Zasto crnac i ne bi mogao da bude divan i pazljiv...??? Zbog razlicite boje koze...???
Eh, ljudi vjecito samo traze nacine kako da se podijele medju sobom...
Eh, ljudi vjecito samo traze nacine kako da se podijele medju sobom...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebih,jel me crni neprivlache bash..a shto da se zaljubish u crnca pored toliko nashih lepih tipova?Alexandra:Zanima me da li bi se neko od vas udao za crnca! Naravno da ima priliku i da joj se on svidja! A sta je sa religijom?
bravo CRNKA !! ona cim pita za crnca znaci puko zvek ,oladi bre ,kako te nije sramotaCrnka:Pa gde pored naših divnih frajera ti nađe CRNCA????????????
bravo CRNKA !! ona cim pita za crnca znaci puko zvek ,oladi bre ,kako te nije sramotaCrnka:Pa gde pored naših divnih frajera ti nađe CRNCA????????????
MA DA:Udala bih se za nigera samo bih pre braka proverila
kakav je SEX :wink: [/b]
andrea:Hmmm...moja najveca iluzija!!!Ja bih tako volela da imam crncugu...)po mogucstvu da igra kosarku.
BI ; ako bi se zaista zaljubila i ako bi ga volelaAlexandra:Zanima me da li bi se neko od vas udao za crnca! Naravno da ima priliku i da joj se on svidja! A sta je sa religijom?
Anonymous:BI ; ako bi se zaista zaljubila i ako bi ga volelaAlexandra:Zanima me da li bi se neko od vas udao za crnca! Naravno da ima priliku i da joj se on svidja! A sta je sa religijom?
joj, ima u francuskoj tako slatkih crnih tipova, ma da ti pamet stane