ko je šta?materina_maza:Hm...da, do skoro sam i ja tako mislila, ali se u poslednje vreme ljudi kolju i za jabuku, a ne nacionalnost ili veru...Problem je medjutim, sta sa decom iz mesanih brakova? Da li se pola iste nacionalnosti racuna? I koja polovina? Pokazite mi cistog Srbina u danasnjoj Srbiji...
APSOLUTNO!!!anastazija:Kakve veze ima koje će nacionalnosti biti deca. Biće deca svojih roditelja, ljudi, Zemljani... Kao da smo mi koji kao znamo koje smo nacinalnosti, srećniji zbog toga. Pa i ti sama kažeš da nema čistog Srbina u Srbiji. Čemu onda vođenje računa o nacionalnosti, kad se ionako ne zna ko je šta?materina_maza:Hm...da, do skoro sam i ja tako mislila, ali se u poslednje vreme ljudi kolju i za jabuku, a ne nacionalnost ili veru...Problem je medjutim, sta sa decom iz mesanih brakova? Da li se pola iste nacionalnosti racuna? I koja polovina? Pokazite mi cistog Srbina u danasnjoj Srbiji...
Anonymous:Svima zainteresovanim :
Da li vi imate pametnijeg posla osim pronalaženja
razloga za podelu ljudi na razne nenormalne podele?
Ili je u pitanju nacionalnost, veroispovest, boja kože,ili neka slična glupost! Šta se dešava kada neko prođe sve ove kriterijume,delite ih po obliku,mirisu,....?
ja nisam turčinblack-devil:mazo mi i nemamo cisto srpsko poreklo, jos uvek smo turci![]()
Morava,slazem se sa Gloriom!Ti si vala neki fanaticni extremist,i jos nesto nema cistog srbina,svi smo mi u bivsoj Jugoslaviji izmesaniMORAVA:E vala i ti što deliš ljude na DVE VRSTE idi pa se udaj negde drugde,ovde treba da se rađaju isključivo SRPSKA deca!![]()
![]()
Morava,ma nema veze,pa i Srbi su ljudi!! :wink:MORAVA:E vala i ti što deliš ljude na DVE VRSTE idi pa se udaj negde drugde,ovde treba da se rađaju isključivo SRPSKA deca!![]()
![]()