Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakve veze ima koje će nacionalnosti biti deca. Biće deca svojih roditelja, ljudi, Zemljani... Kao da smo mi koji kao znamo koje smo nacinalnosti, srećniji zbog toga. Pa i ti sama kažeš da nema čistog Srbina u Srbiji. Čemu onda vođenje računa o nacionalnosti, kad se ionako ne zna ko je šta?materina_maza:Hm...da, do skoro sam i ja tako mislila, ali se u poslednje vreme ljudi kolju i za jabuku, a ne nacionalnost ili veru...Problem je medjutim, sta sa decom iz mesanih brakova? Da li se pola iste nacionalnosti racuna? I koja polovina? Pokazite mi cistog Srbina u danasnjoj Srbiji...
APSOLUTNO!!!anastazija:Kakve veze ima koje će nacionalnosti biti deca. Biće deca svojih roditelja, ljudi, Zemljani... Kao da smo mi koji kao znamo koje smo nacinalnosti, srećniji zbog toga. Pa i ti sama kažeš da nema čistog Srbina u Srbiji. Čemu onda vođenje računa o nacionalnosti, kad se ionako ne zna ko je šta?materina_maza:Hm...da, do skoro sam i ja tako mislila, ali se u poslednje vreme ljudi kolju i za jabuku, a ne nacionalnost ili veru...Problem je medjutim, sta sa decom iz mesanih brakova? Da li se pola iste nacionalnosti racuna? I koja polovina? Pokazite mi cistog Srbina u danasnjoj Srbiji...
Anonymous:Svima zainteresovanim :
Da li vi imate pametnijeg posla osim pronalaženja
razloga za podelu ljudi na razne nenormalne podele?
Ili je u pitanju nacionalnost, veroispovest, boja kože,ili neka slična glupost! Šta se dešava kada neko prođe sve ove kriterijume,delite ih po obliku,mirisu,....?
ja nisam turčinblack-devil:mazo mi i nemamo cisto srpsko poreklo, jos uvek smo turci![]()
Morava,slazem se sa Gloriom!Ti si vala neki fanaticni extremist,i jos nesto nema cistog srbina,svi smo mi u bivsoj Jugoslaviji izmesaniMORAVA:E vala i ti što deliš ljude na DVE VRSTE idi pa se udaj negde drugde,ovde treba da se rađaju isključivo SRPSKA deca!![]()
![]()
Morava,ma nema veze,pa i Srbi su ljudi!! :wink:MORAVA:E vala i ti što deliš ljude na DVE VRSTE idi pa se udaj negde drugde,ovde treba da se rađaju isključivo SRPSKA deca!![]()
![]()