- Poruka
- 82.077
Kako bi se snašli u ovom kružnom toku?
(da zanemarimo to što je ovo u Engleskoj gde voze u suprotnom smeru)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видјех ово прије пар година... Иначе, за некога ко се возао по Славији, никакав кружни хаос није проблем.Ne znam samo kako je tom dizajneru palo na pamet da napravi lavirint očekujući da će biti logično?... englezi
samo na jedan nacin..sve ostale opcije da koristi mora biti il pijan il glup..Видјех ово прије пар година... Иначе, за некога ко се возао по Славији, никакав кружни хаос није проблем.
Него, де мало љепше нацртај стрелицу (немам сад времена па сам буквално само шврљнуо) и окачи као посебну тему с питањем:
На колико различитих начина кроз овај кружни ток може бијели аутомобил ући у улицу означену стрелицом?
Pogledajte prilog 1617957
@RužnaKoLopov šta misliš ko ovde ima prednost
Што, па нема ниједног стубића?Ja tu ne bi ni uisla
Inače si išao direktno preko trga do kliničkog centra, što bi zaobilazio...Ja gledao slaviju juce, sve su nacrtali , bas sve, ne mozes da omasis kako treba da vozis, , uopste nije kruzni tok, nego je raskrsnica....obicna...
Samo sto slavija nije vise za pesake, onde mora , mora MORA , podzemni prolaz, kao sto su zamislili na pocetku , ali sad mora zato sto su usrali motku sa kruznim tokom koji je zbog pameti ljudi i zbog navika i zbog zakona o saobracaju sad osetljiv...
Zato ce posle onih godinu dana renoviranja slavije da potrose jos godinu ili dve da naprave podzemni pesacki prolaz, jer ovako , em usporis vozace ka klinickom, em moras 300m da zaobilazis u tolbuhina, em ne znam koliko je sad daleko dole kod 28....tamo ti jos i nije krivo da ides, bar ces kroz manjez...